Merhaba :D
+6
tutuldum
soğuk_prenses
Bella_Ceren
Mikli4
haha971
aykube_plt
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba :D
Selam arkadaşlar. Ben Aybüke :) Beni tanıyanlar vardır aranızda ama ben tekrar kendimi tanıtmak istiyorum :) Nickname değişti çünkü
19 yaşındayım. Üniversite sınavlarına hazırlandığım için 1yıl boyunca hiçbir şey takip edemedim. Cumartesi günü olan LYS 3 sınavından güzel bir şeyler yaparsam Allah'ın izniyle Gazi Edebiyat bölümünü okumak istiyorum. =)
Taylor Lautner, Mehmet Günsür ve Murat Boz... Gerçekten beni kendilerine çektiklerini düşündüğüm iki muhteşem yaratık :))
Çok fanatik Galatasaraylıyımdır. Ama diğer taraftarlara saygıyılımdır. Bana gösterdikleri saygı kadar tabi..
Lafımı esirgemem ve sırf bu yüzden "Keskin" diye çağıranlar olmuştur beni
Kısa hikayeler yazmayı severim. Çehov tarzı yazmak, insanların ruhsal durumunu yansıtmak benim için önemli. Bunun yanında mitolojik yaratıklar,Yunan ve Türk mitolojisi, insanların ruhsal ve psikolojik tahlilleri, tarih, olağan üstü yaratıklar ve bunun yanında gerçek dünyanın acı yönleri benim hep ilgimi çeken konular olmuştur ve bu konular üzerinde yazmak için çabalıyorum.
Herkesin birbirine sevgiyle yaklaştığı derecede saygıyla da yaklaşması gerektiği kanısındayım. Çünkü laçkalaşmış bir arkadaşlıktansa ciddi bir düşmanı tercih ederim =)
Şimdilik bu kadar arkadaşlar... =)Sormak ya da söylemek istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin =) İyi Forumlar...
19 yaşındayım. Üniversite sınavlarına hazırlandığım için 1yıl boyunca hiçbir şey takip edemedim. Cumartesi günü olan LYS 3 sınavından güzel bir şeyler yaparsam Allah'ın izniyle Gazi Edebiyat bölümünü okumak istiyorum. =)
Taylor Lautner, Mehmet Günsür ve Murat Boz... Gerçekten beni kendilerine çektiklerini düşündüğüm iki muhteşem yaratık :))
Çok fanatik Galatasaraylıyımdır. Ama diğer taraftarlara saygıyılımdır. Bana gösterdikleri saygı kadar tabi..
Lafımı esirgemem ve sırf bu yüzden "Keskin" diye çağıranlar olmuştur beni
Kısa hikayeler yazmayı severim. Çehov tarzı yazmak, insanların ruhsal durumunu yansıtmak benim için önemli. Bunun yanında mitolojik yaratıklar,Yunan ve Türk mitolojisi, insanların ruhsal ve psikolojik tahlilleri, tarih, olağan üstü yaratıklar ve bunun yanında gerçek dünyanın acı yönleri benim hep ilgimi çeken konular olmuştur ve bu konular üzerinde yazmak için çabalıyorum.
Herkesin birbirine sevgiyle yaklaştığı derecede saygıyla da yaklaşması gerektiği kanısındayım. Çünkü laçkalaşmış bir arkadaşlıktansa ciddi bir düşmanı tercih ederim =)
Şimdilik bu kadar arkadaşlar... =)Sormak ya da söylemek istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin =) İyi Forumlar...
aykube_plt- Yeni Üye
Geri: Merhaba :D
Aybüke'm seni yeniden görmek ne güzel İnanıyorum ki istediğin bölüme gireceksin.
Hoşgeldin..
Hoşgeldin..
haha971- Admin
Hoşbuldum tatlım benim ... İnşallahh =)
aykube_plt- Yeni Üye
Hoşgeldiiiin Ben Karya... Yunan mitolojisi ha? Adım geçiyor olmalı orda benim Neyse 12 yaşındayım. Ankara'da oturuyorum. Benimde mitolojiye ve tarihe ilgim vardır. Hele de Mısır...Neyse memnun oldum beeen.
Mikli4- Cullen
Abloşumm, hoş geldin. :) Çok özledim seni yaa.
Bella_Ceren- KurtAdam
Hoşgeldin Kayra'cığım sende... Tanıştığıma memnun oldum =)
Geldim işteee bensiz olmazdı bu forum tatlım =))
Geldim işteee bensiz olmazdı bu forum tatlım =))
aykube_plt- Yeni Üye
Tabiki ablacım, iyi ki geldin. Öpüyorum koskocaman. :)
Bella_Ceren- KurtAdam
Teşekkür ederim canım benim =)
aykube_plt- Yeni Üye
Merhaba ben Gül =)
Yunan mitolojisine bende ilgi duyarım. 16 yaşındayım. O yüzde ablamsın =)
Tanıştığıma memnun oldum... :)
İyi forumlar..
Yunan mitolojisine bende ilgi duyarım. 16 yaşındayım. O yüzde ablamsın =)
Tanıştığıma memnun oldum... :)
İyi forumlar..
soğuk_prenses- Vejeteryan
Teşekkür ederim Gül'cüğüm :)) Tanıştığıma memnun oldum =)
aykube_plt- Yeni Üye
Benim tanıdığım bir Aybüke vardı ama yanlış tanıyor olabilirim? Hatta kendisine yanlışlıkla Melike demiştim. Birbirimize hatun diye hitap ederdik. Eski nickname'i Taylor 'du sanırım. Ben yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Çünkü hatun arkadaşımı görmekten ötürü çok mutlu olacağımı biliyorum
Neyse eğer bu dediklerimle alakalı bir şey bilmiyorsanız. Unutun gitsin.
Merve ben, 16 yaşındayım ve nick'im eskisi ile aynı. Seni aramızda görmek harika birşey. Açıkçası eskilerle tekrardan birlikte olmak harika birşey Hoş geldiniz.
Neyse eğer bu dediklerimle alakalı bir şey bilmiyorsanız. Unutun gitsin.
Merve ben, 16 yaşındayım ve nick'im eskisi ile aynı. Seni aramızda görmek harika birşey. Açıkçası eskilerle tekrardan birlikte olmak harika birşey Hoş geldiniz.
tutuldum- KurtAdam
aaaaa =))) Naber Merve yaa Evet o Aybüke'yim ben iştee =) Nasılsın napıyosun
aykube_plt- Yeni Üye
Ya bacım ne yaptın ya ? Sesin soluğun çıkmıyor. Aklıma gelmiyor değilsin. Unutulduk falan sandım Neyse tekrardan aramızdasın ya bu harika bir haber işte üniversite adayı hatun Buradan sohbete dalmak isterdim ama en iyisi Ö.M ile konuşmak
tutuldum- KurtAdam
Tamam öm ye gel
aykube_plt- Yeni Üye
Aaaa Aybüke ablam! Patronum benimmm! Twilight Cafe açmıştın seeen! Ben de senin ilk işe aldığın çalışanındım :)
Ayyy seni burada görmek çok güzel ablam.
Hatırlamazsan eğer-uzun zaman oldu çünkü-ben Melike.
Hoş geldin ablam,sefalar getirdin.
Ayyy seni burada görmek çok güzel ablam.
Hatırlamazsan eğer-uzun zaman oldu çünkü-ben Melike.
Hoş geldin ablam,sefalar getirdin.
nessie!!- Nirvana
Hoş buldum Melike'ciğim :) Aşk olsun nasıl unuturum cafemde çalışanları? Birazcık fil hafızası vardır bende ondan yanii Sizler tarafından hatırlanmak güzel ve bu yüzden duygulanıyorum gerçekten :'( Sen de hoşgeldin
aykube_plt- Yeni Üye
Hoşgeldin Aybüke Abla ben Sena:) 14 yaşındayım.Ağustosta 15'im inşallah:) Murat Boz dışında Mehmet Günsür ve Taylor Lautner'in hastasıyımdır. Mehmet Günsürü'de saolsun Aşk Tesadüfleri Sever sayesinde oldu. Yoksa yakışıklı olması dışında pek tanımazdım kendisini. Mitolojiyi genel olarak severim tam olarak hatırlamasamda mitoloji hikayelerinin olduğu bir kitap okumuşluğum vardı.Zeus,Artemis,Afrodit... :) Hatırladıklarım. Çok konuştum.:) Tekrardan hoşgeldin Aybüke Ablacım:)
rens-peri- Vejeteryan
Konuşan insanları severim ben Sena'cığım önemli değil İnş. sende büyür kocaman kocaman adam olursun. Yani meslek sahibi manasında diyorum =) Ortak yönlerimiz olduğuna sevindim :) Sen de hoşa geldin =)
aykube_plt- Yeni Üye
Hoşgeldin Aybüş... Ben de Büşra, tanırsın belki. =)
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Balııım hoşgeldiiin. Çabuk özel mesaj at,kaldığımız sohbetten devam edek. Sınavın nasıldııı
lincolngamze- Admin
Sadece uzaktan tanıyorum Büşra'cığım =) ama tekrardan tanıştığıma memnun oldum
Sorma Gamze'm yaaa ... İnsanın çok şey bilmesi işe yaramıyormuş... Kafam karıştı hep sınavda :S
Sorma Gamze'm yaaa ... İnsanın çok şey bilmesi işe yaramıyormuş... Kafam karıştı hep sınavda :S
aykube_plt- Yeni Üye
1 sayfadaki 1 sayfası