Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

+22
Thehost
Gece_
haziran
rens-peri
miley_cyrus
chamomile
notizia
Dejavu.Bella
'-Gιzєм •••
melisesmerim(Dilek)
' UnbaLanced ~(:
yasemin
thedream
RpAtTz_hbt
the.cullens
TutKu~
MeLody
ßiG ßaD AnGeL...!
Bella_Ceren
Persephone
tutuldum
...!İsTiKLaL!...
26 posters

1 sayfadaki 5 sayfası 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D Empty Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 08, 2011 12:47 am

Merhaba ben taner :) Arkadaşlar Arasında Lakabım İstiklal'dir :)
15 Yaşındayım 22 Nisan :) İstanbul Mecidiyeköy'lüyüm Galatasaray'lıyım !...
Kocaelide Yaşıyorum :)
9. Sınıftayım :)

Kitap Okumayı Fazla Sevmiyorum.. Ama Film İzlemek En Sevdiklerim Arasında Yer Alır Hatta Her Şeyden Çok Film İzlemeyi Severim :)

Twilight Serilerini Çok Beğendim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 399308

Müzik Dinlemeyi Severim Ama Çok Aşırı Müzik Dinlemem Sadece İhtiyaç Duyduğumda Dinlerim Genel Olarak Rock(Sert) Takılır Rock(Sert) Dinlerim Ama Kulağa Hoş Gelen Her Türlü Müziğide Dinlerim :)
Türk Sanatçıları Yabancı Sanatçılara Tercih Ederim... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938

Ashley Greene(Alice Cullen) Hayranıyım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Yada Daha Çok Alice Hayranıyım Çünkü Ahley'i Değil Alice'i Beğeniyorum :)

Sevdiğim Renkler:Siyah Kırmızı Mor'dur Uğurlu Sayım:3 Burcum Boğa Göz Rengim Ela Ama Sürekli Değiştiği Söyleniyor :) Beyaz Tenliyim Bu Beyaz Renk Yazın Daha Çok Artıyor Beni Görenler Ölmüşde Dirilmiş Sanıyorlar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Uzun Saçlı Sayılırım Dalagalı Saçlara Sahibim Neden Düz Deüil Benim Saçlarım Diye İsyan Ettim Ama Allaha İsyan Etmedim Kendime İsya Ettim Neyse Geçelim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 878494

En Nefret Ettiğim Şey Okuldur ...Ders Çalılşmaktanda Pek Hoşlanmam Zaten Ders Çalıştığımı Gören Nadir İnsanlar Ya Tansiyondan Yada Kalpten Gitmişlerdir Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Gezmekten Tozmaktan,Sohbet Etmekten,Yemek İçmekten,Abur Cuburdan,Kuzenler Ve Arkadaşlarla Takılmaktan,Maceradan,Adrenalinden,Filmden,Sinemadan,Tiyatrodan,Müzik Dinlemekten,Müzik Söylemekten,Espri Yapmaktan(Tabi Bunu Çok Beceremem Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762) Gülümsemekten Ve Gülmekten Çoooook Hoşalnırım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 509668

Haksız Yere Suçlanmaktan,Tokat Atılmasından,Azarlanmaktan,Eşek Şakası Yapılmasından,Şımarık İnsanlardan,Özenti İnsanlardan,Bana nerde Nasıl Ne Yapıcağımı Söyleyen İnsanlardan,Benimle Veya Sevdiğim Bir Kişiyle Dalga Geçen İnsanlardan,Küfürbaz İnsanlardan Nefret Ederim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 75963 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 70647 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 241262

------------------------------------------------------------------------------------
Sanırım Biraz Uzun Oldu Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 (Birazmı Ne Birazı L*n Resmen Nutuk Bu) Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 733476

Okumak Zorunlu Değildir Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Uzun Görenler Mavi Yeri Okusa Yeter :) (Hah Sen Demesen Bizde Zorunlu Sanıp Kuyacaktık Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 ) Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 733476

Şimdiden Hepinizle Tanıştığıma Memnun Oldum :) Bakalım Sizde Memnun Olucakmısınız :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D Empty Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından tutuldum C.tesi Ocak 08, 2011 10:50 am

Ahaha yine mi sennnn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184
Hoş geldin hoş gedin , setinin bir İstiklal'e ihtiyacı vardı yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Merve ben tanışmıştık önceki sitede , 16 yaşındayım ve lise ikiye gidiyorum (:
Seni aramızda görmek güzel ,hoş geldin (:
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D Empty Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından Persephone C.tesi Ocak 08, 2011 4:20 pm

Hoşgeldinnnn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Diğer sitede tanışma bölümüne pek bakmıyordum ama burada bakıyorumm Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Ben Özlem Gizem 9. sınıfa gidiyorumm Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Deli dolu birine benziyorsun Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Sanırım Big Angel... tam hatırlamıyorumm Nilay'ın kuzeniydin ?? Tanıştığıma memnun oldumm tekrardan hoşgeldinnn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Neşeli günlerr !
Persephone
Persephone
Vejeteryan

Mesaj tarafından Bella_Ceren C.tesi Ocak 08, 2011 5:38 pm

Hoş geldin Taner. Beni tanıyorsun zaten, Ceren ben. =) İyi forumlar. =)
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! C.tesi Ocak 08, 2011 6:26 pm

Yaa off yinemi sen yaaa nerden geldin sen siteye..(!) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hoşgeldin kuzen..:)
Cidden uzun olmuş seni çok iyi tanıdığım halde okudum tebrik istiyorum senden mesela bana okuuduğum için Alpella çukulata alabilirsin.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kuzenim olucaksın birde insan hiç değilse ayda yılda bir bişeyler alır.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok memnun olurum şahsen..
Kendimi tanıtmıycam zaten tanıyorsun ben buraya öylesine geldim boş muhabbet..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şaka şaka yazdıklarını okumaya geldim..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Haydin hoşgeldin iyi forumlar..:)
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından MeLody C.tesi Ocak 08, 2011 6:53 pm

Taner! Hoşgeldin... Film sevmek mi? Gerçekten filmkoliksin. Kızla konuşturtmuyorsun bizi. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 75963
Herneyse... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Ben Tuğçe(-'Kellan_TqC'-)
İyi forumlar... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

MeLody
MeLody
Vejeteryan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 08, 2011 7:41 pm

tutuldum demiş ki:Ahaha yine mi sennnn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184
Hoş geldin hoş gedin , setinin bir İstiklal'e ihtiyacı vardı yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Merve ben tanışmıştık önceki sitede , 16 yaşındayım ve lise ikiye gidiyorum (:
Seni aramızda görmek güzel ,hoş geldin (:

Bak Ya Başlıktas Bunu Yapmayın Demiştim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Teşekkürler Hoş Buldum :) Evet Tanıdım.. Adın Merve'miydi Bilmiyordum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Sizleride Görmek Güzel :) Tekrar Hoşbuldum ;)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 08, 2011 7:51 pm

Persephone demiş ki:Hoşgeldinnnn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Diğer sitede tanışma bölümüne pek bakmıyordum ama burada bakıyorumm Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Ben Özlem Gizem 9. sınıfa gidiyorumm Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Deli dolu birine benziyorsun Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Sanırım Big Angel... tam hatırlamıyorumm Nilay'ın kuzeniydin ?? Tanıştığıma memnun oldumm tekrardan hoşgeldinnn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Neşeli günlerr !

Teşekkürler Hoş Buldum :)
9. Sınıf Hmm.. Ozaman 15 Yaşındasın Sanırım :)
Evet Biraz Öyleyimdir Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 509668 Burada Çoğu Kişi Öyle Zaten Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Evet Nilayın Kuzeniyim Biz Ona Kısaca Bang Diyoruz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 08, 2011 7:56 pm

Bella_Ceren demiş ki:Hoş geldin Taner. Beni tanıyorsun zaten, Ceren ben. =) İyi forumlar. =)

Teşekkürler Hoş Buldum .... Evet Tanıyorum :) ...Sanada İyi Forumlar ;)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 08, 2011 8:14 pm

ßiG ßaD AnGeL...! demiş ki:Yaa off yinemi sen yaaa nerden geldin sen siteye..(!) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hoşgeldin kuzen..:)
Cidden uzun olmuş seni çok iyi tanıdığım halde okudum tebrik istiyorum senden mesela bana okuuduğum için Alpella çukulata alabilirsin.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kuzenim olucaksın birde insan hiç değilse ayda yılda bir bişeyler alır.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok memnun olurum şahsen..
Kendimi tanıtmıycam zaten tanıyorsun ben buraya öylesine geldim boş muhabbet..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şaka şaka yazdıklarını okumaya geldim..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Haydin hoşgeldin iyi forumlar..:)

Yok Sana Alpella Felan:D Reklam Yapma Burda Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Bide Çukulata Demiş Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Hah Sen Bana Çok Alıyosun Ya Bende Sana Alıcam Öylemi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Neyse Bakarız Sonra Bu Meseleye Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Yinemi Sen Yaaa da Ne Kız Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Gelirim Ben Sanane Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Hoşbuldum Teşekkürler ;) Sanada İyi Forumlar Kuzen :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... C.tesi Ocak 08, 2011 8:17 pm

