Merhaba...
+15
MILENNIUM~~
sebra
Rebellious
sunshine
tutuldum
RpAtTz_hbt
JustyKolik
antinotizia (Esila)
sahra
Büsra
TutKu~
zeynep zeyno =)
Bella_Ceren
nessie!!
nosi
19 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Merhaba...
Sevim gelmiyor diye sana sarsam gelinim diye Sevim beni oyar Unutma Utku öpücük yolladı ona arada kan davası olur
Şu çocuğun dizisine baktım ama bulamadım nerden izliyorsun merak ettim diziyi. Güzele benziyor
Şu çocuğun dizisine baktım ama bulamadım nerden izliyorsun merak ettim diziyi. Güzele benziyor
nosi- Yenidoğan
ezgidizi Playful Kiss (Hınzır Öpücük) ve Boys Over Flowers (Çiçek Dörtlü)'yü izle. Kopacağın garanti. Ama önce Playful Kisssssss! Oradaki hali daha iyi.
Bu arada kan davası filan çıkmaz. Sevim'i geçenlerde nişanladık, Utku haram ona.
Ben yarimi kimseye vermem taam mı?
Bu arada kan davası filan çıkmaz. Sevim'i geçenlerde nişanladık, Utku haram ona.
Ben yarimi kimseye vermem taam mı?
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
)Eyvahhh ortaya gelin tartışması çıkmışş)
Selam Nahidem..Bende seninle tanışmak istiyorum:D:D Adım Seda,26 yaşındayım ama soranlara 23 -24 değişken birşey söylüyorum..:)Bİr kızım var sen iyi tanırsın onu ,senin oğluşun biraz daha büyük olaydı Büşra ve Sevim'e rakip çıkartırdım:D:D
Hoş geldin bebişim geç gördüm ama yazmadan edemedim..Seni seviyorum yafuuuuuuuu:)Meleğimmmm..
Selam Nahidem..Bende seninle tanışmak istiyorum:D:D Adım Seda,26 yaşındayım ama soranlara 23 -24 değişken birşey söylüyorum..:)Bİr kızım var sen iyi tanırsın onu ,senin oğluşun biraz daha büyük olaydı Büşra ve Sevim'e rakip çıkartırdım:D:D
Hoş geldin bebişim geç gördüm ama yazmadan edemedim..Seni seviyorum yafuuuuuuuu:)Meleğimmmm..
sessiz_rüya- Yenidoğan
Merhaba Nahide abla =) Ben Karya 12 yaşındayım. Sanırım sitenin en küçüğü benim Orta 1 'e gidiyorum.Önceden tanıştıysak özür diliyorum.Hafızam oldukça zayıf bu konuda =) Kristen Stewart'ı çok seviyorum. Müzik dinlemek ,gezmek ve kitap okumak vazgeçilmezlerim. Zaten siteye yapışık olduğum için saymaya gerek görmüyorum =) Çok memnun oldum. Oğlunu öpüyorum =)
Mikli4- Cullen
Adım Gamze. 17 yaşındayım. Lise 3'e gidiyorum. Galatasaray'lıyım.
Kitap okumaya bayılırım.
Team Edward | Robert taraftarıyım. SARP APAK aşığıyım. ♥
Tanıştığıma memnun oldum (:
Kitap okumaya bayılırım.
Team Edward | Robert taraftarıyım. SARP APAK aşığıyım. ♥
Tanıştığıma memnun oldum (:
Sheilarp- Vejeteryan
Sedam kirazım, yeşil eriğim tanışalım hayatım. Nikah tazeler gibi dostluğumuzuda tazeleyelim Utku büyük olsaydı Yağmur'u kapmıştım Zaten iyi anlışıyoruz ne güzel olurduk gelin kaynana Ay bende geç gördüm canımıniçi :( Bende seni seviyorum öpüyorum
Karya'cım ismini hatırlıyorum. Yaşın küçük ama yazdıklarına bakınca küçük gibi gelmiyor insana. Kendini çok güzel yetiştiriyorsun. Bende çok memnun oldum. Oğlumda seni öpüyor
Gamze'cim merhaba canım. Bende Galatasaray'lıyım. Bende kitap okumaya bayılıyorum. Özelliklerimiz benziyor Tanıştığımıza bende memnun oldum. İyi forumlar
Karya'cım ismini hatırlıyorum. Yaşın küçük ama yazdıklarına bakınca küçük gibi gelmiyor insana. Kendini çok güzel yetiştiriyorsun. Bende çok memnun oldum. Oğlumda seni öpüyor
Gamze'cim merhaba canım. Bende Galatasaray'lıyım. Bende kitap okumaya bayılıyorum. Özelliklerimiz benziyor Tanıştığımıza bende memnun oldum. İyi forumlar
nosi- Yenidoğan
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası