açlık oyunları serisi Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

açlık oyunları serisi Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

açlık oyunları serisi

2 posters

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

açlık oyunları serisi Empty açlık oyunları serisi

Mesaj tarafından gusan_elif Çarş. Mart 23, 2011 11:42 pm

AÇLIK OYUNLARI -Suzanne Collins

ETKİLEYİCİ BİR FANTASTİK DÜNYA, BİTMEK BİLMEYEN BİR AKSİYON
AÇLIK OYUNLARI’NDA BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANACAKSINIZ

ETRAFINIZDAKİ BAŞKA HERKES SABAHI GÖREMEYECEĞİNİZDEN EMİNKEN VAHŞİ BİR ORTAMDA KENDİ BAŞINIZA HAYATTA KALABİLİR MİSİNİZ?

“Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici”
—Stephenie Meyer

“Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum”
—Stephen King

KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANL----- GELİR
BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK…
AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN

http://www.edebiyatdefteri.com/resim/kitap/aclikoyunlari_3373_58928.jpg

ATEŞİ YAKALAMAK-Suzanne Collins

Açlık Oyunları Serisi, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz sarsıcı. Elimden bir türlü bırakamadım. Bağımlısı oldum!

-Stephen King

Sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim fenomen kitap Açlık Oyunlarının devamı olan Ateşi Yakalamak kitabını erkenden okuma fırsatı buldum.. Benim yüksek beklentilerimi haklı çıkartmakla kalmamakla birlikte bunun çok üstüne çıktı. Bu kitap Açlık Oyunları kadar heyecanlı fakat daha bir yürek burkucu çünkü zaten karakterleri tanıyorsunuz, zaten onlarla birlikte zorluklara göğüs germiştiniz. Suzanne hikayenin gerçekleştiği yerleri ummadığım yerlere taşımış ve o bu çok zor yerleri seçmekten hiç çekinmemiş. Olağanüstü. Bu kitabı okurken uykunuzu erteleyeceksiniz. Çıktığı andan itibaren listeleri altüst edecek. Tavsiyem o sabah için hazırlanın ve takviminizi ona göre ayarlayın.

-Stephenie Meyer

Zekice kurgulanmış ve çok akıcı bir kitap Büyüleyici.

-John Green

Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı.

-USA Today

Nefes Kesiyor

Publisher Weekly

Aksiyon, Entrika, Aşk. Kesinlikle mükemmel.

Kirkus Reviews

https://2img.net/r/ihimizer/img687/801/98693.jpg

ALAYCI KUŞ-Suzanne Collins

Evi yok edilmiş olsa da, alevler içindeki kız, Katniss Everdeen sağ. Gale kaçtı. Katniss�in ailesi güvende. Peeta, Capitol�ün elinde. 13. Mıntıka gerçekten var ve bunlar isyancılar. Yeni liderler var. Devrim yavaş yavaş kendini gösteriyor. Katniss acımasız ve akıllardan çıkmayacak Çeyrek Asır Oyunları sırasında arenadan özellikle kurtarılmıştı ve bunu bilmese de, uzun zamandır kasıtlı olarak devrimin parçası haline getirilmişti.

13. Mıntıka gölgelerden sıyrılıp açığa çıkmıştı ve Capitol�ü devirme planları yapıyordu. Görünüşe göre, dikkatle hazırlanmış bu planlarda herkesin parmağı vardı� Katniss dışında! İsyanın başarısı; Katniss�in piyon olmayı, sayısız insan hayatının sorumluluğunu almayı ve Panem�in geleceğinin yönünü değiştirmeyi kabul etmesine bağlıydı.

Bunu yapmak için öfke ve güvensizlik duygularını bir kenara bırakmalıydı. Kişisel anlamda bedeli ne olursa olsun, isyancıların Alaycı Kuşu olmalıydı.

"En heyecanlı yerinde kesilen mükemmel kitap okurları üçüncü cilt için feryat ederken bırakacak."
Kirkus reviews

"Edward'ı ya da Jacob'u unutun... okurlar taraf tutacak: Peeta mı, yoksa Gale mi?"
Publishers Weekly

"Katniss ustalıkla öldürürken, Collins vurucu yeteneğiyle yazıyor."
Time dergisi

"Kusursuz ilerleme hızı ve heyecan verici bir dünyanın inşa edilmesi."
Booklist

"Ardında yeterince yanıtlanmamış soru bırakarak okurları kıvrandırıp ümitsizce bir sonraki bölümü beklemelerini sağlıyor."
School Library Journal

https://2img.net/r/ihimizer/img203/2364/112089.jpg
gusan_elif
gusan_elif

açlık oyunları serisi Empty Geri: açlık oyunları serisi

Mesaj tarafından nessie!! Paz Nis. 03, 2011 3:06 pm

Canım bu seriye ait başlık Blue_Life nickli arkadaşımız tarafından açılmıştı ;

https://twilightfan.forum-canada.com/t3307-aclk-oyunlar-serisi-suzanne-collins
nessie!!
nessie!!
Nirvana

açlık oyunları serisi Empty Geri: açlık oyunları serisi

Mesaj tarafından gusan_elif Paz Nis. 03, 2011 8:26 pm

nessie!! demiş ki:Canım bu seriye ait başlık Blue_Life nickli arkadaşımız tarafından açılmıştı ;

https://twilightfan.forum-canada.com/t3307-aclk-oyunlar-serisi-suzanne-collins

öyle mi görmemişim özür dilerim:(
gusan_elif
gusan_elif

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap