Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

+22
Thehost
Gece_
haziran
rens-peri
miley_cyrus
chamomile
notizia
Dejavu.Bella
'-Gιzєм •••
melisesmerim(Dilek)
' UnbaLanced ~(:
yasemin
thedream
RpAtTz_hbt
the.cullens
TutKu~
MeLody
ßiG ßaD AnGeL...!
Bella_Ceren
Persephone
tutuldum
...!İsTiKLaL!...
26 posters

3 sayfadaki 5 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 Empty Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından haziran Cuma Ocak 14, 2011 8:13 pm

Merhaba Taner.
Küçük kardeş mi demeliyim bilemedim.
Ben Güllühan.21 yaşındayım.
Sınıf Öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.
Ve galatasaraylıyım.
Eski forumdan seni tanımıyorum ama sevilen biri olduğun belli.
Tanıştığımıza sevindim.
İyi forumlar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 398552
haziran
haziran
Yeni Üye
Yeni Üye

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 Empty Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 15, 2011 10:07 pm

'-Gιzєм ••• demiş ki:Hoşgeldin Taner/Abi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Hangisini istersin? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Ben Gizem.
13 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum..
Müzik vazgeçilmezim,kitap okumayı,film izlemeyi,yüzmeyi çok severim. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Tanıştığıma memnun oldum sana iyi forumlar. (:

Teşekkürler Hoşbuldum ! ...
Merhaba Gizem ! ..
Film İzlemek Hmmm ... Sende Bizdensin Demek :)
Bende Tanıştığıma Memnun Oldum .. Sanada İyi Forumlar !... ;)

...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 15, 2011 10:19 pm

RpAtTz_hbt demiş ki:
...!İsTiKLaL!... demiş ki:
RpAtTz_hbt demiş ki:Kızı hasta mı ettin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 878494
Bu arada ben senin saçlarının rengini senden daha iyi biliyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 37601
Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 241262

Ben Etmedim Ya Kendi Hasta Olmuş Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Hayır Bilemezsinki Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

ben naptımda bu kadar korkuyonuz yaa altı üstü nazi kamplarını ve çin işkencelerini seven sade bir Türk vatandaşıyım

vayyy be ne Sade Ama Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Daha Ne Yapman Gerekiyor Bilmiyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Ama Hafiften Bi Tırsma Var Yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 772255

İnşllah öyledir....Nilay'a dokunma sakın Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 parçalarım seni Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 398552 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Sen öyle san tamam mı Saçlarını iyi bilseydin asla siyah demezdin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 589521 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 589521 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 589521

Kendine Çok Güveniyosun Karşındaki Bir Erkek Bunu Unutma Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Ne Yani Saçlarımı Siyah'a Boyatmış Olamazmıyım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Merhaba Taner.
Küçük kardeş mi demeliyim bilemedim.
Ben Güllühan.21 yaşındayım.
Sınıf Öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.
Ve galatasaraylıyım.
Eski forumdan seni tanımıyorum ama sevilen biri olduğun belli.
Tanıştığımıza sevindim.
İyi forumlar

Merhaba Ablacım ... Öğretmenlikmi :) Ben yaramaz Haylaz Küçük Çocuklarla Hiç Uğraşamam.. Tebrikler :)
Hmm Galatasaraylılar Fazla Galiba Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Hmm Evet Olabilir Ben Hep Eğlence Bölümündeydim Diğer Kategorilere Çok Az Girerdim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Bende Tanıştığımıza Sevindim İyi Forumlar Ablacım ;)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt C.tesi Ocak 15, 2011 10:24 pm

Erkek olunca korktuğumu mu sandın Kıvırcık Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 772255 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 241262
Ayrıca boyatacaksan fıstık moruna boyat o doğadaki nadir renklerden Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 891360
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 16, 2011 2:57 am

notizia demiş ki:Hoşgeldin Taner. Büşra ben de. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 95'liyim, hep neşeliyim. Tay'koliğim, çeneliyim, FB'liyim. Öyleyim böyleyim, şöyleyim. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Ay tanışmav ve yardımlaşmaya yorum yazmayı özlemişim. Uzun zaman oldu.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Teşekkürler Hoş Buldum !...
Eğlenceli Ve Matrak Birisin. Sanırım İyi Anlaşıcaz :)
Üyelerle Tanışmak Gerek Bu Bölümü Pek Aksatma Bence Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Çok Eğlenceli Üyeler Çıkabiliyor .. :)

Erkek olunca korktuğumu mu sandın Kıvırcık
Ayrıca boyatacaksan fıstık moruna boyat o doğadaki nadir renklerden

Korkman Gerekmiyor Ama Bana Dayak Atabileceğini Aklından Sakın Geçirme Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 831981
Ayrıca Boyarsam Fıstık Moruna Boyama Ya One Öle Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Kırmızı Siyah,Simsiyah,Sarı Siyah,Kapalı Mor, Bunlar Süper Oluyor Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 509668
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 16, 2011 3:02 am

chamomile demiş ki:Merhaba Taner, bende Gamze. 15 yaşındayım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Fenerbahçeliyim, Team Edward'cıyım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Kitap okumaktan, müzik dinlemekten vs. hoşlanırım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Hoşgeldin bu arada Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 İyi forumlar! :)

Merhaba Gamze ! ... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 874240
Teşekkürler Hoş Buldum :)
Sanada İyi Forumlar... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 706607
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 16, 2011 3:18 am

rens-peri demiş ki:Of yine mi sen diyesim geldi tanışmasakta sen öyle diyince Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Sanırım Taner Abi diyeyeceğim sana çünkü ben 14 yaşındayım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 706607 İsmim Sena ama tanıyan bilen herkes Peri der kısaca Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 706607

Aramıza hoşgeldin Taner Abi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 706607

Ya Diyin Ne Olacak Ben Zaten Espri Amaçla Yazdım Onu .. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Düşünsene Biz Bir Arabanın İçinde Gidiyoruz Ve Sana Diyorumki Sakın Arkana Bakma Ne Yaparsın Bakmazmısın ? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Bende 16 Sayılırım 2 Yaş Var Bence Taner De Yada İstiklal ;)
Hmm Merhaba Peri Diyeyim Ozaman :)
Aranızdaydım Daha Öncede Ama Tekrar Hoş Buldum :)

selam taner ben yeniyim adım hümay 18 yaşındayım cnm

Merhaba Hümay .. Foruma Hoş Geldin.. Tanıştığımıza Sevindim... İyi Forumlar...!

Tanışma Başlığı Açtıysan Uğrarım ;)

...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 16, 2011 4:34 am

Yaa Allah'ım neyin tartışmasını yapıyonuz anlamadım ki manyakmısınız siz yaa uzatmaya gerek yok kıvırcığın teki işte..Şakpka taktığı zaman sakladığını sanıyor...
Biliyorum bunları yazdığım için beni geberticek en sevmediği iki laf ama kusura bakma ama kıvırcıksınız Taner Bey.
Yorumlarınızı okudumda sadece buna yorum yapıcam..
Ve Hatice'm merak etme dokunamaz bana parçalarım valla. .

Yok Yok Sen Çok İleri Gittin Sana Dersini Vermek Gerek Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Ben Şapka Takmayı Seviyorum Birkere..Saçlarımda Kıvırcık Değil Dalgalı Tamam ;)
Vede Henüz Parçalama Seviyesine Yetişemedin... ;)

Bence de kıvırcık ama ben dalgalı diyorum sonra abicik alınır filan.Taner'e kıvırcık Koyun diyelim mi yav
Afferim kızz benden bişeyler kapıyorsun parçala hassas noktayı biliyon (anladın sen )

Saçlarım Dalgalı .. İsteyen İstediği Şekilde Konuşur ;) Sanırım Kıvırcık Saç Görmediniz Saçların Uçları Kıvrık Olunca Kıvırcık Olunmuyor Saçların Tamamı Kıvrık Olunca Kıvırcık Olunuyor Öyle Değilmi ? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 4849

Pelin delisin sen.
Ayrıca ben hep öyleydim kızıım ne dayaklar yedi benden dermişim falan.
İkimizde birbirimizden yedik.
Yok aman kalsın kalsın kıvırcık koyun falan demiyelim sana birşey olmaz gelir tüm sinirini benden çıkarır.
Ve bence sohbet olmasın.:)
Sohbette devam edebiliriz.

Hadi Ya Senden Dayakmı Yedim Ben Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 999133
Altı Üstü Kendimi Savundum ... Vurmana İzin Verdim Ne Yani Bu Dayak Aymakmı Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 278369

tarafından the.cullens Bir Cuma Ocak 14, 2011 4:32 pm

.OO Taner neler duyuyorum ben .
------------------------------------------
Bende duydumm Pelinn Kıvırcık mıvırcık koyun moyun ne ayak ??

BUnlar Abartıyorlar Ya Sadece Saçlarım Dalgalı Uçları Biraz Kıvrık Ama Gelde Anlat Aaaa Saçlarımı Uzatmıyorum Bundan Sonra Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Sıfır Numaraya Kestiricem Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından the.cullens Paz Ocak 16, 2011 1:23 pm

Valla bilmiyorum bişeyler biliyorlarki söylüyorlar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Paz Ocak 16, 2011 2:15 pm

Yaa Allah'ım neyin tartışmasını yapıyonuz anlamadım ki manyakmısınız siz yaa uzatmaya gerek yok kıvırcığın teki işte..Şakpka taktığı zaman sakladığını sanıyor...
Biliyorum bunları yazdığım için beni geberticek en sevmediği iki laf ama kusura bakma ama kıvırcıksınız Taner Bey.
Yorumlarınızı okudumda sadece buna yorum yapıcam..
Ve Hatice'm merak etme dokunamaz bana parçalarım valla. .

Yok Yok Sen Çok İleri Gittin Sana Dersini Vermek Gerek Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Ben Şapka Takmayı Seviyorum Birkere..Saçlarımda Kıvırcık Değil Dalgalı Tamam ;)
Vede Henüz Parçalama Seviyesine Yetişemedin... ;)

Bence de kıvırcık ama ben dalgalı diyorum sonra abicik alınır filan.Taner'e kıvırcık Koyun diyelim mi yav
Afferim kızz benden bişeyler kapıyorsun parçala hassas noktayı biliyon (anladın sen )

Saçlarım Dalgalı .. İsteyen İstediği Şekilde Konuşur ;) Sanırım Kıvırcık Saç Görmediniz Saçların Uçları Kıvrık Olunca Kıvırcık Olunmuyor Saçların Tamamı Kıvrık Olunca Kıvırcık Olunuyor Öyle Değilmi ? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 4849

Pelin delisin sen.
Ayrıca ben hep öyleydim kızıım ne dayaklar yedi benden dermişim falan.
İkimizde birbirimizden yedik.
Yok aman kalsın kalsın kıvırcık koyun falan demiyelim sana birşey olmaz gelir tüm sinirini benden çıkarır.
Ve bence sohbet olmasın.:)
Sohbette devam edebiliriz.

Hadi Ya Senden Dayakmı Yedim Ben Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 999133
Altı Üstü Kendimi Savundum ... Vurmana İzin Verdim Ne Yani Bu Dayak Aymakmı Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 278369

tarafından the.cullens Bir Cuma Ocak 14, 2011 4:32 pm

.OO Taner neler duyuyorum ben .
------------------------------------------
Bende duydumm Pelinn Kıvırcık mıvırcık koyun moyun ne ayak ??

BUnlar Abartıyorlar Ya Sadece Saçlarım Dalgalı Uçları Biraz Kıvrık Ama Gelde Anlat Aaaa Saçlarımı Uzatmıyorum Bundan Sonra Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Sıfır Numaraya Kestiricem Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Ver bakalım dersimi görüşelim beyefendi. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Birde bana söylersin şaka kaldırmıyorsun diye kendine bak ilk önce.
Saçlarını uzatmıycakmış uzatmada tipsiz tipsiz dolan ortalıkta.
İstediğin gibi konuş bundan sonra seninle saç muhabbetine girmiycem çünkü sende benim yaptığım şakaları kaldıramıyorsun..
Bence bana olanları burda anlattırma Taner..
İkimiz birikteyken konuştuğumuzda daha mantıklı gözüküyor konuştuğumuz mesele.Herkesin önünde kaç yaşına gelmişler hala birbirlerine terlik atarak savaşıyorlar dedirtmeyelim millete çünkü bu konu yaptığımız rezilliklerin açılmasına vesile olucak gibi...
Ve bence git gitde sohbet oluyor konu kapansın..
Uyarı almak isterseniz problem yok.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından Gece_ Paz Ocak 16, 2011 3:29 pm

Merhaba, ben Gece.
Film izlemeyi bende çok severim(Ancak 'filmkolik' değilim).
Tanıştığıma çok memnun oldum.
Gece_
Gece_
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından the.cullens Paz Ocak 16, 2011 3:32 pm

Ya burda böyle olmuyo Nilay Taner bence bi gün böyle sürü halinde sohbette konuşalım daha doğrusu siz tartışın biz sizi izleyelim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Paz Ocak 16, 2011 6:24 pm

Dayak atcağımı söylemedim bi kere sözleri anlarsan yeterince iğnelleyebilirim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Ayrıca Nilay'a dddokunursan diye ben ona taktik verdim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 891360 Hiç bir şey yapamazsın Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 saçlarını kazıt bence de yakışacak Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 283513
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 16, 2011 8:20 pm

Gece_ demiş ki:Merhaba, ben Gece.
Film izlemeyi bende çok severim(Ancak 'filmkolik' değilim).
Tanıştığıma çok memnun oldum.

Merhaba Gece :)
Hmm Fazlazı Zarar Diyosun Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Bende Tanıştığıma Memnun Oldum ... İyi Forumlar :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 16, 2011 9:03 pm

Ver bakalım dersimi görüşelim beyefendi. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Saçlarını uzatmıycakmış uzatmada tipsiz tipsiz dolan ortalıkta.İstediğin gibi konuş bundan sonra seninle saç muhabbetine girmiycem çünkü sende benim yaptığım şakaları kaldıramıyorsun..
İkimiz birikteyken konuştuğumuzda daha mantıklı gözüküyor konuştuğumuz mesele.Herkesin önünde kaç yaşına gelmişler hala birbirlerine terlik atarak savaşıyorlar dedirtmeyelim millete çünkü bu konu yaptığımız rezilliklerin açılmasına vesile olucak gibi...
Uyarı almak isterseniz problem yok.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Vericem Hanımefendi Merak Etme Çok İleri Gidiyosunuz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Ben Şaka Yapıyorum Hiç Değilse Ama Sizin Yazdıklarınızda Şakayla İligi Pek Birşey Göremiyorum Nedense ?
Girme Bence En İyisini Yaparsın ;)

Desinler Ne Olucak Sanki :P

Ya burda böyle olmuyo Nilay Taner bence bi gün böyle sürü halinde sohbette konuşalım daha doğrusu siz tartışın biz sizi izleyelim

Ben Sohbete Gelemiyorum Çünkü Sadece Hafta Sonları Geceleri Girebiliyorum :)

Dayak atcağımı söylemedim bi kere sözleri anlarsan yeterince iğnelleyebilirim
Ayrıca Nilay'a dddokunursan diye ben ona taktik verdim Hiç bir şey yapamazsın saçlarını kazıt bence de yakışacak

Burda İğnelemekten Söz Ediyosun Bu Konuda Üstüme Yok ;)
Saçlarım Hakkında Yorum Yapılmasını İstemiyorum Ve Saçlarıma Kıvırcık Denmesinden Nefret Ediyorum Hennüz Saçlarımı Görmeden Yorum Yapma Sakın ;) Birdahada Asla Kıvırcık Deme ;)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından haziran Paz Ocak 16, 2011 9:21 pm

Film konusunda üstüme tanımıyorum.
40-50 yapımı filmler.
Aksiyon filmleri
Özellikle Charli Chaplin filmleri, bayılırım.
İyi-kötü-çirkin favorilerimdendir.
Tarantino bana göre en büyük yönetmen.
Al pacino'yada bi hayranlığım yok değil.
Bu arada küçük kardeş senin şu saçları o kadar merak ettim ki anlatamam.Her yerde mevzusu dönmüş Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 449591
haziran
haziran
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından Thehost Paz Ocak 16, 2011 9:35 pm

Selam ben Kübra..
Galatasaraylıyım, Adana'da oturuyorum.
En sevdiğim renk: Mavidir. En sevdiğim şarkı: Sürekli değişiyor ama şu sıralar Yüksek Sadakat = Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer.
Harry Potter fanıyım. Ginny&Harry yani benim tabirimle; Ginn[Harr]Y'ciyim. Zaten az önce belirttiğim şarkıyı sevmemin nedeni salak bir şekilde bana o ikilinin aşkını hatırlatması. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Aynı zamanda Göçebe fanıyım zaten nickimden de anlaşılacağı gibi. The Host. =) Ama Harry Potter'ın bugünlerde baskın geldiğini itiraf etmek zorundayım.
İşte biraz çılgınımdır, bazen saçmalarım, özellikle uykum geldiğinde. Kendimi daha fazla nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu kadar.
Aramıza hoşgeldiniz. =)
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Mesaj tarafından the.cullens Paz Ocak 16, 2011 9:54 pm

Anlaşıldı Taner sen kabul ediyorsun kıvırcık olduğunu bu yüzden gelmiyorsun sohbete Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Paz Ocak 16, 2011 10:13 pm

Saçlarını uzatmıycakmış uzatmada tipsiz tipsiz dolan ortalıkta.İstediğin gibi konuş bundan sonra seninle saç muhabbetine girmiycem çünkü sende benim yaptığım şakaları kaldıramıyorsun..

Vericem Hanımefendi Merak Etme Çok İleri Gidiyosunuz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 75963
Ben Şaka Yapıyorum Hiç Değilse Ama Sizin Yazdıklarınızda Şakayla İligi Pek Birşey Göremiyorum Nedense ?

Ya burda böyle olmuyo Nilay Taner bence bi gün böyle sürü halinde sohbette konuşalım daha doğrusu siz tartışın biz sizi izleyelim

Ayrıca Nilay'a dddokunursan diye ben ona taktik verdim Hiç bir şey yapamazsın saçlarını kazıt bence de yakışacak

Saçlarım Hakkında Yorum Yapılmasını İstemiyorum Ve Saçlarıma Kıvırcık Denmesinden Nefret Ediyorum Hennüz Saçlarımı Görmeden Yorum Yapma Sakın ;) Birdahada Asla Kıvırcık Deme ;)

Öff Taner sen bu kadar şaka kaldırabiliyorsun işte kendi yaptığın şakalar hiçte hafife alıncak şakalar değil kusura bakma ama güya şaka yapıyorsun can yakmak bir şaka tarzı değildir.;)
Ben hiç değilse sözde konuşuyorum ve benim söyledikleriminde ne manaya geldiğini biliyorsun..
Bilmiyorsan yapabiliceğim birşey yok...
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Ptsi Ocak 17, 2011 3:42 pm

ßiG ßaD AnGeL...! demiş ki:

Öff Taner sen bu kadar şaka kaldırabiliyorsun işte kendi yaptığın şakalar hiçte hafife alıncak şakalar değil kusura bakma ama güya şaka yapıyorsun can yakmak bir şaka tarzı değildir.;)
Ben hiç değilse sözde konuşuyorum ve benim söyledikleriminde ne manaya geldiğini biliyorsun..
Bilmiyorsan yapabiliceğim birşey yok...

Nilay Lafı Döndürme Senin Şaka Yaptığını Sanmıyorum Ben O Yazılarda Şakaya Benzer Birşey Yok Sinir Olduğum Halde Yapıyosun . Birdaha Denersen Gerçekten Kötü Olur ;)
Can Yakmakmı ? Ben Sana Şaka Yapıyorum Demiyorumki Gayet Ciddiyim ;)
Sana Birşeyler Yap Diyende Yok Zaten ;) Kendi Kafana Göre Yorum Yapma ;)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Ptsi Ocak 17, 2011 3:43 pm

the.cullens demiş ki:Anlaşıldı Taner sen kabul ediyorsun kıvırcık olduğunu bu yüzden gelmiyorsun sohbete Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762

Eğer Kıvırcık Olsaydım Gerçekten Kıvırcığım Diye İtiraf Ederdim ;)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Ptsi Ocak 17, 2011 3:52 pm

haziran demiş ki:Film konusunda üstüme tanımıyorum.
40-50 yapımı filmler.
Aksiyon filmleri
Bu arada küçük kardeş senin şu saçları o kadar merak ettim ki anlatamam.Her yerde mevzusu dönmüş Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 449591

Gerçektende Üstüne Yok Film Konusunda Ablacım :)

Ablacım Göstermek İsterim Ama Çekilen Fotolarda Sürekli Şapka Olduğu İçin Kafamda Belli Olmuyor :)

[quote]tarafından thehost Dün 9:35 pm

.Selam ben Kübra..
En sevdiğim renk: Mavidir. En sevdiğim şarkı: Sürekli değişiyor ama şu sıralar Yüksek Sadakat = Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer.
Harry Potter fanıyım. Ginny&Harry yani benim tabirimle; Ginn[Harr]Y'ciyim. Zaten az önce belirttiğim şarkıyı sevmemin nedeni salak bir şekilde bana o ikilinin aşkını hatırlatması.
Aynı zamanda Göçebe fanıyım zaten nickimden de anlaşılacağı gibi. The Host. =) Ama Harry Potter'ın bugünlerde baskın geldiğini itiraf etmek zorundayım.
İşte biraz çılgınımdır, bazen saçmalarım, özellikle uykum geldiğinde. Kendimi daha fazla nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu kadar.
Aramıza hoşgeldiniz. =).[quote]

Merhaba Kübra ;)
Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Ginny&Harry Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 İlişkiyi Kuramadım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Merak Etme Bazen Herkez Saçmalayabiliyor :) Bu problem Değil Sanırım Senin İçin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Çünkü Benim İÇin Saçmalamam Hiç Bi Zaman Problem Olmadı :)

Teşekkürler Hoşbuldum.. İyi Forumlar...
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Ptsi Ocak 17, 2011 4:05 pm

[quote="...!İsTiKLaL!..."]
haziran demiş ki:Film konusunda üstüme tanımıyorum.
40-50 yapımı filmler.
Aksiyon filmleri

Gerçektende Üstüne Yok Film Konusunda Ablacım :)

Ablacım Göstermek İsterim Ama Çekilen Fotolarda Sürekli Şapka Olduğu İçin saçlarımda Belli Olmuyor :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya Saç Baş Derken Benim Psikolejim Bozuldu :) Tanışma Başlığımın Hiç Bu Kadar Yoğun Olucağını Sanmazdım :)

---------------------------------------------------------------------------------------
tarafından thehost Dün 9:35 pm

.Selam ben Kübra..
Harry Potter fanıyım. Ginny&Harry yani benim tabirimle; Ginn[Harr]Y'ciyim. Zaten az önce belirttiğim şarkıyı sevmemin nedeni salak bir şekilde bana o ikilinin aşkını hatırlatması.
Aramıza hoşgeldiniz. =).

Merhaba Kübra ;)
Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Ginny&Harry Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 İlişkiyi Kuramadım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762
Merak Etme Bazen Herkez Saçmalayabiliyor :) Bu problem Değil Sanırım Senin İçin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 757762 Çünkü Benim İÇin Saçmalamam Hiç Bi Zaman Problem Olmadı :)

Teşekkürler Hoşbuldum.. İyi Forumlar...
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Ptsi Ocak 17, 2011 4:52 pm

Off Taner hakkaten sana bundan sonra ''o'' öznesiyle hitap edeceğim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 39918
Bu ne yav... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 283513 Bıktırdın Nilay haklı şaka kaldıramıyorsun maalesef Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 220819
Saçlarını da ucundan da olsa gördüm Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 109589
Ve ayrıca iğneleyici sözler söyleyip arkadaşlığımızı bölmek istiyorsan, şakaları gerçeğe çevirebilirsin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 241262
Bu arada şunu da söylemeden geçmeyim benden fazla gıcık olma da baya bir gıcıksın Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 3 774826
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Ptsi Ocak 17, 2011 5:48 pm

Yo-rum-suz..
Ağzımı açarsam şe**fsizim çünkü beni tanımamışsın...

En son ßiG ßaD AnGeL...! tarafından Ptsi Ocak 17, 2011 10:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

3 sayfadaki 5 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

- Similar topics