Doğum Günün Kutlu Olsun Merve Ablam♥ (antinotizia(Esila))
+27
zeynep zeyno =)
Persephone
' UnbaLanced ~(:
sahra
RobSten
eva
melisesmerim(Dilek)
ßiG ßaD AnGeL...!
thedream
qizolum.
R.P.K.S
...!İsTiKLaL!...
snow_white
RpAtTz_hbt
nosi
sebra
MILENNIUM~~
JustyKolik
sunshine
lincolngamze
Büsra
tutuldum
nessie!!
haha971
antinotizia (Esila)
MeLody
Bella_Ceren
31 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Merve Ablam♥ (antinotizia(Esila))
Doğum günün kutlu olsun sürekli seninle oyun oynarken yanıldığım insan..
İyi ki doğdun,iyi ki varsın,iyi ki bu forumdasın...
Tam olarak tanışmasakta...
Nice senelere yeni yaşın sağlık huzur ve mutluluk getirsin sana hep..:)
İyi ki doğdun,iyi ki varsın,iyi ki bu forumdasın...
Tam olarak tanışmasakta...
Nice senelere yeni yaşın sağlık huzur ve mutluluk getirsin sana hep..:)
ßiG ßaD AnGeL...!- Vejeteryan
=) Sağ ol Nilay. Hangi konuda yanılıyorsun anlamadım. =) Neyse iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim. Birlikte kutlanacak nice doğum günlerine inşallah. =)
doğum günün kutlu olsun,hayat sana hep sağlık, huzur,mutluluk getirsin
nice mutlu yıllara....
nice mutlu yıllara....
melisesmerim(Dilek)- Yenidoğan
tamam Şu kore'li abili olsun
Küçük emrah'lıııı olan
Küçük emrah'lıııı olan
RpAtTz_hbt- KurtAdam
melisesmerim(Dilek): Teşekkür ederim tatlım. Hep beraber inşallah. =)
Hatice : Robert olmasın da ne olursa olsun yani. :)) Emrah değil kız o zavallımın adı Emrah kaldı. =) Neyse takrar sağ ol. =) Teşekkür ederim. =)
Hatice : Robert olmasın da ne olursa olsun yani. :)) Emrah değil kız o zavallımın adı Emrah kaldı. =) Neyse takrar sağ ol. =) Teşekkür ederim. =)
Merve'cim doğum günün kutlu olsun. Umarım yeni yaşın güzellikler getirir. Nice senelere...
eva- Yenidoğan
Doğum günün kutlu olsun Merve :)
RobSten- Yenidoğan
Merve'm...
Benim sevgili ihtiyar yoldaşım.
Kitap kurdum.
Her yaş, yaşanılan iyi kötü olaylarla bize tecrübe katan ve bugünümüz ile geleceğimizi şekillendirmemizde yol gösteren günlerin birikimidir. Yeni yaşında da iyi kötü olaylar yaşayacak, kimi zaman hüzünle kimi zaman kalbini ısıtan bir mutlulukla anmana neden olan anıların olacaktır elbette. Umduğum, önündeki yeni yaşını da geride bıraktığında yüzüne gülücük konduracak iyi anıların baskın olmasıdır.
İyi ki doğdun canım.
=)
Benim sevgili ihtiyar yoldaşım.
Kitap kurdum.
Her yaş, yaşanılan iyi kötü olaylarla bize tecrübe katan ve bugünümüz ile geleceğimizi şekillendirmemizde yol gösteren günlerin birikimidir. Yeni yaşında da iyi kötü olaylar yaşayacak, kimi zaman hüzünle kimi zaman kalbini ısıtan bir mutlulukla anmana neden olan anıların olacaktır elbette. Umduğum, önündeki yeni yaşını da geride bıraktığında yüzüne gülücük konduracak iyi anıların baskın olmasıdır.
İyi ki doğdun canım.
=)
sahra- Admin
Ben geç kalmışta olabilirim olmayadabilirim. Neyse, öncelikle Merve doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım yeni yaşın sana istediğin ve dilediğin her şeyi verir. Bütün mutluluklar seni bulsun, hüzünler senden uzak dursun. Hayata dair aldığın kararlarda hep şans senin yanında olsun. Nice yıllara :)
' UnbaLanced ~(:- Vejeteryan
Ben geç kalmışta olabilirim olmayadabilirim. Neyse, öncelikle Merve doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım yeni yaşın sana istediğin ve dilediğin her şeyi verir. Bütün mutluluklar seni bulsun, hüzünler senden uzak dursun. Hayata dair aldığın kararlarda hep şans senin yanında olsun. Nice yıllara :)
' UnbaLanced ~(:- Vejeteryan
Geç kaldımmmm !
Ayaklı Kütüphane'mmm
Bende ki değerin çoooook fazlaa Her zaman sorularımı bıkmadan dinledin ve kendince doğru çözüm yollarını bana söyledin Her zaman seçme şansı tanıdın çözümlerde.Hem yardımcı olup hemde destek oldun.İyi ki varsın !
Doğum Günün Kutlu Olsun Merve Abla'mm
Ayaklı Kütüphane'mmm
Bende ki değerin çoooook fazlaa Her zaman sorularımı bıkmadan dinledin ve kendince doğru çözüm yollarını bana söyledin Her zaman seçme şansı tanıdın çözümlerde.Hem yardımcı olup hemde destek oldun.İyi ki varsın !
Doğum Günün Kutlu Olsun Merve Abla'mm
Persephone- Vejeteryan
* Sağ ol Özge'm. =)
* RobSten teşekkür ederim. =)
* Sorma Sahra abla. Bir de yaşlandığım için kutluyorlar beni. Ne yapsak bilmiyorum. Ben hep on altı buçukta kalmaya karar verdim. ( dermişim. Her yaşın bir güzelliği var ve her yaşı iyi bir şekilde tamamlayarak adım adım ilerlemek en güzeli tabii. Bizimki işin şaka kısmı.) Neyse biz ikimiz iki ihtiyar devam edeceğiz bu gidişle kim daha yaşlı yarışına. Kolestrol, şeker, tansiyon... Bu sohbet uzar. Sağ ol ablam. =) Umarım beraberce daha birçok doğum günü kutlarız. =)
* ' UnbaLanced ~(: çok sağ ol iyi dileklerin için. Umarım bu dileklerden daha fazlası senin için geçerli olur.
* Gece Kuşu'm geç kalmadın. Başlık bir gün öncesinden açıldı. :)) Geç kalsan da hiç mühim değil. =) Düşünmen yeter şeker kız. Büyütüyorsun büyütüyorsun. =) Ben bir şey yapmış değilim. O senin kalbinin yumuşaklığından. =) Sen de iyi ki varsın ve iyi ki sizi tanımışım. Teşekkür ederim. =)
* RobSten teşekkür ederim. =)
* Sorma Sahra abla. Bir de yaşlandığım için kutluyorlar beni. Ne yapsak bilmiyorum. Ben hep on altı buçukta kalmaya karar verdim. ( dermişim. Her yaşın bir güzelliği var ve her yaşı iyi bir şekilde tamamlayarak adım adım ilerlemek en güzeli tabii. Bizimki işin şaka kısmı.) Neyse biz ikimiz iki ihtiyar devam edeceğiz bu gidişle kim daha yaşlı yarışına. Kolestrol, şeker, tansiyon... Bu sohbet uzar. Sağ ol ablam. =) Umarım beraberce daha birçok doğum günü kutlarız. =)
* ' UnbaLanced ~(: çok sağ ol iyi dileklerin için. Umarım bu dileklerden daha fazlası senin için geçerli olur.
* Gece Kuşu'm geç kalmadın. Başlık bir gün öncesinden açıldı. :)) Geç kalsan da hiç mühim değil. =) Düşünmen yeter şeker kız. Büyütüyorsun büyütüyorsun. =) Ben bir şey yapmış değilim. O senin kalbinin yumuşaklığından. =) Sen de iyi ki varsın ve iyi ki sizi tanımışım. Teşekkür ederim. =)
doğum günün kutlu olsun =) nice senelere =)
zeynep zeyno =)- Vejeteryan
Canım... Bu gecikme için beni affet... Yalnızca kıymetli bir üye, bir moderatör, bir şovalye değil. Özverili bir arkadaş, candan bir dost olduğun için kendimi ne kadar şanslı saysam az... Doğum günün kutlu olsun... Sevgilerle..
arlemcans- Admin
Merve'mm bende geç kaldım sanırım kutlamaya... Kusura bakma.
Canım doğum günün kutlu olsun=) Kalbinin güzelliği hayat yolunda tökezlemeden ilerlemeni sağlayacak eminim. Yeni yaşın bir öncekinden çok daha güzel geçsin.
İyiki varsın canım=)
Canım doğum günün kutlu olsun=) Kalbinin güzelliği hayat yolunda tökezlemeden ilerlemeni sağlayacak eminim. Yeni yaşın bir öncekinden çok daha güzel geçsin.
İyiki varsın canım=)
Rebellious- Yenidoğan
Özlem abla asıl ben şanslıyım böyle iyi, saygıdeğer, yumuşak kalpli bir ablaya sahip olduğum için. Çok teşekkür ederim.Hep beraber nice doğum günleri kutlamak dileğiyle. =)
Ayşe ablam sağ ol. Umarım bu iyi dileklerin daha fazlası seninle olur. İyi ki sizi tanımışım. =)
Ayşe ablam sağ ol. Umarım bu iyi dileklerin daha fazlası seninle olur. İyi ki sizi tanımışım. =)
tamam adını değiştirip lanet olsaı kaderin sahibi zavallı çirkincik diyelim
Oldu mu?
Ya da yaralı so ji sub diyelim
Oldu mu?
Ya da yaralı so ji sub diyelim
RpAtTz_hbt- KurtAdam
NOTLAR:
1-) Burası sohbet başlığı değildir bu nedenle burada bu tarz konuları tartışmak uygun değildir.
2-) Çirkinlik göreceli bir kavramdır, kişiden kişiye güzellik ve çirkinlik anlayışı değişebilir.
3-) So Ji Sub karakterin gerçek adıdır, dizideki adı Moo Hyuk gibi bir şey.
4-) Bu konu burada kapanmıştır tekrar açmayınız.
Mervemmm..Bende geç kalanlardanım canım benim..Üzgünüm..:(
Doğum günü kutlu olsun canım,nice yaşlara ve hep bizimle beraber olsun diyorum,hayatında dilediğin her güzellik seninle olsun birtanem..Bunu hakeden nadir insanlardansın..Seni kocaman öpüyorumm..
Doğum günü kutlu olsun canım,nice yaşlara ve hep bizimle beraber olsun diyorum,hayatında dilediğin her güzellik seninle olsun birtanem..Bunu hakeden nadir insanlardansın..Seni kocaman öpüyorumm..
sessiz_rüya- Yenidoğan
:) Çok teşekkür ederim ablam. Geç ya da erken ne fark eder? =) Sizinle tanışmak bir ayrıcalık. :) İyi ki varsınız. Yağmuş'u öp benim yerime o da seni öpsün benden yana. :)
Kovaların en kovası :)
Ukalalıklarıyla kendini çok sevdiren :)
Kiatp kurdu , house'cu ablam benim iyi ki doğdun :)
Örnek aldığım insaladan birisin :)
Biraz geç kaldım kutlamak için özür dilerim :(
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere (:
Ukalalıklarıyla kendini çok sevdiren :)
Kiatp kurdu , house'cu ablam benim iyi ki doğdun :)
Örnek aldığım insaladan birisin :)
Biraz geç kaldım kutlamak için özür dilerim :(
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere (:
Tamella54- Yeni Üye
Kova! :)) Ben ukala mıyım? Aşk olsun. ( Tamam tamam birazcık var ukalalık kabul ediyorum, kovalıktan geliyor olsa gerek. ) Geç erken hiç fark etmez. :) Hep beraber kutlanacak nice senelere inşallah. Sağ ol Dilek'im. :) Çok teşekkür ederim.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» İyi ki Doğdun Hazal Ablam, Doğum Günün Kutlu Olsun (haha971) ♥
» Doğum Günün Kutlu Olsun Bir'tanem(rens-peri)
» Doğum Günün Kutlu Olsun Kuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! (<edwardbells>)
» Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))
» Doğum Günün Kutlu Olsun Berna'cım !!
» Doğum Günün Kutlu Olsun Bir'tanem(rens-peri)
» Doğum Günün Kutlu Olsun Kuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! (<edwardbells>)
» Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))
» Doğum Günün Kutlu Olsun Berna'cım !!