Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))

+28
MILENNIUM~~
nessie!!
Thehost
qizolum.
ember
Rebellious
sebra
Mikli4
' UnbaLanced ~(:
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
culkalen
Kbra~eDward♥
ßiG ßaD AnGeL...!
lincolngamze
antinotizia (Esila)
snow_white
the.cullens
Büsra
♥kristalkelebek♥
h.k.
Bella_Ceren
zeynep zeyno =)
haziran
tutuldum
arlemcans
Dejavu.Bella
sahra
TutKu~
32 posters

:: Eğlence :: Kutlama

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) Empty Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))

Mesaj tarafından TutKu~ Salı Ocak 18, 2011 1:43 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara ablacım. :)) Konuşmuşluğumuz olmasa bile sevildiğini bilmelisin :)) Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241

Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241

Benden sana minnak bir hediye : Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819

TutKu~
TutKu~
Vejeteryan

Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) Empty Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))

Mesaj tarafından sahra Salı Ocak 18, 2011 2:01 pm

Ne desem karar veremediğimden uzun lafın kısası şeklinde gidersem;

Ardından bıraktığın yılları aratmayacak kadar güzel ve sağlıklı; mutluluk, huzur ve başarı dolu; etrafının sevdiklerinle sarmalandığı güzellikte olur umarım yeni yaşın.

İyi ki varsın canım.

=)
sahra
sahra
Admin
Admin

Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) Empty Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :))

Mesaj tarafından Dejavu.Bella Salı Ocak 18, 2011 2:10 pm

Ama.. Ama.. Ama.. Ben açmıştım.. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695 Yetişemedim mi?.. Ne oldu.? Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695 o kadar uğraşmıştım Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695

Doğum günün kutlu olsun Özlem abla.. Sarılıyorum sana.... Yanaklarını sıkıyorum ve gidiyorum Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695 Dört defa kutladım zaten.. Ay ağlıycam beh. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695

Seviliyorsun annecim.. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından arlemcans Salı Ocak 18, 2011 2:26 pm

Siteyi açıyorsun. Sabahtan beri doğum gününü kutlayan neşeli - hüzünlü sesler, sözler var heryerde. Kulaklarında... Kardeşlerin nice güzel mesajlar yollamışlar... Çok mutlu oluyorsun.

Ama bir hediye daha veriyor hayat, benimle hiç konuşmadan, sadece gördüğü kadarını seven bir üyenin içten kutlamasını yolluyor, bir kez daha mutlu oluyorsun.

Çok şey konuşulabilirdi doğum günüm üzerine. 25'i sevmedim, bir müddet alışamayacak gibiyim... Ama sanırım siz daha tahammül edilebilir kılacaksınız...
arlemcans
arlemcans
Admin
Admin

Mesaj tarafından Dejavu.Bella Salı Ocak 18, 2011 2:34 pm

İşte buradasın bebeğim!! (mesaj yani Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Yanlış anlama oplmasın Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 ) ümitli ümitli ellerle... Okuldan gelip çantamı atar atmaz yazmaya başladığım.. Ancak Önceliği Tuba ablaya mı versem diye düşünürken önce davranamadığım mesaj.. Hiçbir oynama yapmadan.. O anki düşünce ve dileklerimle Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607

Seni seviyorum Özlem abla.. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607 Annecim benim Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607

Bugün Özlem ablamızın doğum günü... En içten şekilde sarılmak ve doğum gününü kutlamak isterdim Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Bu Dördüncü farklı şekilde kutlayışım Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Forumda kırmızı kapişonlu elinde kalp şeklinde kar olan bir avatar gördüğümde sevmiştim onu Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Kimi zaman sakin kimi zaman bir anne kimi zamansa (haklı olarak) kızgın bir alev...
Ancak en çok annemiz gibi sevdiğimiz birisi o. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607 1 ay önce konuşmaya başladım onunla ve şimdi her an onunla konuşmak için can atıyorum Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Açıkçası ''iyi ki doğdun'' demek istiyorum... Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607 Hem var olduğu için hem sevildiği için iyi ki doğdun...
Tuba abla daha duygulu ve daha güzel bir yaı yazardı... Ancak ben yazmak istedim.. bilmiyorum...Başlığı kimin açtığı önemli mi sanki? Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Dördüncü defa doğum günün kutlu olsun .. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607 Sana özel kütüphane açıyorum midemde.. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Midemdekilerrr size sesleniyorum!! Yer açın!!! Yeni ,Özlem ablamıza özel kütühanemiz geliyor!!! Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Çok mu konuştum?... Evet Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607 Her zamanki gibi kendim konuşup susuyorum.. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 706607
Ancak yanak sıkma olayım hala bitmedi Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762
Özlem abla!!! Gel buraya!!!! Ver yanaklarını Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Ve o gıcık ses ''muyumumuyuyumuyum'' Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762
Bu sadece Özlem ablayla Tuba ablanın Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Kıyak geçiyorum eheh Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762

Bu bizim!!!! Dökmeden yiyin Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 75963

Partinin nerede yapıldığı önemli değil... Biz parti yapalım Özlem abla gelsin yeter Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819

Ama...Ama...Ama... Ben Ankara ya gidip Özlem ablamızın doğum gününü öyle kutlamak isterdim.. Pasta elimde hediyelerim bileğimde (asılı beh! Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 )
Önemli olan yanaklar Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Pastayı bir köşeye bırakıp Özlem ablanın yanaklarından Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Oyyy Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762

(Özlem ablanın yanaklarını ciddi ciddi sıkmam bakmayın bana öyle Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Ten temasını seven birisi değilimdir Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Dokunmadan ''muyumuyuyuyumumuyum'' yaparak yanak sıkmayı severim sadece o kadar Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 708894 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 708894 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 )

sana ne hediye versem bilemiyorum. Buraya resmini koymak sadece formalite.. ben ankara ya gitmek istiyorum Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 832695

Son olarak!!!!! Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 29165

Dördüncü defa!!!!
Doğum günün kutlu olsunnnn!!!!!!! Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 509668

Ben birilerinden dayak yemeden kaçsam iyi olacak Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762
Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 708894 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 733476 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 733476 Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 878494
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından tutuldum Salı Ocak 18, 2011 3:34 pm

Doğum günün kutlu olsun Özlem Abla ...
Bu mutluluğu hep beraber yaşamak harika bir duygu ,nice üyelerin nice yaşlarını görmek -görmen- dileğiyle ,iyi doğdun ve iyiki varsın ...
Mutlu yıllar ....
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından haziran Salı Ocak 18, 2011 4:30 pm

doğum günün kutlu olsun canım:)Doğmak için çok soğuk bir hava:)
Merak etme 25 fena bir yaş değil.Hala genciz.Tadını çıkar:)
Bayanlar genelde 29 da endişelenmeye başlar ama...
Oyaş hiç ilerlemez hep 29 kalır aman 29 oluncada gün alır seneye geri verirsin.
Tekrardan iyi ki doğdun:)
haziran
haziran
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından zeynep zeyno =) Salı Ocak 18, 2011 4:34 pm

doğum günün kutlu olsun ablacım =)
nice senlere =)

En son zeynep zeyno =) tarafından Salı Ocak 18, 2011 4:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zeynep zeyno =)
zeynep zeyno =)
Vejeteryan

Mesaj tarafından Bella_Ceren Salı Ocak 18, 2011 4:36 pm

Özlem Ablacım, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın tüm güzellikleri de beraberinde getirsin. Sevdiklerinle, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir sene geçirmen dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından h.k. Salı Ocak 18, 2011 5:14 pm

nice mutlu yıllara özlem abla, 24 yakışıyordu ama 25 de çok yakışır sana :)
h.k.
h.k.

Mesaj tarafından ♥kristalkelebek♥ Salı Ocak 18, 2011 5:23 pm

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun Özlem Abla..(:

Bu da Hediyemm.. Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 757762

♥kristalkelebek♥
♥kristalkelebek♥
Vejeteryan

https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1327471113

Mesaj tarafından Büsra Salı Ocak 18, 2011 5:30 pm

Oyy Özlem Abla'm doğum günün kutlu olsun. :) İyi ki doğdun iyi ki varsın. Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirsin inşallah. Geriye baktığında harika bir yıl olduğunu düşünüp yüzünün gülmesi dileğiyle... :) Hep birlikte olacağımız daha nice yaşlara. :)
Büsra
Büsra
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından the.cullens Salı Ocak 18, 2011 5:31 pm

Doğum gününz kutlu olsun. Nice senelere..
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından snow_white Salı Ocak 18, 2011 5:54 pm

Doğum günün kutlu olsun Özlem'cim... Kalbinden geçen dileklerin yüzüne gülümseme kondurarak sana ulaşsın. Umarım bir sene sonra "25 güzeldi" diyebilecek güzel günler geçirirsin.

Nice mutlu yıllara... =)
snow_white
snow_white
Admin
Admin

Mesaj tarafından antinotizia (Esila) Salı Ocak 18, 2011 6:07 pm

Doğum günün kutlu olsun Özlem abla. =) Daha nice huzurlu,sağlıklı,sevdiklerinle birlikte geçireceğin yıllara. İyi ki varsın.
antinotizia (Esila)
antinotizia (Esila)
Moderatör
Moderatör

http://supernatural.forumdizini.net/

Mesaj tarafından lincolngamze Salı Ocak 18, 2011 6:08 pm

Özlem ablam, doğum günün kutlu olsun...

Hayatın en iyilerine layıksın.Umarım hiç bir zaman 'keşke' demek zorunda kalmazsın.Sana gülmek çook yakışıyo :) Seni çok ama çok seviyorum...Cansın :)
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Salı Ocak 18, 2011 6:18 pm

Şey tanışmıyoruz konuşmadık..
Ama uzun zamandır burdayım ve az çok tanıyorum sizleri siz beni tanımasanızda.:)

Söyleyebiliceğim pek birşey yok aslında..
25 yaş en güzel dönemlerdenmiş..
Umarım bu en güzel dönem senin içinde öyle olur..
Doğum günün kutlu olsun ablacım..
İyi ki doğdun iyi ki varsın..
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından Kbra~eDward♥ Salı Ocak 18, 2011 6:47 pm

Doğum günün kutlu olsun Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819 :)
Kbra~eDward♥
Kbra~eDward♥
Yenidoğan
Yenidoğan

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1156510172

Mesaj tarafından culkalen Salı Ocak 18, 2011 6:52 pm

Doğum günün kutlu olsun... Mutlu,sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmen dileğiyle...
culkalen
culkalen
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından Edward-Jasmine-Nessa-Zac Salı Ocak 18, 2011 6:57 pm

Doğum Günün Kutlu Olsun (:
Nice nice senelere :]
BOL FORUMLU yıllar dileğiyle =)
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Salı Ocak 18, 2011 7:17 pm

Ablacııım :) Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum nice senelere :)
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından Mikli4 Salı Ocak 18, 2011 9:20 pm

Hiç tanışmadık resmi olarak ama ben bir sitenin annesi gibi görüyorum seni Özlem abla...

Umarım harika bir yıl geçirirsin.iyiki doğmudun.Yeni yaşın kutlu olsun.Umarım bu mutluluk getirir yeni yaşın sana =) Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 367241
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından sebra Salı Ocak 18, 2011 9:27 pm

Zekasıyla, karakteriyle beni kendisine hayran birakan bu güzel insan yeni yaşın ( ki çok güzel bir yaştasın 25 =) ) doğum günün kutlu olsun hayatın bütün pırıltısını doya doya yaşaman dileğiyle...) Doğum Günün Kutlu Olsun 'arlemcans' :)) 391819
sebra
sebra
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından arlemcans Salı Ocak 18, 2011 11:53 pm

Doğum günümü muhteşem, 25'i dayanılır kılan sizlere sonsuz teşekkürler.
arlemcans
arlemcans
Admin
Admin

Mesaj tarafından Rebellious Çarş. Ocak 19, 2011 1:23 am

Doğum günün kutlu olsun canım. Dilerim her yaşın yeni ve eşsiz mutluluklar katar hayatına...
Rebellious
Rebellious
Yenidoğan
Yenidoğan

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics

:: Eğlence :: Kutlama