Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE  Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE  Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE  Empty Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE

Mesaj tarafından krissness-jacksaw C.tesi Ocak 08, 2011 8:55 pm

Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE  Aski-bana-sor_54841

Minerva Dobbs alemi nasıl idare edeceğini iyi bilirdi...
Calvin Morrisey her zaman kazanmak için oynardı...
Gelin görün ki karşılaştıkları vakit her ikisi de hazırlıksız yakalandı.
... Çünkü kişisel doğrular gerçek aşkla çarpıştığında, tüm iddialar suya düşerdi!
New York Times'ın yıldız yazarlarından biri olan Jennifer Cruise'den yüksekten sallamalara, risk yönetimi, gerçek aşk ve muhteşem ayakkabılara dair müthiş bir roman!
"Cruise, kendine has ve eşsiz mizahi şatafatını kullanarak müthiş eğlenceli ve komik bir öykü anlatıyor. Romanda matrak karakter bolluğu mevcut. Yazar her yeni durumu biraz çığırından çıkarıyor, dokunaklı ve her zaman şen şakrak bir hale getiriyor."
- Romantic Times
"Kesin bir iddia... Cruise'nin cünbüşlü romansı turnayı gözünden vurmuş!"
- Bookpage
"Müthiş derecede çekici karakterler ve akıllı diyaloglardan oluşan bir ekipman... Coşkuyla tavsiye edilir."
- Library Journal-

Şimdi siz kitap arkası yorumları sallayın. Kitap inanılmaz- dili herne kadr tahrik edici olsada. İnsan konuyu kavrayınca onları yok sayıyor. Min. (Minerva) Kilolu bir bayan. Kilosu verilmediği için aklınıda istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. İSTEDİĞİNİZ GİBİ!! Sadece ana karakteri değil sonunuda. Yazar çok özgün.

Gerçek aşkın içinde kaybolmaya hazır olun ve gülerken boğulmamak için yanınıza su alın. Son kısımları okurken yanınızda küçük yaşta çocuk bulunmasın ayrıca. Ben kuzenimden okudum. 2006 basımı ve yazarın diğer kitaplarını bulamadım. Herkese içten bir şekilde tavsiye ederim., okuyanların yorumlarını bekleriiim. .Aşkı Bana Sor // Jennifer CRUSIE  757762

Filmi çıksa süper olur bu arada.
krissness-jacksaw
krissness-jacksaw

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap