Doğum Günün Kutlu Olsun Bir'tanem(rens-peri)
+2
Bella_Ceren
nessie!!
6 posters
Doğum Günün Kutlu Olsun Bir'tanem(rens-peri)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bıcırığım doğum günün kutlu olsun,bu yeni yaş sana bol bol mutluluk ve başarı getirsin.
Tabii bir de rahatlatsın seni.Yaniiii en küçük bir şeyde küstüğümü sanma meselaaaa :)
Neyse,seni çok seviyorum fıstığım.İyi ki doğmuşsun ve iyi ki tanışmışız.
Nice nice senelereee inşallah! Doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuun!
Bıcırığım doğum günün kutlu olsun,bu yeni yaş sana bol bol mutluluk ve başarı getirsin.
Tabii bir de rahatlatsın seni.Yaniiii en küçük bir şeyde küstüğümü sanma meselaaaa :)
nessie!!- Nirvana
Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Bir'tanem(rens-peri)
Canım benim, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın tüm güzellikleri de beraberinde getirir inşallah. Dilerim ki güzel yüzün her daim gülücüklerle aydınlanır. Yeni yaşın sana tüm umutları, heyecanları, mutlulukları ve şansları da getirsin. Her daim mutlu, huzurlu ve başarılı olursun inşallah. İyi ki varsın.
Bella_Ceren- KurtAdam
Aaa ben açacaktım başlığı yaa Tabi öğlen 3'te kalkınca olmuyo Neyse...
Canım benim, dert ortağım, iyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni Bu aralar pek konuşamıyoruz gerçi ama telafi edeceğim sözz
Çok mutlu çok başarılı ol yeni yaşında inşallah (: Doğum günün kutlu olsun (:
Bak pasta da aldım sana Beğenmezsen başka da alırım
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] l
Canım benim, dert ortağım, iyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni Bu aralar pek konuşamıyoruz gerçi ama telafi edeceğim sözz
sunshine- Vejeteryan
Doğum Günün Kutlu Olsun! ♥
Kuzuuu. İyi ki doğmuşsun! :) Geçen seneki gibi seni hediyelere boğmak isterdim ama bir yılda yaşlandım galiba, dermanım yok. /: Fakat seni sevdiğimi biliyorsun. Bir şey olduğunda direk bana koşabileceğini :) Seninle az konuşmadık geçlik iksirim. Yeni yaşın hayatına yepyeni güzel renkler katsın, umutsuzluğun hayatına yön vermesine izin verme. Mutluluk bazen detaylardadır. :) İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun! Ablandan sana bol bol öpücükler yanağına konsun :) ♥
qizolum.- Moderatör
nessie!! demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Teşekkür ederim Melike Ablam'ya. :) Beni çok fazla mutlu ettin. :) Tamam Melike Ablam. Bende seni çok seviyorum Melike Ablam,iyi ki tanımışım senii :)
rens-peri- Vejeteryan
Bella_Ceren demiş ki:Canım benim, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın tüm güzellikleri de beraberinde getirir inşallah. Dilerim ki güzel yüzün her daim gülücüklerle aydınlanır. Yeni yaşın sana tüm umutları, heyecanları, mutlulukları ve şansları da getirsin. Her daim mutlu, huzurlu ve başarılı olursun inşallah. İyi ki varsın.
Teşekkür ederim Ceren'im benim. :) İyi dileklerin için çok teşekkürler birtanem Sende iyi ki varsın iyi ki. :)
rens-peri- Vejeteryan
sunshine demiş ki:Aaa ben açacaktım başlığı yaa Tabi öğlen 3'te kalkınca olmuyo Neyse...
Teşekkür ederim canım benim. :) Bende iyi ki seni tanımışım olsun bebeğim konuşuruz az konuşmadık daha önce gine konuşuruz ama işte şu TL'ler ayırıyor bizi. :) Tekrardan teşekkür ederim :) Pastayı çok beğendim dün de konuştuğumuz gibi :) <3 Sende benim dert ortağımsın. :)
rens-peri- Vejeteryan
qizolum. demiş ki:Kuzuuu. İyi ki doğmuşsun! :) Geçen seneki gibi seni hediyelere boğmak isterdim ama bir yılda yaşlandım galiba, dermanım yok. /: Fakat seni sevdiğimi biliyorsun. Bir şey olduğunda direk bana koşabileceğini :) Seninle az konuşmadık geçlik iksirim. Yeni yaşın hayatına yepyeni güzel renkler katsın, umutsuzluğun hayatına yön vermesine izin verme. Mutluluk bazen detaylardadır. :) İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun! Ablandan sana bol bol öpücükler yanağına konsun :) ♥
Teşekkür ederim Aslı Ablam. :) Ne demek kutlaman bile yeterli benim için...Evet saatlerce konuştuğumuz bile oldu Aslı Ablam senin yardımlarını asla unutamam az koşmadan dertlerimin peşinde:) İyi ki varsın,iyi ki seni tanımışım. :)
rens-peri- Vejeteryan
:( Jelibon'um. Çok özür dilerim, kutlamakta geciktim doğum gününü. =( Neyse geçen geçti. Yine de doğum günün kutlu olsun geç de olsa.
Forumda yüzümde tebessüm bırakan çok tatlı, çok cici bir kızsın sen.İnşallah bu canlılığını ve çocuksu yanını kaybetmezsin hiç. Seviliyorsun Jelibon Kız'ım bunu unutma. =) İnşallah daha nice güzel günler görür, başarılı biri olursun. Nice mutlu yaşlara.
Forumda yüzümde tebessüm bırakan çok tatlı, çok cici bir kızsın sen.İnşallah bu canlılığını ve çocuksu yanını kaybetmezsin hiç. Seviliyorsun Jelibon Kız'ım bunu unutma. =) İnşallah daha nice güzel günler görür, başarılı biri olursun. Nice mutlu yaşlara.
Similar topics
» Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))
» Doğum Günün Kutlu Olsun Berna'cım !!
» Doğum Günün Kutlu Olsun Alexandra !
» Doğum Günün Kutlu Olsun Meleğim (nessie!!) ♥
» Doğum Günün Kutlu Olsun Büş'üm♥(JustyKolik)
» Doğum Günün Kutlu Olsun Berna'cım !!
» Doğum Günün Kutlu Olsun Alexandra !
» Doğum Günün Kutlu Olsun Meleğim (nessie!!) ♥
» Doğum Günün Kutlu Olsun Büş'üm♥(JustyKolik)