Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn Empty Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn

Mesaj tarafından soğuk_prenses Cuma Ağus. 12, 2011 7:24 pm

BANA SEVDİĞİNİ SÖYLE

Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn 2576-Bana-Sevdigini-Soyle

Elizabeth Hotchkiss çalıştığı köşkün kütüphanesinde Bir Marki ile Nasıl Evlenilir adlı kitabın bir kopyasını bulduğunda, bunun birinin ona oynadığı acımasız bir oyun olduğunu düşünür. Bakacak üç kardeşi olduğu için zengin birisiyle evlenmekten başka çaresi kalmamıştır. Bir erkeği baştan çıkarmak için hazırlanmış bu rehber tam da ihtiyacı olan şeydir ve kitaba bir göz gezdirmenin bir zararı olmayacağını düşünür.

James Sidwell, Riverdale Markisi, teyzesinin peşine düşen şantajcıyı bulmak için köşke gelir. Kendini yeni emlak idarecisi olarak tanıtır. İlk şüphelisi, teyzesinin refakâtçisi Elizabeth'tir. Daha sonra, bu çekici genç kadının küçük kurallar kitabını bulduğunda, durum ilgisini çeker ve bir eş bulması için ona yardım etmeye karar verir. Tabii bu cazibeli oyunların kendisinin üzerinde uygulanmasına izin vererek. Fakat olaylar hiç tahmin etmediği bir şekilde gelişir ve ortada uygulanması gereken tek bir kural olduğunu anlar. O da Elizabeth'in markisiyle evlenmesidir..

NOT:Kitabı okudum. Romantik severlerin beğeneceği türden. Tavsiye edilir. =) Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn Lol

soğuk_prenses
soğuk_prenses
Vejeteryan

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap