Merhaba :)
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba :)
Merhaba.İlk önce buraya beni davet eden kuzenim için teşekkür ediyorum. (Blue_Life)
Hemen kendimi tanıtayım:
Adım Alper,soy adım APAYDIN.14 yaşındayım.(15'ime Mayıs 26'da gireceğim)Haydarpaşa Anadolu Teknik Lisesinde okuyorum.Hobilerim:Müzik dinlemek,Bilgisayar ve ps2 oyunları oynamak,gezmek,dolaşmak ve en önemli hobim eğlenmektir.Kuzenimin'de yardımıyla hikaye yazmak istiyorum.Ama acelesi yok.3-4 bölüm yazdıktan sonra sitede yayınlamak istiyorum.
Hemen kendimi tanıtayım:
Adım Alper,soy adım APAYDIN.14 yaşındayım.(15'ime Mayıs 26'da gireceğim)Haydarpaşa Anadolu Teknik Lisesinde okuyorum.Hobilerim:Müzik dinlemek,Bilgisayar ve ps2 oyunları oynamak,gezmek,dolaşmak ve en önemli hobim eğlenmektir.Kuzenimin'de yardımıyla hikaye yazmak istiyorum.Ama acelesi yok.3-4 bölüm yazdıktan sonra sitede yayınlamak istiyorum.
LoRD*GaGa- Mesaj Sayısı : 2
Geri: Merhaba :)
Merhaba Alper, Ben Ceren. :) Ailemize hoş geldin, iyi forumlar. :)
Bella_Ceren- KurtAdam
Zeynep'in kuzeniysen baştan +5 sin :))) Ben Tuba. 89'luyum =) Hoşgeldin
Elly- Admin
Ben de hoşgeldin diyeyim abi...
Öykü konusunda seve seve yardım ederim ama, çok iyi olmadığımı baştan söyleyeyim. Umarım eğlenirsin. Bir de haftasonları daha sık uğra -.- Sınav falan dinlemem (Bu arada tavsiyelerime uyup Türkçe konusunda kendini geliştirmişsin, tebrikler abi! )
Öykü konusunda seve seve yardım ederim ama, çok iyi olmadığımı baştan söyleyeyim. Umarım eğlenirsin. Bir de haftasonları daha sık uğra -.- Sınav falan dinlemem (Bu arada tavsiyelerime uyup Türkçe konusunda kendini geliştirmişsin, tebrikler abi! )
Blue_Life- Moderatör
Bella_Ceren demiş ki:Merhaba Alper, Ben Ceren. :) Ailemize hoş geldin, iyi forumlar. :)
Hoşbulduk.Tanıştığımıza memnun oldum.Umarım iyi vakit geçiririm.Elly demiş ki:Zeynep'in kuzeniysen baştan +5 sin :))) Ben Tuba. 89'luyum =) Hoşgeldin
Zeynep ben Türkçeyi doğru kullanırım.El alışkanlığı olduğundan acayip acayip cümleler çıkıyor.
LoRD*GaGa- Mesaj Sayısı : 2
1 sayfadaki 1 sayfası