Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi) Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi) Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi)

2 posters

Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi) Empty Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi)

Mesaj tarafından nessie!! Ptsi Ara. 05, 2011 6:59 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Seri : Kanbağı
Kitap Sırası : 2
Kitap Adı : The Golden Lily

Tanıtım
Vampir Akademisi yan serisinin ikinci kitabı Golden Lily
Zeki ve çekici simyacı Sydney Sage ve Moroi dünyasının prensesi Jill güneşli Palm Springs, California'da insanların okulunda saklanmaktaydılar.
Adrian , Jill , Eddie ve Sdyney cahil ve mutlu insan öğrencilerden aslında kim olduklarını saklamak için her şeyi yapabilirlerdi. Ama yasak aşklar , beklenmedik ruh bağları ve hiç olmadığı kadar yakın Strigoi tehdidi bu sırları tehlikeli bir şekilde açığa çıkarmak üzereydi.

Richelle Mead'in Vampir Akademisinden sonra yeni serisi Kanbağı. İlk kitapta gelişen ilişkiler ikinci kitabın yanında sönük kalacak. Golden Lily , fazlasıyla ateşli , romantik , heyecanlı ve bağımlık yapıcı bir kitap. Çıta her kitapta daha da yükseliyor.

Haziran 19 - 2012, Yurtdışı çıkış tarihi.
İki ay kadar sonra ülkemizde çıkması bekleniyor.

-nasıl beklenir ki ya nasıııııııııııııııııııııııl!!!?

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kanbağı Serisinin 2. kitabı Golden Lily'in tanıtımı yayınlandı. İşte o tanıtım...

The Golden Lily - Richelle Mead
Sydney Sage insanlar ve vampirler arasındaki köprüyü koruyan büyüye dayanıklı Simyacılardan biriydi.
Yaşayan insanlardan vampirlerin sırlarını saklamakla görevliydi.
Sydney koleje gitmeye bayılırdı ama bunun yerine Moroi prensesini korumak için Tanrı'nın unuttuğu Palm Springs, California'da bir okuldaydı.

Sydney şimdi bağlılığı ve duyguları arasında kalacaktı. Çünkü Jill , Eddie ve özellikle Adrian'a karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştı ve bu onun Simyacılara karşı olan ailevi değerlerinden şüphe duymasına neden oluyordur. İyi olduğu büyü deneylerinin belki de Strigoi'lara karşı bir silah olduğunu düşünen Sydney aynı zamanda bundan ölesiye korkmaktaydı.
Ama daha korkutucu olan Brayden adlı çocukla romantik yaklaşmasına başka birilerinin gölge düşürmesiydi. Brayden ona her yönden uyuyor gibiydi. Zeki , yakışıklıydı. Yine de Sydney ona kesinlikle yasak olan birini düşünmeden edemiyordu.

Şok edici bir sır vampir dünyasını ikiye bölerken ,Sydney'in bağlılığı test edilecek , ona öğretilen değerler ve kalbi ile hislerinin ona söyledikleri arasında kalacaktı.

+
+

Minik The Golden Lily Alıntısı - '' Adrian, randevumdayım. Sen neden burada, arabamdasın? ''

-Onokumalar.com/
-İkinci tanıtım daha yeni geldi, başka bir başlık açmaktansa tanıtım içerikli olduğundan buraya ekledim. =) -Aslı.

nessie!!
nessie!!
Nirvana

Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi) Empty Geri: Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi)

Mesaj tarafından nessie!! C.tesi Şub. 04, 2012 11:27 pm

Aslımmm Ö.M'ni görür görmez damladım burayaaa! Yaa Sydney Adrian'a kesinlikle aşıkkkkkk! -Yine de Sydney ona kesinlikle yasak olan birini düşünmeden edemiyordu. Bu cümle ne demektir abicimmmm?! Peki ya Adrian? Nedem Sydney'in randevusunda o da var ki? Kesinn kıskanıp peşinden gitti kızın.Allahım ellerim titriyor yaa! Çıksın şu kitappp noluuuuurrr
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi) Empty Geri: Altın Zambak Kitap Tanıtımı! (Başlık Düzenlendi + Minik Bir Alıntı Eklendi)

Mesaj tarafından qizolum. Paz Şub. 05, 2012 12:26 am

Bu tip bilgilerle merak iyice artıyor. Brayden ise sürpriz oldu. Bu durumda Adrian'ın tepkilerini merak ediyorum. =) Daha Kanbağının son cümlesinin etkisindeyim ben. =)
qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

- Similar topics