Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay
2 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay
Bu bir seri.4 kitaptan oluşuyor,ama şuan sadece 2 kitap Türkçe'ye çevrilmiş bulunmakta.İlki Delirtici Düşlerin Dexter'ı,ikincisi ise Değerli Dostum Dexter.Dizisini deli gibi takip ettiğim için kitabınıda büyük bir heyecanla okudum.Sadece ilkini.Okumanızı tavsiye ederim.Dex'in o iç karmaşası ve iç dünyasına bir uğramalısnız!Ayrıca sizi bir anda gülümsetebilecek bir kitap.
Bu da tanıtımı:
O çekici bir canavar... Ölümü hatırlatan bir kahraman... Sadece kötü adamları öldüren bir katil... Dexter Morgan ile tanışın. Müdavimi olacaksınız...
Dexter Morgan bir seri katil. Dexter'la empati kurmakta zorlanmayacaksınız çünkü Dex samimiyetle, hiç gocunmadan anlatıyor. İlgilendiği ölümü hak edilir kılarken avlarını öldürmeyi hoş görülebilir bir vazifeye dönüştürüyor. Dexter Morgan, kuzu postuna bürünmüş kibar bir kurt. Kanın sindirdiği bir canavar o.
"Vicdan sahibi bir seri katil olan Dexter Morgan hakkında karanlık, derin ve günahkâr bir roman bu. Lindsay'ın hikâyesi cüretkâr ve beklenmedik derecede mizahi."
- USA Today
"Şeytan bilimiyle uğraşanların artık korkak ve zorba, yeni bir sevgilisi var."
- Janet Maslin, New York Times
Bu da tanıtımı:
O çekici bir canavar... Ölümü hatırlatan bir kahraman... Sadece kötü adamları öldüren bir katil... Dexter Morgan ile tanışın. Müdavimi olacaksınız...
Dexter Morgan bir seri katil. Dexter'la empati kurmakta zorlanmayacaksınız çünkü Dex samimiyetle, hiç gocunmadan anlatıyor. İlgilendiği ölümü hak edilir kılarken avlarını öldürmeyi hoş görülebilir bir vazifeye dönüştürüyor. Dexter Morgan, kuzu postuna bürünmüş kibar bir kurt. Kanın sindirdiği bir canavar o.
"Vicdan sahibi bir seri katil olan Dexter Morgan hakkında karanlık, derin ve günahkâr bir roman bu. Lindsay'ın hikâyesi cüretkâr ve beklenmedik derecede mizahi."
- USA Today
"Şeytan bilimiyle uğraşanların artık korkak ve zorba, yeni bir sevgilisi var."
- Janet Maslin, New York Times
nessie!!- Nirvana
Geri: Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay
Bu kitapları aldım, hala kitaplığımda duruyo. Bi açıp okuyamadım. Ama deli gibi de seviyorum bu adamı. Dizisi ayrı bir olay.
lincolngamze- Admin
Similar topics
» Richelle Mead - Vampir Akademisi Serisi (6. kitap eklendi)
» P.C. Cast / Kristin Cast - Gece Evi Serisi (2 Yeni Kitap - Ocak 2011)
» CERRAH SERİSİ
» Çatı Serisi W.Andrews
» Vampir Günlükleri Serisi
» P.C. Cast / Kristin Cast - Gece Evi Serisi (2 Yeni Kitap - Ocak 2011)
» CERRAH SERİSİ
» Çatı Serisi W.Andrews
» Vampir Günlükleri Serisi
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası