Başlığa Ad Uyduramadım, Ne Denediysem Saçma Oldu, Başlıksız Başlık Oluyor Bu. :D
+10
Tamella54
robsten_23
Kbra~eDward♥
Persephone
nessie!!
Bella_Ceren
notizia
culkalen
Büsra
Thehost
14 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Başlığa Ad Uyduramadım, Ne Denediysem Saçma Oldu, Başlıksız Başlık Oluyor Bu. :D
[center]Mmm..Selam ben de Kübra.
15 yaşındayım, Adana'da oturuyorum.
Harry Potter fanıyım.
Galatasaraylıyım. Burada kaynaşırız diye düşünüyorum. =)
Hoşgeldim diyeceğim ama biraz garip kaçacak sanırım çünkü geleli bayağı oldu. Aslında gelmedim, çünkü geldiğimde burası yoktu. Of anlatamadım. Tanışalım millet. =)
Bu arada millet sitemizin kızlarından gelen her isteği kabul ederim. :)
Facebook: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Bir sorun falan olursa buradan ulaşabilirsiniz ama msn'ye girdiğim pek söylenemez. =)]
15 yaşındayım, Adana'da oturuyorum.
Harry Potter fanıyım.
Galatasaraylıyım. Burada kaynaşırız diye düşünüyorum. =)
Hoşgeldim diyeceğim ama biraz garip kaçacak sanırım çünkü geleli bayağı oldu. Aslında gelmedim, çünkü geldiğimde burası yoktu. Of anlatamadım. Tanışalım millet. =)
Bu arada millet sitemizin kızlarından gelen her isteği kabul ederim. :)
Facebook: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Bir sorun falan olursa buradan ulaşabilirsiniz ama msn'ye girdiğim pek söylenemez. =)]
En son thehost tarafından Salı Şub. 08, 2011 10:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Başlığa Ad Uyduramadım, Ne Denediysem Saçma Oldu, Başlıksız Başlık Oluyor Bu. :D
Yok yok anlattın canım. Biz hoşgeldik o zaman. Bu arada cidden başlığa isim bulmak en zor iş. Neyse ben de Büşra ve Galatasaraylıyım aynen. Zaten tanışıyoruz o yüzden uzatmayacağım. Eğer uzun tanıtım istersen ÖM at oradan tanıtayım. Hoşgeldim diyorum o zaman iyi ki kurdun siteyi ellerine sağlık.
Büsra- Cullen
Geri: Başlığa Ad Uyduramadım, Ne Denediysem Saçma Oldu, Başlıksız Başlık Oluyor Bu. :D
Merhaba Kübra,bende Esra.24 yaşındayım ve Fenerbahçeliyim.Tanıştığımıza memnun oldum:)
Sana attığım mesaj sayesinde burayı buldum,haber verdiğin için gecikmiş bir teşekkürü borç bilirim.
Sonradan gelen biri olarak,iyiki burdasın diyorum
İyi forumlar:)
Sana attığım mesaj sayesinde burayı buldum,haber verdiğin için gecikmiş bir teşekkürü borç bilirim.
Sonradan gelen biri olarak,iyiki burdasın diyorum
İyi forumlar:)
culkalen- Yeni Üye
Büşra'm tanıyorum seni bebeğim. Ama ayrıntılı da tanışabiliriz yanii
Vaay "culkalen"..Hep merak etmişimdir bu üyeyi. Tanıştığıma çok memnun oldum. Nickin nereden geliyor? Merak ettim de.
Vaay "culkalen"..Hep merak etmişimdir bu üyeyi. Tanıştığıma çok memnun oldum. Nickin nereden geliyor? Merak ettim de.
Cullen'e soyadımın baş harflerini ekledim. Pek bir yaratıcılığı yok ama seviyorum.
culkalen- Yeni Üye
thehost demiş ki:Büşra'm tanıyorum seni bebeğim. Ama ayrıntılı da tanışabiliriz yanii
Olur ama sıkılmak yok ÖM atıyorum sana.
Büsra- Cullen
Senin bize 'hoşgeldin' demen gerekiyor.
Hoşbuldum Kübra, ben de Büşra.
Hoşbuldum Kübra, ben de Büşra.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Merhaba Kübiş'im. Tanıyorsun beni zaten. İyi forumlar canım. =)
Bella_Ceren- KurtAdam
Büş adisi! Sen bana kırgın mısın? Ne bileyim sen "" kullanmadan konuşmazdın benimle.
Hoşbuldum millet.
Hoşbuldum millet.
Kübra'cım hoşgeldin dememe gerek yok,o yüzden iyi ki varsın diyelim (: Siteyi kuranlardan olduğun için falan (: Çatlaksın,canayakınsın (:
Neyse,belki hatırlamazsın ben Melike.Harry Ptter yönünden ortaklığımız var (: (: 16 yaşımdayım ve Fenerliyim (:
Neyse,belki hatırlamazsın ben Melike.Harry Ptter yönünden ortaklığımız var (: (: 16 yaşımdayım ve Fenerliyim (:
nessie!!- Nirvana
Hatırlamam mı Melike'm? Hatırlıyorum tabii ki seni. Teşekkürler canım hoşbuldum.
Ahh ! Tabii sen beni şimcikk tanımayıverirsinnn Küb Ben Özlem Gizem oluveriyomm Tanıştığımaa kendi adıma memnun oluvedimm Ayrıntı istersen ÖM at bebeimm
Persephone- Vejeteryan
Hayır istemem adi karı. Seni yeterince tanıyorum Özlem'im.
Hoşgeldin . Ben de Kübra.
14,5 yaşındayım
Mersin'deyim :)
Müzikle aram iyidir.
Team Robert | Kellan :)
Tanıştığıma memnun oldum. :)
14,5 yaşındayım
Mersin'deyim :)
Müzikle aram iyidir.
Team Robert | Kellan :)
Tanıştığıma memnun oldum. :)
Merhaba, ben de Serra.
12 yaşındayım, ama 13'e hiçbir şey kalmamış sayılır İstabul'da oturuyorum.
Kitap okumaya bayılırım, aslında yazı gördüm mü dayanamam
Tanıştığıma çok memnun oldum =)
12 yaşındayım, ama 13'e hiçbir şey kalmamış sayılır İstabul'da oturuyorum.
Kitap okumaya bayılırım, aslında yazı gördüm mü dayanamam
Tanıştığıma çok memnun oldum =)
robsten_23- Yenidoğan
Merhaba adaş, merhaba Serra.
Tanıştığıma çok memnun oldum. =)
Tanıştığıma çok memnun oldum. =)
Merhaba bende Dilek , kesin tanıyamassın dedim bir yazayım dedim
Tamella54- Yeni Üye
Ben de Yağmur. 13 yaşındayım. Aklıma bir şey gelmiyor.
Memnun oldum. :)
Memnun oldum. :)
YgmurStew- Yenidoğan
Hoşbuldum bebik diyorum ben kısaca Tanımıyorsan geber
Dejavu.Bella- Cullen
thehost demiş ki:Büş adisi! Sen bana kırgın mısın? Ne bileyim sen "" kullanmadan konuşmazdın benimle.
Hoşbuldum millet.
Neden kırılayım tatlım?! (: Hoşbuldum dedim işte.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Hoşgeldin diyenler: Hoşbuldum aşklar. Love'yorum hepinizi. :connie:
-*-
Büş! To Msn!
-*-
Büş! To Msn!
Sevgili thehost,
Forumumuzun Türk Twilight Fan sitesi olması dolayısıyla sizi tümüyle Türkçe konuşmaya davet ediyorum. Umarım bana Türkçenizi görmeyi bahşedersiniz.
Sevgiler...
Forumumuzun Türk Twilight Fan sitesi olması dolayısıyla sizi tümüyle Türkçe konuşmaya davet ediyorum. Umarım bana Türkçenizi görmeyi bahşedersiniz.
Sevgiler...
notizia- Admin
Sevgili notizia,
Küsmediniz bana ama dargınsınız biliyorum..Küsmemenizin nedeni ise suçsuz olmam. Nedenini biliyorum ama elimden hiçbir şey gelmediğini siz de biliyor bulunmaktasınız. Özel mesajlarınıza bakmanızı rica ediyorum..
Küsmediniz bana ama dargınsınız biliyorum..Küsmemenizin nedeni ise suçsuz olmam. Nedenini biliyorum ama elimden hiçbir şey gelmediğini siz de biliyor bulunmaktasınız. Özel mesajlarınıza bakmanızı rica ediyorum..
Sen neden bahsediyorsun ya? Ne küskünlüğü, ne dargınlığı?
notizia- Admin
Mesajlarına bak.
Nan msn de verdik A-Kü
Nan msn de verdik A-Kü
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» T.F. Survivor! [2. Başlık]
» Göçebe de film oluyor....!!!
» Kendinize Ait Özlü Sözler... (Mümkünse Tek Başlık)
» Bu İsim Senin Neyin Oluyor?
» Vampir Akademisi' Film Oluyor!
» Göçebe de film oluyor....!!!
» Kendinize Ait Özlü Sözler... (Mümkünse Tek Başlık)
» Bu İsim Senin Neyin Oluyor?
» Vampir Akademisi' Film Oluyor!
1 sayfadaki 2 sayfası