Merhaba...
+15
MILENNIUM~~
sebra
Rebellious
sunshine
tutuldum
RpAtTz_hbt
JustyKolik
antinotizia (Esila)
sahra
Büsra
TutKu~
zeynep zeyno =)
Bella_Ceren
nessie!!
nosi
19 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Merhaba...
Herkese merhaba. Beni tanımayanlar ve tanımak isteyenler olabilir. Adım Nahide, 25 Hazirana kadar 28 yaşındayım. Evliyim ve 27 aylık oğlum var. Ev hanımıyım. Çocuktu, ev işiydi, yemekti, forumdu, siteydi derken zaman geçiyor işte. Aa kitap okumayıda ihmal etmiyorum tabii. Sitediki hikayeleride zevkle takip ediyorum. Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
En son nosi tarafından Perş. Şub. 03, 2011 12:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
nosi- Yenidoğan
Geri: Merhaba...
Doğruyu söylemek gerekirse hep tanışmak istediğim kişiler arasındaydın Nahide Abla.Sonunda diyorum
Ben Melike,16 yaşımdayım.Lise 2'ye gidiyorum.Oğlunuda çok merak ettim ablam,Allah bağışlasın.Çocuklara katıksız bir sevgim vardır da:D
Sonunda seninle tanıştığıma çok mutlu oldum ablacım (:
Ben Melike,16 yaşımdayım.Lise 2'ye gidiyorum.Oğlunuda çok merak ettim ablam,Allah bağışlasın.Çocuklara katıksız bir sevgim vardır da:D
Sonunda seninle tanıştığıma çok mutlu oldum ablacım (:
nessie!!- Nirvana
Nahide Ablacım, merhaba. Seni burada görmek çok güzel. Utku'cuğumun o melek yüzü geldi aklıma, öpüyorum çok çok onu. (: Ben Ceren. 14 yaşındayım. Anadolu Lisesi sınavlarına hazırlanıyorum. Hoş geldin ablacım. İyi forumlar. (:
Bella_Ceren- KurtAdam
Melike'cim memnun oldum canım. Nick ini tanıyordum. Tanıştığımıza bende memnun oldum. Uzun zamandır memleketteydim gelincede ev taşıdım ve netim yoktu. Beni unutmayıp tanımak istemen çok hoş. Teşekkür ederim. Merak ettiğini söylediğin için Utku'nun resmini koydum
Ceren'cim seninle tanışıyorduk sanki. Ya da nick in bana tanıdık geldi. Memnun oldum
Ceren'cim seninle tanışıyorduk sanki. Ya da nick in bana tanıdık geldi. Memnun oldum
nosi- Yenidoğan
meraba Nahide abla :)
ben zeynep 13 yaşındayım :)
aramızda tam 15 yaş var yani
istanbul da yaşıyorum =)
oğlunuz çok şekermiş :)
tanıştığıma memnnun oldum :)
ben zeynep 13 yaşındayım :)
aramızda tam 15 yaş var yani
istanbul da yaşıyorum =)
oğlunuz çok şekermiş :)
tanıştığıma memnnun oldum :)
zeynep zeyno =)- Vejeteryan
Merhaba Nahide Abla :))
Ben Tutku :) 13 Yaşındayım :)
8. sınıf öğrencisiyim. :) Keman çalıyorum :) Müzik dinlemeyi,kitap okumayı,şarkı söylemeyi çok seviyorum
Oğlunuz çoook tatlıymış
Hoşgeldin :))
NOT: İmza korkutabilir
Ben Tutku :) 13 Yaşındayım :)
8. sınıf öğrencisiyim. :) Keman çalıyorum :) Müzik dinlemeyi,kitap okumayı,şarkı söylemeyi çok seviyorum
Oğlunuz çoook tatlıymış
Hoşgeldin :))
NOT: İmza korkutabilir
TutKu~- Vejeteryan
Hoşgeldin Nahide Abla. Oyy o nasıl tatlı bir çocuk öyle yerim. Çocukken bende bütün oyuncaklarım olmadan uyumazdım. Valla yanaklarını sıkıştırmak geldi içimden benim yerime de bol bol öp Utku'yu. :) Ayy ben Utku filan derken kendimi tanıtmadım. Ben Büşra 17 yaşındayım 11. sınıfa gidiyorum. Galatasaraylıyım falan işte. Tanıştığıma memnun oldum. :)
Büsra- Cullen
Yokluklarının arasında ender ortaya çıkan varlığıyla kendini aratan kuması olduğum vatandaş. Özlendin. Sonunda netine kavuşmana ise nasıl sevindim anlatamam. Kedooo diyeyim anla yani.
İnşallah artık daha çok görüşeceğiz, daha çok göreceğiz seni aramızda. Hoş geldin canım :)
İnşallah artık daha çok görüşeceğiz, daha çok göreceğiz seni aramızda. Hoş geldin canım :)
sahra- Admin
Başlığa bakıp yazacaklarımı yazmamışım. Senin o oğlunu var ya yanaklarını sıkacağım kocaman kocaman. Tipsiz şey! =)) ( Yanlış anlaşılmasın benim sevme şeklim bu ) Sitenin beyaz atlısı. =) Sevoş da olsaydı da görseydi Utkuş'un şu fotoğraflarını. =) Bir de Yağmur var o da prensesimiz. =) Seda ablayı da senin gibi pek göremiyoruz ablam. Özletmeyin kendinizi. =) Tekrar hoş geldin. =)
Bende tanışmak istiyordum Nahide Abla.
Ben Büşra.15 yaşındayım.Lise 1'r gidiyorum.Memnun oldum.
Ayrıca o çocuk ne öyle yaaaa Ohaa çok tatlı ama.Yeriiim.
Ama çok güzel çocuk doğurmuşsun Nahide Abla.Tebrikler
Ben Büşra.15 yaşındayım.Lise 1'r gidiyorum.Memnun oldum.
Ayrıca o çocuk ne öyle yaaaa Ohaa çok tatlı ama.Yeriiim.
Ama çok güzel çocuk doğurmuşsun Nahide Abla.Tebrikler
JustyKolik- KurtAdam
abooo 28 biz de o günleri görecek miyiz acaba
adım hatice 14 yaşındayım
iyi forumlar
adım hatice 14 yaşındayım
iyi forumlar
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Merhaba Hemşom
Nahide Abla beni az çok tanıyorsun diye düşünüyorum Merve ben ,16 yaşındayım ve Laz'ım ,bu bir gerçek
İstanbul da oturuyorum ,kitap okumaya bayılıyorum !!
Senin oğluşunu yerim ben ,dişleri de çıkmış !!
Cip hili biçiren !! (anlayacak mısın merak ediyorum )
İyi forumlar ablacım ...
Nahide Abla beni az çok tanıyorsun diye düşünüyorum Merve ben ,16 yaşındayım ve Laz'ım ,bu bir gerçek
İstanbul da oturuyorum ,kitap okumaya bayılıyorum !!
Senin oğluşunu yerim ben ,dişleri de çıkmış !!
Cip hili biçiren !! (anlayacak mısın merak ediyorum )
İyi forumlar ablacım ...
tutuldum- KurtAdam
Tanışmak istediğim kişiler arasındaydın Nahide Abla (: Bu güne kısmetmiş demek ki (: Bende Berna. 13 yaşındayım. Aramızda baya yaş farkı var yani Oğlun çok tatlıymış bu arada Nahide Abla (: Allah bağışlasın. Tanıştığıma çok memnun oldum ablacım (:
sunshine- Vejeteryan
Nahide'mm Utku'nun resimlerine bayıldımm=) Tanıdığın insana tanışma başlığında ne yazarsın onuda bilmiyorum=) Merhaba diyeyim, anla sen=)
Rebellious- Yenidoğan
Oyyy anamm hoşgeldin canımmm =)
sebra- Yenidoğan
Zeynep'cim bende tanıştığımıza memnun oldum.
Tutku'cum merhaba. Hoşbuldum. Sende hoşgeldin. Oğlum hakkındaki düşüncelerin için teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldum
Büşra'cım merhaba. Hoşbuldum sende hoşgeldin. Oğlumu yiyebilirsin lakin o benim ömrümü yedi Senin yerine öptüm. ;) Bende Galatasaraylıyım Tanıştığımıza memnun oldum
Sahra'cım evet sürekli ce deyip kaçıyordum. İnşallah artık hep buralardayım. Yani Utku ve işler el verdiği sürece Bende çok sevindim netin olmasına. Kedo de benimde diyesim geldi İnşallah daha çok görüşürüz. Hoşbuldum. Seni -Sizleri çok özlemişim. Ay sarılıp öpesim geldi
Mevre'cim bencede oğlum tipsiz Sevim'cim nerde yaa. Msn de çevrimdışıyken yazdım ama cevap alamadım. Sanırım artık nete gelmiyor. Onuda çok özledim. Haberin var mı artık gelmeyecek mi? Seda'm da geçen benim evdeydi kızlarla beraber. Bomba gibi maşallah. Misafirleri hiç eksik olmadı. Müsait oldukça gelir mutlaka. Şimdide tatile gitti. Benimde netim olmadığı için gelemiyordum ama artık buralardayım. Görüşürüz. Büşra' ya selam. Çok özledim sizleri
Büşra'cım merhaba. Tanımak istemene çok sevindim. Herkes unutmuştur sanıyordum ama bakıyorum ki tanımadıklarım bile tanımak istiyor. Çok sevindim. Bende herkesi tanımak istiyorum. Gelmeyeli bayağı kalabalıklaşmış. İnşallah herkesle tanışma fırsatı bulurum. Utku adına bende teşekkür ediyorum. Büyüdümü havalara girecek. Beni ne kızlar sevdi ama ben varmadım diye Memnun oldum
Haticie'cim inşallah sende 28 leri hatta 98 leri görürsün Banada sizin gibi 28 çok uzak geliyordu ama bir bakmışsın 28 olmuşsun. Ben hala anlamadım 28 ne zaman oldum daha dün 27 yediydi Memnun oldum canım. Sanada iyi forumlar
Merve hemşo az çok değil bayağı tanıyorum. Ama daha da tanımak istiyorum. Oğlumun dişlerinin hepsi çıktı. Sadece en arka azı dişleri kaldı. Hatta bu aralar vampirleşti ısırarak oyun yaptığını sanıyor. Yazdığın lazcada nasıl bir çocuk demek istediğini anlayamadım sadece oğlan çocuğu dedin ama başları anlamadım. Ya yazılıştan ya da Pazar lazcası farklı olduğundan. Sanada iyi forumlar canım görüşmek üzere
Tutku'cum merhaba. Hoşbuldum. Sende hoşgeldin. Oğlum hakkındaki düşüncelerin için teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldum
Büşra'cım merhaba. Hoşbuldum sende hoşgeldin. Oğlumu yiyebilirsin lakin o benim ömrümü yedi Senin yerine öptüm. ;) Bende Galatasaraylıyım Tanıştığımıza memnun oldum
Sahra'cım evet sürekli ce deyip kaçıyordum. İnşallah artık hep buralardayım. Yani Utku ve işler el verdiği sürece Bende çok sevindim netin olmasına. Kedo de benimde diyesim geldi İnşallah daha çok görüşürüz. Hoşbuldum. Seni -Sizleri çok özlemişim. Ay sarılıp öpesim geldi
Mevre'cim bencede oğlum tipsiz Sevim'cim nerde yaa. Msn de çevrimdışıyken yazdım ama cevap alamadım. Sanırım artık nete gelmiyor. Onuda çok özledim. Haberin var mı artık gelmeyecek mi? Seda'm da geçen benim evdeydi kızlarla beraber. Bomba gibi maşallah. Misafirleri hiç eksik olmadı. Müsait oldukça gelir mutlaka. Şimdide tatile gitti. Benimde netim olmadığı için gelemiyordum ama artık buralardayım. Görüşürüz. Büşra' ya selam. Çok özledim sizleri
Büşra'cım merhaba. Tanımak istemene çok sevindim. Herkes unutmuştur sanıyordum ama bakıyorum ki tanımadıklarım bile tanımak istiyor. Çok sevindim. Bende herkesi tanımak istiyorum. Gelmeyeli bayağı kalabalıklaşmış. İnşallah herkesle tanışma fırsatı bulurum. Utku adına bende teşekkür ediyorum. Büyüdümü havalara girecek. Beni ne kızlar sevdi ama ben varmadım diye Memnun oldum
Haticie'cim inşallah sende 28 leri hatta 98 leri görürsün Banada sizin gibi 28 çok uzak geliyordu ama bir bakmışsın 28 olmuşsun. Ben hala anlamadım 28 ne zaman oldum daha dün 27 yediydi Memnun oldum canım. Sanada iyi forumlar
Merve hemşo az çok değil bayağı tanıyorum. Ama daha da tanımak istiyorum. Oğlumun dişlerinin hepsi çıktı. Sadece en arka azı dişleri kaldı. Hatta bu aralar vampirleşti ısırarak oyun yaptığını sanıyor. Yazdığın lazcada nasıl bir çocuk demek istediğini anlayamadım sadece oğlan çocuğu dedin ama başları anlamadım. Ya yazılıştan ya da Pazar lazcası farklı olduğundan. Sanada iyi forumlar canım görüşmek üzere
nosi- Yenidoğan
Berna'cım merhaba, tanıştığımıza memnun oldum canım. Oğlumda söylediklerini anlasa çok memnun olurdu. Onun adına ben memnun oldum
Ayşem de burdaymış amanda aman Merhaba canım anladım ben onu
Sebra 'cım hoşbulduk canım.
Ayşem de burdaymış amanda aman Merhaba canım anladım ben onu
Sebra 'cım hoşbulduk canım.
nosi- Yenidoğan
Güzel çocuk demek istemiştim ama demedim varsay Her yerin tarzı başka oluyor zaten Onun felsefesini yaparsak sabahlarız
tutuldum- KurtAdam
ah be canım yıllar dün gibi gelmiş sana
inşallah bizim içinde öyle olur
inşallah bizim içinde öyle olur
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Merhaba Nahide abla Ben Lale 15 yaşındayım lise 2'ya gidiyorum.Oğlun çok tatlıymış yanaklarını sıkasım geldi.Maşallah Allah bağışlasın benim de 2 yaşında bir erkek kardeşim var oda Tv'de reklamları izleyince uyuya kalıyor.Ben kardeşime Ayı yogi derim genellikle artık alıştı ayı yogi diyince dönüp bakıyor.Tanıştığıma sevindim...(:
MILENNIUM~~- Yenidoğan
Lale'cim memnun oldum canım. Ayı yogi güzel lakap mış En tatlı zamanları. Hep oyun istiyordur şimdi. Utku Trt çocuğa takmış durumda. Paytak hastası. Başımdan def etmek istediğim zaman git bak paytak başlamış mı diyorum İyi forumlar
nosi- Yenidoğan
nosi demiş ki:Lale'cim memnun oldum canım. Ayı yogi güzel lakap mış En tatlı zamanları. Hep oyun istiyordur şimdi. Utku Trt çocuğa takmış durumda. Paytak hastası. Başımdan def etmek istediğim zaman git bak paytak başlamış mı diyorum İyi forumlar
Biz de reklamları açıyoruz tv'ye kilitleniyor resmen ne yapsakta gözünü ayıramıyor ekrandan..
MILENNIUM~~- Yenidoğan
Valide Sultannnnn!!! Ay ben daha yeni görebiliyorum seni! Ne ara başlık açtın ve bana haber vermedin?
Özlemişimmm! Utkuş'umu da getirdin dimi? Ihıyyy! Ayy yiyesim var onu. Miki Fare'mi isterim ben!!!
Hoşgeldin bu arada. Unutmadığını farzetsem de gelinin Büş oluyorum ben.
Özlemişimmm! Utkuş'umu da getirdin dimi? Ihıyyy! Ayy yiyesim var onu. Miki Fare'mi isterim ben!!!
Hoşgeldin bu arada. Unutmadığını farzetsem de gelinin Büş oluyorum ben.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Büşra'cım geldiğim bir kaç gün oluyor ama seni hiç göremedim. Bende Merve'ye soracaktım, Büşra Jacob'ın peşinden mi gitti diye
Bakıyorum Jacob gitmiş yerine bay ulaka gelmiş Bu da kim? Çok özlemişim sizleri. Thehost Kübra'm da kayıplarda. Sevim'i söylemiyorum bile. Has gelinim nerelerde haberin var mı?
Bakıyorum Jacob gitmiş yerine bay ulaka gelmiş Bu da kim? Çok özlemişim sizleri. Thehost Kübra'm da kayıplarda. Sevim'i söylemiyorum bile. Has gelinim nerelerde haberin var mı?
nosi- Yenidoğan
Sevim'i ben de göremiyorum. :( Ayrıca has gelinim derken? Boşuna mı valide sultan dedim sana? Hayallerimi yıktın!
Kim Hyun Soong olur kendileri. Avatarımdaki şahsiyet. Baek Seung Jo rolüyle bay ukala oluyor. Kore çılgınlığına başladım. Araya Japon ve Hint filmlerini ve Taiwan dizisini de ekleyip yuvarlanıp gidiyorum.
Ayrıca Jacob'ı bıraktığımı da nereden çıkardın? O bir numaram! Kralı gelse unutturamaz onu bana. Foruma dizi izlemekten uğruyamıyorum açıkçası. :/
Ve son olarak. Çok kırıldım! Has gelin, ha? Hah! Ne çabuk unuttun Utkuş için sardığım dolmaları... Mazi bu kadar çabuk mu siliniyor...
Kim Hyun Soong olur kendileri. Avatarımdaki şahsiyet. Baek Seung Jo rolüyle bay ukala oluyor. Kore çılgınlığına başladım. Araya Japon ve Hint filmlerini ve Taiwan dizisini de ekleyip yuvarlanıp gidiyorum.
Ayrıca Jacob'ı bıraktığımı da nereden çıkardın? O bir numaram! Kralı gelse unutturamaz onu bana. Foruma dizi izlemekten uğruyamıyorum açıkçası. :/
Ve son olarak. Çok kırıldım! Has gelin, ha? Hah! Ne çabuk unuttun Utkuş için sardığım dolmaları... Mazi bu kadar çabuk mu siliniyor...
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası