P.C. Cast / Kristin Cast - Gece Evi Serisi (2 Yeni Kitap - Ocak 2011)
+10
Mervelim_robert
Robizittin!
TutKu~
Mikli4
ember
MeLody
Persephone
Büsra
Dejavu.Bella
sahra
14 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
P.C. Cast / Kristin Cast - Gece Evi Serisi (2 Yeni Kitap - Ocak 2011)
P. C. CAST / KRISTIN CAST
GECE EVİ SERİSİ
-Pegasus Yayınları-
Seri Kitapları
1. İŞARET
2. İHANET
3. SEÇİLMİŞ
4. VAHŞİ
5. AV
6. BAŞTAN ÇIKARILMIŞ
7. YANMIŞ
8. UYANMIŞ
- ÇAYLAK EL KİTABI 101 ( P.C. Cast/ Kim Doner )
1. İŞARET
Yayın Tarihi: 2009
Orjinal Adı: Marked
Sayfa Sayısı: 336
Konu:
YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK...
TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ
“Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İşaret ateşli, karanlık ve eğlenceli.”
-Gena Showalter, Yazar-
”İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.”
-Mary Janice Davidson, New York Times bestseller yazarı-
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
-Romantic Times-
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi’ne yerleşmek zorundaydı.
Aşk, ihanet, gerilim ve rekabet dolu Gece Evi Serisinin ilk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.
GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ.
2. İHANET
Orjinal Adı: Betrayed
Sayfa Sayısı: 352
Konu:
Bir Gece Romanı
KIŞKIRTICI BİR İHANET, ŞAŞIRTICI BİR TEHLİKE...
GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜLEYİCİ İLK KİTABI İŞARET’TEN SONRA İHANET KİTABINDA DA HEYECAN ARTARAK DEVAM EDİYOR
Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi’ni işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar
GECE EVİ SERİSİ’NİN İKİNCİ KİTABI İHANET SİZİ ESİR EDECEK
“Karanlık vampir dünyasında geçen olağanüstü etkileyici bir macera.”
-Romantic Times BOOK reviews-
“Son zamanların en iyi gençlik romanı. Sosyal bir dışlanmış olmanın ve dostluğun muhteşem güzelliğini gösteriyor.”
-The Beltane Papers-
Gece Evi serisinin ikinci kitabı İHANET ürkütücü, seksi, güzel, şaşırtıcı ve müthiş heyecanlı.
3. SEÇİLMİŞ
Orjinal Adı: Chosen
Konu:
İLK ÖNCE İŞARET’LENDİ,
ARDINDAN İHANET’E UĞRADI.
ŞİMDİ İSE ZOEY BİR SEÇİLMİŞ...
Dünyada satış rekorları kıran, okuyan herkesi bağımlısı yapan gençlerin yeni gözdesi Gece Evi Serisinin 3’ncü kitabı SEÇİLMİŞ’te heyecan hız kesmeden katlanarak devam ediyor.
DİŞLERİNİZİ BU MUHTEŞEM MACERAYA GEÇİREBİLİRSİNİZ
Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti.
“Cast ekibi geri döndü ve kendi doğaüstü dünyalarının derinliklerinde ortalığı karıştırıyorlar…”
—Romantic Times BOOKreviews
“İşte karşınızda günümüzün en iyi gençlik serisi. Seçilmiş’te İşaret ve İhanet kadar etkileyici ve sürükleyici. Tutkunu olacaksınız...”
—Harrıet Klausner
4. VAHŞİ
Yayın Tarihi: Eylül 2009
Orjinal Adı: Untamed
Sayfa Sayısı: 400
Konu:
Zoey'in yeni macerasının tadını çıkarmaya hazır olun!
Gece Evi'nde her şey Zoey için karmakarışık bir hal almaya başladı. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu.
Kurallar değişti!
Yetenekleri eskisinden çok daha güçlü!
Yine de o en karanlık ruhlarla başa çıkabilecek mi?
Macera devam ediyor...
5. AV
Yayın Tarihi: Ekim 2009
Orjinal Adı: Hunted
Sayfa Sayısı: 416
Konu:
EĞER DÜNYADAKİ EN ATEŞLİ ERKEK İSİMSİZ BİR ŞEYTAN OLARAK KENDİNİ GİZLİYORSA VE İSTEDİĞİ TEK ŞEY SİZSENİZ NE YAPARSINIZ?
Çayırın kenarında, ağaçların gölgelerinin arasında bir karaltı belirdi. Vücudunu görebiliyordum; çünkü ay ışığı, teninin pürüzsüz ve çıplak hatlarını belirginleştiriyordu.
Durdum. Hayal gücüm aklını mı yitirmişti yoksa?
“Tereddüdün mü var yoksa aşkım?”
Sesini duyunca, bedenimden bir ürperti geçip gitti. Ağaçların yaprakları arasından korkunç, alaycı bir kahkaha duyuldu.
DÜNYADA MİLYONLARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN ADETA BAĞIMLISI YAPAN, BİR FENOMEN OLAN GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜK BİR MERAKLA VE SABIRSIZLIKLA BEKLENEN 5. KİTABI AV’DA AŞK, HEYECAN, GERİLİM, TUTKU VE ENTRİKALARLA DOPDOLU…
BU MÜTHİŞ SERİNİN UNUTULMAZ 5. KİTABI AV’I KAÇIRMAYIN.
6. BAŞTAN ÇIKARILMIŞ
Yayın Tarihi: Aralık 2009
Orjinal Adı: Tempted
Sayfa Sayısı: 432
Konu:
Gece Evi’ni büyük bir riske atacak tehlikeli sırlar birçok şeyi altüst etmek üzeredir. Fakat gizlenmeye çalışılan sır zaman ayarlı bir bomba gibi. Bütün bunlar olurken Zoey en iyi arkadaşlarına ve erkek arkadaşlarına hiç olmadığı kadar ihtiyaç duymaktadır. Ama Zoey, güvenememekten yalnız kalmıştır. Bunların yanı sıra kötülüğe teslim olmayıp duygularını kontrol etmesi gerekmektedir. Daha doğrusu baştan çıkarılmamak için oldukça zorlu bir mücadele vermektedir. İyi ve kötünün savaşı oldukça zorlu geçecektir.
“Özetlemek gerekirse; elinizden bırakamayacağınız bir kitap.”
-Sugar-
“Stephenie Meyer’den daha iyi…”
-People Magazin-
7. YANMIŞ
Yayın Tarihi: 2010
Orjinal Adı: Burned
Konu:
MİLYONLARIN TUTKUNU OLDUĞU GECE EVİ SERİSİNDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Arkadaşlar birbirine güvenmemeye başladığında,
kıvılcımları alevlendirmek için
Karanlık orada olacaktır...
Gece Evi’nde her şey karanlığa büründü. Zoey Kızılkuş’un ruhu paramparça. Steve Rae Z’ye yardım etmek istiyor ama onun da başı büyük belada. Afrodit ise şimdi Nyx’e sadakatini göstermek zorunda.
Üç kız… Ateşle oynuyorlar… Eğer dikkatli olmazlarsa herkes yanacak.
8. UYANMIŞ
Yayın Tarihi: Ocak 2011
Orjinal Adı: Awakened
Sayfa Sayısı: 368
Konu:
YIKIMIN EŞİĞİNDEKİ ÇARESİZ BİR GENÇ KIZ, KALBİNİN KIRILMAMASI İÇİN NE YAPABİLİR?
KARANLIĞIN GÖZLERİNİZİ BAĞLADIĞI YERDE, KALBİNİZE GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOKTUR.
ARKADAŞLIĞIN SINIRLARI NEREYE KADAR UZANABİLİR VE BİR KIZIN KALBİNDEKİ AŞK NE KADAR GÜÇLÜ OLABİLİR?
Vampir Yüksek Konsey’i tarafından aklanan ve Tulsa Gece Evi’ndeki yüksek rahibe konumuna geri getirilen Neferet, Zoey’den intikam almaya yemin eder. Kalona üzerindeki hâkimiyeti, Zoey’e karşı kullanacağı silahlardan sadece biridir. Ancak Zoey Skye Adası’na sığınmış ve orada Kraliçe Sgiach tarafından onun yerine geçmesi için eğitilmektedir. Kraliçe olmak harika olurdu, değil mi? Tulsa’ya neden dönsün ki? İnsan refakatçisi Heath’i kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Stark’la olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir.
Peki ya Stevie Rae ve Rephaim? Alaycı Kuzgun, Stevie Rae’ye karşı kullanılmayı reddeder, fakat dünya üzerinde Zoey dâhil hiç kimse onların ilişkisini onaylamayacakken elinden ne gelir ki? Babasına mı yoksa kalbine mi ihanet edecek?
ÇAYLAK EL KİTABI 101
Orjinal Adı: The Fledgling Handbook 101
Sayfa Sayısı: 176
Konu:
GECE EVİNE GİRMEYE HAZIR MISINIZ?
BÜYÜLÜ BİR GELECEĞE YAPACAĞINIZ YOLCULUK BU KİTAPLA BAŞLIYOR!
UĞURLAR OLSUN ÇAYLAKLAR.
YENİ BİR HAYATA, YENİ BİR DÜNYAYA
VE YENİ BİR SİZE HOŞ GELDİNİZ.
GECE EVİ’NE HOŞ GELDİNİZ!
ÜRKÜTÜCÜ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORMUŞSUNUZ GİBİ GELEBİLİR, AMA ASLA KORKMAYIN!
Gece Evi’nin antik salonlarındaki yolculuğunuza başlarken, bu vazgeçilmez el kitabı insandan çaylağa dönüşümünüzde size yardımcı olacak. Bu sayfaların arasında vampirlerin tarihiyle ilgili paha biçilmez bilgiler bulacaksınız. Aynı zamanda vücudunuzun değişimini daha iyi anlayacaksınız. Geçmişteki büyük vampirlerin umut dolu sözlerini okuyacaksınız; vampir töresinin ve ritüellerinin ana temellerini öğreneceksiniz.
Şimdi, Çaylaklar, okumaya başlayın. Yeni bir hayat sizi bekliyor; büyülü bir geleceğe yapacağınız yolculuk burada başlıyor.
GECE EVİ SERİSİ
-Pegasus Yayınları-
Seri Kitapları
1. İŞARET
2. İHANET
3. SEÇİLMİŞ
4. VAHŞİ
5. AV
6. BAŞTAN ÇIKARILMIŞ
7. YANMIŞ
8. UYANMIŞ
- ÇAYLAK EL KİTABI 101 ( P.C. Cast/ Kim Doner )
1. İŞARET
Orjinal Adı: Marked
Konu:
YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK...
TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ
“Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İşaret ateşli, karanlık ve eğlenceli.”
-Gena Showalter, Yazar-
”İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.”
-Mary Janice Davidson, New York Times bestseller yazarı-
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
-Romantic Times-
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi’ne yerleşmek zorundaydı.
Aşk, ihanet, gerilim ve rekabet dolu Gece Evi Serisinin ilk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.
GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ.
2. İHANET
Orjinal Adı: Betrayed
Sayfa Sayısı: 352
Konu:
Bir Gece Romanı
KIŞKIRTICI BİR İHANET, ŞAŞIRTICI BİR TEHLİKE...
GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜLEYİCİ İLK KİTABI İŞARET’TEN SONRA İHANET KİTABINDA DA HEYECAN ARTARAK DEVAM EDİYOR
Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi’ni işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar
GECE EVİ SERİSİ’NİN İKİNCİ KİTABI İHANET SİZİ ESİR EDECEK
“Karanlık vampir dünyasında geçen olağanüstü etkileyici bir macera.”
-Romantic Times BOOK reviews-
“Son zamanların en iyi gençlik romanı. Sosyal bir dışlanmış olmanın ve dostluğun muhteşem güzelliğini gösteriyor.”
-The Beltane Papers-
Gece Evi serisinin ikinci kitabı İHANET ürkütücü, seksi, güzel, şaşırtıcı ve müthiş heyecanlı.
3. SEÇİLMİŞ
Orjinal Adı: Chosen
Konu:
İLK ÖNCE İŞARET’LENDİ,
ARDINDAN İHANET’E UĞRADI.
ŞİMDİ İSE ZOEY BİR SEÇİLMİŞ...
Dünyada satış rekorları kıran, okuyan herkesi bağımlısı yapan gençlerin yeni gözdesi Gece Evi Serisinin 3’ncü kitabı SEÇİLMİŞ’te heyecan hız kesmeden katlanarak devam ediyor.
DİŞLERİNİZİ BU MUHTEŞEM MACERAYA GEÇİREBİLİRSİNİZ
Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti.
“Cast ekibi geri döndü ve kendi doğaüstü dünyalarının derinliklerinde ortalığı karıştırıyorlar…”
—Romantic Times BOOKreviews
“İşte karşınızda günümüzün en iyi gençlik serisi. Seçilmiş’te İşaret ve İhanet kadar etkileyici ve sürükleyici. Tutkunu olacaksınız...”
—Harrıet Klausner
4. VAHŞİ
Yayın Tarihi: Eylül 2009
Orjinal Adı: Untamed
Sayfa Sayısı: 400
Konu:
Zoey'in yeni macerasının tadını çıkarmaya hazır olun!
Gece Evi'nde her şey Zoey için karmakarışık bir hal almaya başladı. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu.
Kurallar değişti!
Yetenekleri eskisinden çok daha güçlü!
Yine de o en karanlık ruhlarla başa çıkabilecek mi?
Macera devam ediyor...
5. AV
Yayın Tarihi: Ekim 2009
Orjinal Adı: Hunted
Sayfa Sayısı: 416
Konu:
EĞER DÜNYADAKİ EN ATEŞLİ ERKEK İSİMSİZ BİR ŞEYTAN OLARAK KENDİNİ GİZLİYORSA VE İSTEDİĞİ TEK ŞEY SİZSENİZ NE YAPARSINIZ?
Çayırın kenarında, ağaçların gölgelerinin arasında bir karaltı belirdi. Vücudunu görebiliyordum; çünkü ay ışığı, teninin pürüzsüz ve çıplak hatlarını belirginleştiriyordu.
Durdum. Hayal gücüm aklını mı yitirmişti yoksa?
“Tereddüdün mü var yoksa aşkım?”
Sesini duyunca, bedenimden bir ürperti geçip gitti. Ağaçların yaprakları arasından korkunç, alaycı bir kahkaha duyuldu.
DÜNYADA MİLYONLARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN ADETA BAĞIMLISI YAPAN, BİR FENOMEN OLAN GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜK BİR MERAKLA VE SABIRSIZLIKLA BEKLENEN 5. KİTABI AV’DA AŞK, HEYECAN, GERİLİM, TUTKU VE ENTRİKALARLA DOPDOLU…
BU MÜTHİŞ SERİNİN UNUTULMAZ 5. KİTABI AV’I KAÇIRMAYIN.
6. BAŞTAN ÇIKARILMIŞ
Yayın Tarihi: Aralık 2009
Orjinal Adı: Tempted
Konu:
Gece Evi’ni büyük bir riske atacak tehlikeli sırlar birçok şeyi altüst etmek üzeredir. Fakat gizlenmeye çalışılan sır zaman ayarlı bir bomba gibi. Bütün bunlar olurken Zoey en iyi arkadaşlarına ve erkek arkadaşlarına hiç olmadığı kadar ihtiyaç duymaktadır. Ama Zoey, güvenememekten yalnız kalmıştır. Bunların yanı sıra kötülüğe teslim olmayıp duygularını kontrol etmesi gerekmektedir. Daha doğrusu baştan çıkarılmamak için oldukça zorlu bir mücadele vermektedir. İyi ve kötünün savaşı oldukça zorlu geçecektir.
“Özetlemek gerekirse; elinizden bırakamayacağınız bir kitap.”
-Sugar-
“Stephenie Meyer’den daha iyi…”
-People Magazin-
7. YANMIŞ
Yayın Tarihi: 2010
Orjinal Adı: Burned
Konu:
MİLYONLARIN TUTKUNU OLDUĞU GECE EVİ SERİSİNDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Arkadaşlar birbirine güvenmemeye başladığında,
kıvılcımları alevlendirmek için
Karanlık orada olacaktır...
Gece Evi’nde her şey karanlığa büründü. Zoey Kızılkuş’un ruhu paramparça. Steve Rae Z’ye yardım etmek istiyor ama onun da başı büyük belada. Afrodit ise şimdi Nyx’e sadakatini göstermek zorunda.
Üç kız… Ateşle oynuyorlar… Eğer dikkatli olmazlarsa herkes yanacak.
8. UYANMIŞ
Orjinal Adı: Awakened
Sayfa Sayısı: 368
Konu:
YIKIMIN EŞİĞİNDEKİ ÇARESİZ BİR GENÇ KIZ, KALBİNİN KIRILMAMASI İÇİN NE YAPABİLİR?
KARANLIĞIN GÖZLERİNİZİ BAĞLADIĞI YERDE, KALBİNİZE GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOKTUR.
ARKADAŞLIĞIN SINIRLARI NEREYE KADAR UZANABİLİR VE BİR KIZIN KALBİNDEKİ AŞK NE KADAR GÜÇLÜ OLABİLİR?
Vampir Yüksek Konsey’i tarafından aklanan ve Tulsa Gece Evi’ndeki yüksek rahibe konumuna geri getirilen Neferet, Zoey’den intikam almaya yemin eder. Kalona üzerindeki hâkimiyeti, Zoey’e karşı kullanacağı silahlardan sadece biridir. Ancak Zoey Skye Adası’na sığınmış ve orada Kraliçe Sgiach tarafından onun yerine geçmesi için eğitilmektedir. Kraliçe olmak harika olurdu, değil mi? Tulsa’ya neden dönsün ki? İnsan refakatçisi Heath’i kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Stark’la olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir.
Peki ya Stevie Rae ve Rephaim? Alaycı Kuzgun, Stevie Rae’ye karşı kullanılmayı reddeder, fakat dünya üzerinde Zoey dâhil hiç kimse onların ilişkisini onaylamayacakken elinden ne gelir ki? Babasına mı yoksa kalbine mi ihanet edecek?
ÇAYLAK EL KİTABI 101
Orjinal Adı: The Fledgling Handbook 101
Sayfa Sayısı: 176
Konu:
GECE EVİNE GİRMEYE HAZIR MISINIZ?
BÜYÜLÜ BİR GELECEĞE YAPACAĞINIZ YOLCULUK BU KİTAPLA BAŞLIYOR!
UĞURLAR OLSUN ÇAYLAKLAR.
YENİ BİR HAYATA, YENİ BİR DÜNYAYA
VE YENİ BİR SİZE HOŞ GELDİNİZ.
GECE EVİ’NE HOŞ GELDİNİZ!
ÜRKÜTÜCÜ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORMUŞSUNUZ GİBİ GELEBİLİR, AMA ASLA KORKMAYIN!
Gece Evi’nin antik salonlarındaki yolculuğunuza başlarken, bu vazgeçilmez el kitabı insandan çaylağa dönüşümünüzde size yardımcı olacak. Bu sayfaların arasında vampirlerin tarihiyle ilgili paha biçilmez bilgiler bulacaksınız. Aynı zamanda vücudunuzun değişimini daha iyi anlayacaksınız. Geçmişteki büyük vampirlerin umut dolu sözlerini okuyacaksınız; vampir töresinin ve ritüellerinin ana temellerini öğreneceksiniz.
Şimdi, Çaylaklar, okumaya başlayın. Yeni bir hayat sizi bekliyor; büyülü bir geleceğe yapacağınız yolculuk burada başlıyor.
En son sahra tarafından Çarş. Ocak 12, 2011 2:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sahra- Admin
Geri: P.C. Cast / Kristin Cast - Gece Evi Serisi (2 Yeni Kitap - Ocak 2011)
Daha Seçilmiş e başlayamadım.. Almaya niyetlendim kaç defa ama elim sürekli başka kitaplara kayıyor Allah kahretsin!
Sağol Müzehibbe'm :)
Sağol Müzehibbe'm :)
Dejavu.Bella- Cullen
Ben bütün kitaplarını okudum. Hatta neredeyse hepsini birden fazla okudum. Bence çok güzel bir seri. Okumaya başlayınca elimden bırakamıyordum. Ama yeni kitabını çok merak ediyorum. Yanmış öyle bir bitti ki hala arada aklıma takılıyor ve bazen oturup düşünüyorum yani. Yenisi ne zaman çıkacakmış bilgisi olan var mı? Bu arada bu seriyi de tavsiye ederim ben çok beğendim yani. :)
Büsra- Cullen
Var olmaz mı canımm Yarın türkçe Uyanmış çıkacakmışş Bunuda eklemek isterim ;) Ve bende hepsini okudum bazen çok sıkıcı olabiliryor ama her şeye rrağmen hikayenin alt yapısı çok güzel Teşekkürler Sahra Abla'mm
Persephone- Vejeteryan
Ben 'Baştan Çıkarılmış'ı okuyorum şimdi...
Teşekkürler. (=
Teşekkürler. (=
MeLody- Vejeteryan
Harika bir seri bende tüm Türkçe'ye çevrilmiş olan kitaplarını okudum.Yenisinin çıkacağını duymakta ayrıca mutluluk verici hemen almalıyım
ember- Admin
Seriye kitaplar eklendikçe başlığa da eklenip duyurulacaktır. Takip edebilirsiniz.
Rica ederim canlar. =)
Rica ederim canlar. =)
sahra- Admin
Okudum tüm kitapları yaz tatilinde...Çok sürükleyici insanı deli ediyor ,aynı zamanda meraktan öldürüyor...Bir noktada "Her şey mi kötü gider?" diyip kiatbı çarparak kapattığım çok oldu ama merak açtırıyor yeniden.Afrodit'e bayılıyorum ,Zoey'den nefret ediyorum...Teşekkürler =)
Mikli4- Cullen
Hayatımda okuduğum en iyi vamipir serilerinden biri
favorim Stark <3
Yeni kitabıda çıkmış
favorim Stark <3
Yeni kitabıda çıkmış
TutKu~- Vejeteryan
Favorilerim Afrodit ve Dauris bayılıyorum!
Özellikle savaşçıma :)
9.Yüklenmiş olacakmış büyük ihtimalle Zoey hamile kalacakmış :))
Özellikle savaşçıma :)
9.Yüklenmiş olacakmış büyük ihtimalle Zoey hamile kalacakmış :))
Robizittin!- Yeni Üye
Seri takipçilerine duyurulur:
Serinin devam kitabı "Uyanmış" ve ek kitap niteliğinde olan çaylakların ders kitabı olarak duyduğumuz "Çaylak El Kitabı 101" bu ay çıkmıştır.
Takipçiler için başlığa eklenmiştir.
Serinin devam kitabı "Uyanmış" ve ek kitap niteliğinde olan çaylakların ders kitabı olarak duyduğumuz "Çaylak El Kitabı 101" bu ay çıkmıştır.
Takipçiler için başlığa eklenmiştir.
sahra- Admin
bu ikinci yorumum ama anam kalpten gidiyordum dün!!
Deniz Tanrıçası'nın ikinci kitabıymışmış bende gece evi sandım.Kitapçının penceresine yapıştım vallaha
Anaamm!! Uyanmış kapağı çoooook güzel.
O kim acaba?
Kızlar tam tarih biliyor musunuz?
TutKu~- Vejeteryan
Kitaplar çıktı canım. :)
sahra- Admin
Her ikiside mi Sahra Abla
Öpebilirim seni!!
İnşallah bulurum
Öpebilirim seni!!
İnşallah bulurum
TutKu~- Vejeteryan
Evet her ikisi de kitapyurdu.com a eklenmiş: :)
sahra- Admin
TutKu~- Vejeteryan
Gerçekten çok güzel bir seri
Bayılarak okuyorum
Bayılarak okuyorum
Mervelim_robert- Yeni Üye
Aslında evet.Güzel bir seri,ama sıkıcı bir anlatımı var.İlk 3 kitapta aynı şeyler tekrar tekrar anlatılıyordu.Sıkılmıştım bir ara.Ama başladığım kitabı,filmi artık her neyse onu bitirme hastalığım olduğu için bu seriyide bitirmek istedim.Ama Baştan Çıkarılmış'tan sonra bıraktım.Çünkü heyecanı kalmadı.Benim için yani.Sonu çok ama çok ilginçti.Yanmış'ı okumadım.Bu serinin dizi olacağını duymuştum,ama bir ses çıkmadı sanırım.Ayrıca P.C Cast'ın Deniz Tanrıçası adlı bir kitabını daha okudum.O da aynı sıkıcı anlatıma sahip.Ya sevenlere söylemek istedim.Ayrıca yazarın yeni bir kitabı daha çıktı.Bahar Tanrıçası diye.Okumak isteyenlere.
nessie!!- Nirvana
Yeni kitaplar çıktı mıııı? Benim hemen almam lazım o zaman. Off ama şimdi nasıl çıkacağım ben evden? Neyse çok sevindim acayip merak ediyordum devamını. Sonunda yani ne zamandır bunları bekliyorum ben. Teşekkürler Sahra Abla'm haber verdiğin için yoksa ben ne zaman çıkacağını falan hiç bilmiyordum.
Büsra- Cullen
nessie!! demiş ki:Aslında evet.Güzel bir seri,ama sıkıcı bir anlatımı var.İlk 3 kitapta aynı şeyler tekrar tekrar anlatılıyordu.Sıkılmıştım bir ara.Ama başladığım kitabı,filmi artık her neyse onu bitirme hastalığım olduğu için bu seriyide bitirmek istedim.Ama Baştan Çıkarılmış'tan sonra bıraktım.Çünkü heyecanı kalmadı.Benim için yani.Sonu çok ama çok ilginçti.Yanmış'ı okumadım.Bu serinin dizi olacağını duymuştum,ama bir ses çıkmadı sanırım.Ayrıca P.C Cast'ın Deniz Tanrıçası adlı bir kitabını daha okudum.O da aynı sıkıcı anlatıma sahip.Ya sevenlere söylemek istedim.Ayrıca yazarın yeni bir kitabı daha çıktı.Bahar Tanrıçası diye.Okumak isteyenlere.
Aynen. P.C Cast'ın kitapalrı nasıl desem beni çok kasıyor. Konusu, alt yapısı, kurgusu, kapağı, karakteleri süper ama anlatıma gelince.. İşte orası karışık. (: 8. kitabını okumak için can atıyorum. Zoey'i sevmesem de Stevie Rae&Rephaim'e bayılıyorum.((=
ναмριяє gιяL'- Mesaj Sayısı : 16
OO...Yeni kitapları da çıkmış. Ben yakın zamanda Olgunlara bi uğrayayım en iyisi.
haha971- Admin
Bence hoş bir ser,,..Bende 8.kitabı okumadım ama dinledim Kübüşümden:DŞimdi alıp okumam lazımm:)
Teşekkürler Sahram..
Teşekkürler Sahram..
sessiz_rüya- Yenidoğan
Similar topics
» Gece Avcısı Serisi ~ Jeaniene Frost
» Richelle Mead - Vampir Akademisi Serisi (6. kitap eklendi)
» Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay
» Yeni Eclipse Kitap Kapakları Hazır!
» Kış Bahçesi-Kristin Hannah
» Richelle Mead - Vampir Akademisi Serisi (6. kitap eklendi)
» Dexter Serisi-Kitap 1:Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Jeff Lindsay
» Yeni Eclipse Kitap Kapakları Hazır!
» Kış Bahçesi-Kristin Hannah
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası