Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay

2 posters

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay Empty Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay

Mesaj tarafından nessie!! Salı Şub. 01, 2011 2:28 pm

Bu bir seri.4 kitaptan oluşuyor,ama şuan sadece 2 kitap Türkçe'ye çevrilmiş bulunmakta.İlki Delirtici Düşlerin Dexter'ı,ikincisi ise Değerli Dostum Dexter.Dizisini deli gibi takip ettiğim için kitabınıda büyük bir heyecanla okudum.Sadece ilkini.Okumanızı tavsiye ederim.Dex'in o iç karmaşası ve iç dünyasına bir uğramalısnız!Ayrıca sizi bir anda gülümsetebilecek bir kitap.
Bu da tanıtımı:

O çekici bir canavar... Ölümü hatırlatan bir kahraman... Sadece kötü adamları öldüren bir katil... Dexter Morgan ile tanışın. Müdavimi olacaksınız...

Dexter Morgan bir seri katil. Dexter'la empati kurmakta zorlanmayacaksınız çünkü Dex samimiyetle, hiç gocunmadan anlatıyor. İlgilendiği ölümü hak edilir kılarken avlarını öldürmeyi hoş görülebilir bir vazifeye dönüştürüyor. Dexter Morgan, kuzu postuna bürünmüş kibar bir kurt. Kanın sindirdiği bir canavar o.

"Vicdan sahibi bir seri katil olan Dexter Morgan hakkında karanlık, derin ve günahkâr bir roman bu. Lindsay'ın hikâyesi cüretkâr ve beklenmedik derecede mizahi."
- USA Today

"Şeytan bilimiyle uğraşanların artık korkak ve zorba, yeni bir sevgilisi var."
- Janet Maslin, New York Times

Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay 205315_2

Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay 0000000176959_5_1
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay Empty Geri: Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay

Mesaj tarafından lincolngamze Salı Şub. 01, 2011 2:37 pm

Bu kitapları aldım, hala kitaplığımda duruyo. Bi açıp okuyamadım. Ama deli gibi de seviyorum bu adamı. Dizisi ayrı bir olay. Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay 367241
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap