Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ]

3 posters

:: Eğlence :: Geyik

Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] Empty Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ]

Mesaj tarafından Dejavu.Bella Perş. Ocak 06, 2011 2:06 pm

Dün Serdar ı dinlerken bu konuyu tartıştıklarını farkettim.. Dün geceden beri herkese bunu soruyorum Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Kardeşimin başının etini yedim.. Okulda Ebru'nun deniz'in vs. [arkadaşlarım] kafasını şişirdim.. Bir de size sormaya karar verdim Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Discovery de bir yayın da babasıyla ile beraber izlediğini ve sebebini öğrendiğini iddia ediyor Serdar Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Cevabı söylemek için 200 bin dolar ve 1 ferrari istiyor kendileri Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Siz benim gonca güllerimsiniz para vs. almadan söylersiniz değil mi? Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 509668 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 509668 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 831981 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 831981 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 831981
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] Empty Geri: Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ]

Mesaj tarafından :) eCe (: Cuma Ocak 07, 2011 2:16 pm

Bir yerde okuduğuma göre;

Fillerin hortumları yere dönük -aşağıda- olduğundan farelerin hortumlarına kaçıp nefes alamamalarına -ve bu sayede boğulmalarına- neden olmasından dolayı korkuyorlarmış.

Biraz saçma geliyor aslında. Emin değilim tabii Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 682184
:) eCe (:
:) eCe (:
Yenidoğan
Yenidoğan

Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] Empty Geri: Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ]

Mesaj tarafından Dejavu.Bella Cuma Ocak 07, 2011 2:18 pm

Onu Serdar a bilmem kaç defa gönderdiler hepsinde de hayır dedi Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Ama bilmiyorum ne kadar dopru Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Discovery in bugüne kada yapılmış tüm filler hakkındaki videoları izlemeye karar verdim Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından Robizittin! Cuma Ocak 07, 2011 8:43 pm

Söylerim ama bir ferraride bana lütfen Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Robizittin!
Robizittin!
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından Dejavu.Bella C.tesi Ocak 08, 2011 6:15 pm

Yapmaaa!!!! Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Dün gıcık ettin zaten! Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Bilmiyorsun değil mi? Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762 bilmiyorsan alırım ferrarini Fil fareden neden korkar? [biri bana bir cevap bulsun! :/ ] 757762
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

- Similar topics

:: Eğlence :: Geyik