Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış! Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış! Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış!

2 posters

:: Genel :: Haberler

Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış! Empty Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış!

Mesaj tarafından nessie!! Salı Mart 13, 2012 6:58 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Access Hollywood’dan Shaun Robinson’ın yakın zamanda Hunger Games’in yıldızı Jennifer Lawrence ile yaptığı röportajda, güzel oyuncu, Kristen Stewart ve kendisi arasında yaratılmaya çalışılan husumete açıklık getirdi.

“Ona bir mail yazdım çünkü gerçekten bu “Twilight” ve “Hunger Games” düşmanlığıyla ilgili devasa bir makale vardı ve daha önce Kristen ile hiç tanışmadık ve hiç konuşmadık.” Diye açıklıyor Jennifer. “Her şey çok garipti. Benden alıntılandığı söylenilen sahte cümleler vardı ki aslında oldukça komikti. Onları okuduğumda, gülmekten çatladım.”

“Fakat sonra ‘Aman Tanrım, ya bunları okuduysa ve bunların… Bunların doğru olduğunu düşünürse?’diye düşündüm. Hemen ona bir mail attım ve ‘Hey, bu düşmanlık olaylarının daha ne kadar ilerleyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum!’yazdım.”

“Bana geri yazdı ve ‘Önemli değil. Aslında söylemediğin şeylerin, söylemişsin gibi davranıldığı dünyaya hoş geldin.’dedi. Yani, beni anladı.”

Çeviri: Twilightfan FD
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış! Empty Geri: Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış!

Mesaj tarafından Hale Çarş. Mart 14, 2012 8:17 pm

Ahh bizim canım Kris'imizz :) O da az çekmedi onlardan !

Teşekkürler canım haber ve paylaşım için Jennifer Lawrence Kristen'e Mail Atmış! 757762
Hale
Hale
Yenidoğan
Yenidoğan

- Similar topics

:: Genel :: Haberler