MeLody demiş ki:Taner! Hoşgeldin... Film sevmek mi? Gerçekten filmkoliksin. Kızla konuşturtmuyorsun bizi. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 75963
Herneyse... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Ben Tuğçe(-'Kellan_TqC'-)
İyi forumlar... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Teşekkürler Hoşbuldum ! ... Evet Öyleyim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Aman Konuşmayıverin Sizde 2,3 Saat Ölmessiniz Ya Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Evet Resminden Tnaıdım Görür Görmez Tuğçe :)
Sanada İyi Forumlar :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! C.tesi Ocak 08, 2011 8:20 pm

Aaa pisliğe baak almıyor boşunamı okudum ben yaa.:( [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Almıyormuyum gerçi sende alıyorsun...Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Bakalım bencede. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uyuzuna,uyuzuna dedim..Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından TutKu~ C.tesi Ocak 08, 2011 8:24 pm

Ay yine mi sen dicektim amma sen beni bilmezsin Taner Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Sanane falan dersin şimdi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184

Ben Tutku Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
13 yaşındayım.8. sınıf öğrencisiyim.. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 137711
Keman çalıyorum. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938
Kitap okumayı,müzik dinlemeyi seviyorum. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 78329
Heleki senin gibi önüme bir yığın film koysalar sıkılmadan izlerim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184
Bazen çılgınlık yaparım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552
Cana yakın,arkadaş canlısıyımdır. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552

Eh benden de bu kadar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184

Hoşgeldin.İyi Eğlenceler. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 37601 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 37601
TutKu~
TutKu~
Vejeteryan

Mesaj tarafından the.cullens C.tesi Ocak 08, 2011 9:04 pm

Beni önceki forumdan tanıyorsundur ama tanımıyorsanda ben tanıtıyım kendimi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Ben Pelin 15 yaşındayım biraz çatlaklık,psikopatlık ve sadistlik fazlaca bulunur ayrıca asabiyimdir de kafam bozuksa bence hiç bulaşma derim sana. neyse iyi forumlar ayrıca yapıcam bunu durduramadım kendimi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

YİNE Mİ SEN ??? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt C.tesi Ocak 08, 2011 9:24 pm

Amaaan bu da başka bi lüzumsuz işte :P sen yine benden önce üüye olmuşsun Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 evet bu abicik hiç ders çalışmıyorr :( kaç kere rica ettim ama nafile Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 bide saçlarıma isyan ettim diyo da kız saçı gibi lepiska saçları var inanmayın siz buna Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından the.cullens C.tesi Ocak 08, 2011 9:30 pm

Kardeş kuzen falanmısınız Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından thedream C.tesi Ocak 08, 2011 9:34 pm

Hoş geldin Taner
ben Tuğba 16 yaşındayım =)
thedream
thedream
Vejeteryan

http://genclikhavadisleri.forumup.com

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 09, 2011 3:07 pm

ßiG ßaD AnGeL...! demiş ki:Aaa pisliğe baak almıyor boşunamı okudum ben yaa.:( [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Almıyormuyum gerçi sende alıyorsun...Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Bakalım bencede. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uyuzuna,uyuzuna dedim..Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Evet Malesef Öyle Kuzen Boşuna Okudun Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Vazgeçtim Bakmayalım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Pislik Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 75963

...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından yasemin Paz Ocak 09, 2011 5:12 pm

selam taner ben yasemin diğer site de sudem olaraktı nikim burada değiştim gerçek adım ile üye oldum
20 yaşında üniversite öğrencisiyim kitap okumayı müzik dinlemeyi severim biraz saçma olabilir ama yağmurda yürümeyi de severim benden bu kadar iyi formlar ve eğlenceler :)
yasemin
yasemin
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 09, 2011 9:24 pm

TutKu~ demiş ki:Ay yine mi sen dicektim amma sen beni bilmezsin Taner Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Sanane falan dersin şimdi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184

Ben Tutku Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
13 yaşındayım.8. sınıf öğrencisiyim.. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 137711
Keman çalıyorum. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938
Kitap okumayı,müzik dinlemeyi seviyorum. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 78329
Heleki senin gibi önüme bir yığın film koysalar sıkılmadan izlerim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184
Bazen çılgınlık yaparım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552
Cana yakın,arkadaş canlısıyımdır. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552

Eh benden de bu kadar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 682184

Hoşgeldin.İyi Eğlenceler. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 37601 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 37601

Yok Hayır Espri Kaldırabilen İnsanlardanım Ama Eşek Şakası Olmassa İyi Olur :)

Merhaba Tutku.... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 449591

Bende Müzik Dinlemeyi Severim Ama Kitap Okumayı Biraz Severim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Bizde Kuzenle Neler Neler Yaptık Sonunda Kötü Birşeyler Olucağını Bildiğimiz Halde Tehlikeye Girdik Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 509668

Kemanmı Vaaay Çok Severim Kemanı Ben Sürekli Farid Farjad'ı Dinliyorum (Kemanı Ağlatan Adam) Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938 Tebrikler Bu Arada Keman Çalmak Kolay Olmasa Gerek :)

Aaaaah Film İzlemek Ne Güzel Şey Ya :)

Hmm Demek Cana Yakın Ve Arkadaş Canlısısın İyi Ozaman Güzel Anlaşıcaz Demekki Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 706607
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından TutKu~ Paz Ocak 09, 2011 9:27 pm

...!İsTiKLaL!... demiş ki:

Yok Hayır Espri Kaldırabilen İnsanlardanım Ama Eşek Şakası Olmassa İyi Olur :)

Merhaba Tutku.... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 449591

Bende Müzik Dinlemeyi Severim Ama Kitap Okumayı Biraz Severim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Bizde Kuzenle Neler Neler Yaptık Sonunda Kötü Birşeyler Olucağını Bildiğimiz Halde Tehlikeye Girdik Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 509668

Kemanmı Vaaay Çok Severim Kemanı Ben Sürekli Farid Farjad'ı Dinliyorum (Kemanı Ağlatan Adam) Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 641938 Tebrikler Bu Arada Keman Çalmak Kolay Olmasa Gerek :)

Aaaaah Film İzlemek Ne Güzel Şey Ya :)

Hmm Demek Cana Yakın Ve Arkadaş Canlısısın İyi Ozaman Güzel Anlaşıcaz Demekki Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 706607

5 senedir keman çalıyorum.Konservatuara gittim ama bu sınav sistemi gelince herşeyim aksadı bıraktım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
Evet film izlemek ççoooooook güzel bişey Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

TutKu~
TutKu~
Vejeteryan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 09, 2011 10:15 pm

the.cullens demiş ki:Beni önceki forumdan tanıyorsundur ama tanımıyorsanda ben tanıtıyım kendimi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Ben Pelin 15 yaşındayım biraz çatlaklık,psikopatlık ve sadistlik fazlaca bulunur ayrıca asabiyimdir de kafam bozuksa bence hiç bulaşma derim sana. neyse iyi forumlar ayrıca yapıcam bunu durduramadım kendimi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

YİNE Mİ SEN ??? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552

Evet Tanıyorum :)

Merhaba Pelin :) Sanırım Beni Korkutmaya Başladın Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Benlede Uğraşılmaz Kafam Bozukken Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 75963 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 733476
Çılgınsın Sen Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 733476 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 137711 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 290137
-----------------------------------------------------------------

Hoş geldin Taner
ben Tuğba 16 yaşındayım =)

Merhaba Tuğba :)
Teşekkürler Hoşbuldum ;)
--------------------------------------------------------------

...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Paz Ocak 09, 2011 10:22 pm

RpAtTz_hbt demiş ki:Amaaan bu da başka bi lüzumsuz işte :P sen yine benden önce üüye olmuşsun Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 evet bu abicik hiç ders çalışmıyorr :( kaç kere rica ettim ama nafile Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 bide saçlarıma isyan ettim diyo da kız saçı gibi lepiska saçları var inanmayın siz buna Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762

Bana Luzumsuzmu Dedin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 827282 Küstüm Sana Beaa Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 70647

Evet Senden Önce Üye Oldum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762 Çalışmıyorum Tabi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D Lol Hiç Bi Güç Beni Ders Çalıştırmaz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 831981 Lepiska ??? Benim Saçlarım Siyah Ve Dalgalı Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 733476 Sarı Ve Düz Değil Lepiskada Nerden Çıktı Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 757762
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Ptsi Ocak 10, 2011 5:13 pm

yavv... Küsmüş mü ? küsme yav... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 654307
Bide güüyor, senden önce üye oldum diye allah allah Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 827282
Öff iki test çözsen kilo verecen sankim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 398552
Sarıyı düşünme lafın gelişine yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 241262
Ayrıca saçların siyah değil senin kumrala daha dönük Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 109589
Ayrıca bi kere daha belirtiyorum o şapkanın altında gerçekten iyi saçlar var eminim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 78329
İstersen Nilay'a soralım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D 774826
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Ptsi Ocak 10, 2011 5:23 pm

MErha Taner.
Aleyna ben belki hatırlamıyorsundur :)
16 yaşındayım Lise 2'ye gidiyorum.
Gs'liyim, senin sevdiklerinin çoğunu nerdeyse hepsini yapmayı seviyorum (:
İyi forumlar (:
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

1 sayfadaki 5 sayfası 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

- Similar topics