Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D
+22
Thehost
Gece_
haziran
rens-peri
miley_cyrus
chamomile
notizia
Dejavu.Bella
'-Gιzєм •••
melisesmerim(Dilek)
' UnbaLanced ~(:
yasemin
thedream
RpAtTz_hbt
the.cullens
TutKu~
MeLody
ßiG ßaD AnGeL...!
Bella_Ceren
Persephone
tutuldum
...!İsTiKLaL!...
26 posters
1 sayfadaki 5 sayfası
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D
Merhaba ben taner :) Arkadaşlar Arasında Lakabım İstiklal'dir :)
15 Yaşındayım 22 Nisan :) İstanbul Mecidiyeköy'lüyüm Galatasaray'lıyım !...
Kocaelide Yaşıyorum :)
9. Sınıftayım :)
Kitap Okumayı Fazla Sevmiyorum.. Ama Film İzlemek En Sevdiklerim Arasında Yer Alır Hatta Her Şeyden Çok Film İzlemeyi Severim :)
Twilight Serilerini Çok Beğendim
Müzik Dinlemeyi Severim Ama Çok Aşırı Müzik Dinlemem Sadece İhtiyaç Duyduğumda Dinlerim Genel Olarak Rock(Sert) Takılır Rock(Sert) Dinlerim Ama Kulağa Hoş Gelen Her Türlü Müziğide Dinlerim :)
Türk Sanatçıları Yabancı Sanatçılara Tercih Ederim...
Ashley Greene(Alice Cullen) Hayranıyım Yada Daha Çok Alice Hayranıyım Çünkü Ahley'i Değil Alice'i Beğeniyorum :)
Sevdiğim Renkler:Siyah Kırmızı Mor'dur Uğurlu Sayım:3 Burcum Boğa Göz Rengim Ela Ama Sürekli Değiştiği Söyleniyor :) Beyaz Tenliyim Bu Beyaz Renk Yazın Daha Çok Artıyor Beni Görenler Ölmüşde Dirilmiş Sanıyorlar Uzun Saçlı Sayılırım Dalagalı Saçlara Sahibim Neden Düz Deüil Benim Saçlarım Diye İsyan Ettim Ama Allaha İsyan Etmedim Kendime İsya Ettim Neyse Geçelim
En Nefret Ettiğim Şey Okuldur ...Ders Çalılşmaktanda Pek Hoşlanmam Zaten Ders Çalıştığımı Gören Nadir İnsanlar Ya Tansiyondan Yada Kalpten Gitmişlerdir
Gezmekten Tozmaktan,Sohbet Etmekten,Yemek İçmekten,Abur Cuburdan,Kuzenler Ve Arkadaşlarla Takılmaktan,Maceradan,Adrenalinden,Filmden,Sinemadan,Tiyatrodan,Müzik Dinlemekten,Müzik Söylemekten,Espri Yapmaktan(Tabi Bunu Çok Beceremem ) Gülümsemekten Ve Gülmekten Çoooook Hoşalnırım
Haksız Yere Suçlanmaktan,Tokat Atılmasından,Azarlanmaktan,Eşek Şakası Yapılmasından,Şımarık İnsanlardan,Özenti İnsanlardan,Bana nerde Nasıl Ne Yapıcağımı Söyleyen İnsanlardan,Benimle Veya Sevdiğim Bir Kişiyle Dalga Geçen İnsanlardan,Küfürbaz İnsanlardan Nefret Ederim
------------------------------------------------------------------------------------
Sanırım Biraz Uzun Oldu (Birazmı Ne Birazı L*n Resmen Nutuk Bu)
Okumak Zorunlu Değildir Uzun Görenler Mavi Yeri Okusa Yeter :) (Hah Sen Demesen Bizde Zorunlu Sanıp Kuyacaktık )
Şimdiden Hepinizle Tanıştığıma Memnun Oldum :) Bakalım Sizde Memnun Olucakmısınız :)
15 Yaşındayım 22 Nisan :) İstanbul Mecidiyeköy'lüyüm Galatasaray'lıyım !...
Kocaelide Yaşıyorum :)
9. Sınıftayım :)
Kitap Okumayı Fazla Sevmiyorum.. Ama Film İzlemek En Sevdiklerim Arasında Yer Alır Hatta Her Şeyden Çok Film İzlemeyi Severim :)
Twilight Serilerini Çok Beğendim
Müzik Dinlemeyi Severim Ama Çok Aşırı Müzik Dinlemem Sadece İhtiyaç Duyduğumda Dinlerim Genel Olarak Rock(Sert) Takılır Rock(Sert) Dinlerim Ama Kulağa Hoş Gelen Her Türlü Müziğide Dinlerim :)
Türk Sanatçıları Yabancı Sanatçılara Tercih Ederim...
Ashley Greene(Alice Cullen) Hayranıyım Yada Daha Çok Alice Hayranıyım Çünkü Ahley'i Değil Alice'i Beğeniyorum :)
Sevdiğim Renkler:Siyah Kırmızı Mor'dur Uğurlu Sayım:3 Burcum Boğa Göz Rengim Ela Ama Sürekli Değiştiği Söyleniyor :) Beyaz Tenliyim Bu Beyaz Renk Yazın Daha Çok Artıyor Beni Görenler Ölmüşde Dirilmiş Sanıyorlar Uzun Saçlı Sayılırım Dalagalı Saçlara Sahibim Neden Düz Deüil Benim Saçlarım Diye İsyan Ettim Ama Allaha İsyan Etmedim Kendime İsya Ettim Neyse Geçelim
En Nefret Ettiğim Şey Okuldur ...Ders Çalılşmaktanda Pek Hoşlanmam Zaten Ders Çalıştığımı Gören Nadir İnsanlar Ya Tansiyondan Yada Kalpten Gitmişlerdir
Gezmekten Tozmaktan,Sohbet Etmekten,Yemek İçmekten,Abur Cuburdan,Kuzenler Ve Arkadaşlarla Takılmaktan,Maceradan,Adrenalinden,Filmden,Sinemadan,Tiyatrodan,Müzik Dinlemekten,Müzik Söylemekten,Espri Yapmaktan(Tabi Bunu Çok Beceremem ) Gülümsemekten Ve Gülmekten Çoooook Hoşalnırım
Haksız Yere Suçlanmaktan,Tokat Atılmasından,Azarlanmaktan,Eşek Şakası Yapılmasından,Şımarık İnsanlardan,Özenti İnsanlardan,Bana nerde Nasıl Ne Yapıcağımı Söyleyen İnsanlardan,Benimle Veya Sevdiğim Bir Kişiyle Dalga Geçen İnsanlardan,Küfürbaz İnsanlardan Nefret Ederim
------------------------------------------------------------------------------------
Sanırım Biraz Uzun Oldu (Birazmı Ne Birazı L*n Resmen Nutuk Bu)
Okumak Zorunlu Değildir Uzun Görenler Mavi Yeri Okusa Yeter :) (Hah Sen Demesen Bizde Zorunlu Sanıp Kuyacaktık )
Şimdiden Hepinizle Tanıştığıma Memnun Oldum :) Bakalım Sizde Memnun Olucakmısınız :)
...!İsTiKLaL!...- Yenidoğan
Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D
Ahaha yine mi sennnn
Hoş geldin hoş gedin , setinin bir İstiklal'e ihtiyacı vardı yani
Merve ben tanışmıştık önceki sitede , 16 yaşındayım ve lise ikiye gidiyorum (:
Seni aramızda görmek güzel ,hoş geldin (:
tutuldum- KurtAdam
Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D
Hoşgeldinnnn Diğer sitede tanışma bölümüne pek bakmıyordum ama burada bakıyorumm Ben Özlem Gizem 9. sınıfa gidiyorumm Deli dolu birine benziyorsun Sanırım Big Angel... tam hatırlamıyorumm Nilay'ın kuzeniydin ?? Tanıştığıma memnun oldumm tekrardan hoşgeldinnn Neşeli günlerr !
Persephone- Vejeteryan
Hoş geldin Taner. Beni tanıyorsun zaten, Ceren ben. =) İyi forumlar. =)
Bella_Ceren- KurtAdam
Yaa off yinemi sen yaaa nerden geldin sen siteye..(!) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hoşgeldin kuzen..:)
Cidden uzun olmuş seni çok iyi tanıdığım halde okudum tebrik istiyorum senden mesela bana okuuduğum için Alpella çukulata alabilirsin.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kuzenim olucaksın birde insan hiç değilse ayda yılda bir bişeyler alır.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok memnun olurum şahsen..
Kendimi tanıtmıycam zaten tanıyorsun ben buraya öylesine geldim boş muhabbet..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şaka şaka yazdıklarını okumaya geldim..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Haydin hoşgeldin iyi forumlar..:)
Cidden uzun olmuş seni çok iyi tanıdığım halde okudum tebrik istiyorum senden mesela bana okuuduğum için Alpella çukulata alabilirsin.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kuzenim olucaksın birde insan hiç değilse ayda yılda bir bişeyler alır.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kendimi tanıtmıycam zaten tanıyorsun ben buraya öylesine geldim boş muhabbet..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şaka şaka yazdıklarını okumaya geldim..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßiG ßaD AnGeL...!- Vejeteryan
Taner! Hoşgeldin... Film sevmek mi? Gerçekten filmkoliksin. Kızla konuşturtmuyorsun bizi.
Herneyse...
Ben Tuğçe(-'Kellan_TqC'-)
İyi forumlar...
Herneyse...
İyi forumlar...
MeLody- Vejeteryan
tutuldum demiş ki:Ahaha yine mi sennnn
Bak Ya Başlıktas Bunu Yapmayın Demiştim
Teşekkürler Hoş Buldum :) Evet Tanıdım.. Adın Merve'miydi Bilmiyordum Sizleride Görmek Güzel :) Tekrar Hoşbuldum ;)
Persephone demiş ki:Hoşgeldinnnn Diğer sitede tanışma bölümüne pek bakmıyordum ama burada bakıyorumm Ben Özlem Gizem 9. sınıfa gidiyorumm Deli dolu birine benziyorsun Sanırım Big Angel... tam hatırlamıyorumm Nilay'ın kuzeniydin ?? Tanıştığıma memnun oldumm tekrardan hoşgeldinnn Neşeli günlerr !
Teşekkürler Hoş Buldum :)
9. Sınıf Hmm.. Ozaman 15 Yaşındasın Sanırım :)
Evet Biraz Öyleyimdir Burada Çoğu Kişi Öyle Zaten
Evet Nilayın Kuzeniyim Biz Ona Kısaca Bang Diyoruz
Bella_Ceren demiş ki:Hoş geldin Taner. Beni tanıyorsun zaten, Ceren ben. =) İyi forumlar. =)
Teşekkürler Hoş Buldum .... Evet Tanıyorum :) ...Sanada İyi Forumlar ;)
ßiG ßaD AnGeL...! demiş ki:Yaa off yinemi sen yaaa nerden geldin sen siteye..(!) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yok Sana Alpella Felan:D Reklam Yapma Burda Bide Çukulata Demiş
Hah Sen Bana Çok Alıyosun Ya Bende Sana Alıcam Öylemi Neyse Bakarız Sonra Bu Meseleye
Yinemi Sen Yaaa da Ne Kız Gelirim Ben Sanane
Hoşbuldum Teşekkürler ;) Sanada İyi Forumlar Kuzen :)
MeLody demiş ki:Taner! Hoşgeldin... Film sevmek mi? Gerçekten filmkoliksin. Kızla konuşturtmuyorsun bizi.
Herneyse...
İyi forumlar...
Teşekkürler Hoşbuldum ! ... Evet Öyleyim Aman Konuşmayıverin Sizde 2,3 Saat Ölmessiniz Ya
Evet Resminden Tnaıdım Görür Görmez Tuğçe :)
Sanada İyi Forumlar :)
Aaa pisliğe baak almıyor boşunamı okudum ben yaa.:( [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Almıyormuyum gerçi sende alıyorsun...
Bakalım bencede. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uyuzuna,uyuzuna dedim..
Uyuzuna,uyuzuna dedim..
ßiG ßaD AnGeL...!- Vejeteryan
Ay yine mi sen dicektim amma sen beni bilmezsin Taner
Sanane falan dersin şimdi
Ben Tutku
13 yaşındayım.8. sınıf öğrencisiyim..
Keman çalıyorum.
Kitap okumayı,müzik dinlemeyi seviyorum.
Heleki senin gibi önüme bir yığın film koysalar sıkılmadan izlerim
Bazen çılgınlık yaparım
Cana yakın,arkadaş canlısıyımdır.
Eh benden de bu kadar
Hoşgeldin.İyi Eğlenceler.
Ben Tutku
Keman çalıyorum.
Bazen çılgınlık yaparım
Eh benden de bu kadar
TutKu~- Vejeteryan
Beni önceki forumdan tanıyorsundur ama tanımıyorsanda ben tanıtıyım kendimi
Ben Pelin 15 yaşındayım biraz çatlaklık,psikopatlık ve sadistlik fazlaca bulunur ayrıca asabiyimdir de kafam bozuksa bence hiç bulaşma derim sana. neyse iyi forumlar ayrıca yapıcam bunu durduramadım kendimi
YİNE Mİ SEN ???
Ben Pelin 15 yaşındayım biraz çatlaklık,psikopatlık ve sadistlik fazlaca bulunur ayrıca asabiyimdir de kafam bozuksa bence hiç bulaşma derim sana. neyse iyi forumlar ayrıca yapıcam bunu durduramadım kendimi
YİNE Mİ SEN ???
the.cullens- Vejeteryan
Amaaan bu da başka bi lüzumsuz işte :P sen yine benden önce üüye olmuşsun evet bu abicik hiç ders çalışmıyorr :( kaç kere rica ettim ama nafile bide saçlarıma isyan ettim diyo da kız saçı gibi lepiska saçları var inanmayın siz buna
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Kardeş kuzen falanmısınız
the.cullens- Vejeteryan
Hoş geldin Taner
ben Tuğba 16 yaşındayım =)
ßiG ßaD AnGeL...! demiş ki:Aaa pisliğe baak almıyor boşunamı okudum ben yaa.:( [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uyuzuna,uyuzuna dedim..
Evet Malesef Öyle Kuzen Boşuna Okudun
Vazgeçtim Bakmayalım
Pislik
selam taner ben yasemin diğer site de sudem olaraktı nikim burada değiştim gerçek adım ile üye oldum
20 yaşında üniversite öğrencisiyim kitap okumayı müzik dinlemeyi severim biraz saçma olabilir ama yağmurda yürümeyi de severim benden bu kadar iyi formlar ve eğlenceler :)
20 yaşında üniversite öğrencisiyim kitap okumayı müzik dinlemeyi severim biraz saçma olabilir ama yağmurda yürümeyi de severim benden bu kadar iyi formlar ve eğlenceler :)
yasemin- Yeni Üye
TutKu~ demiş ki:Ay yine mi sen dicektim amma sen beni bilmezsin Taner
Ben Tutku
Keman çalıyorum.
Bazen çılgınlık yaparım
Eh benden de bu kadar
Yok Hayır Espri Kaldırabilen İnsanlardanım Ama Eşek Şakası Olmassa İyi Olur :)
Merhaba Tutku....
Bende Müzik Dinlemeyi Severim Ama Kitap Okumayı Biraz Severim
Bizde Kuzenle Neler Neler Yaptık Sonunda Kötü Birşeyler Olucağını Bildiğimiz Halde Tehlikeye Girdik
Kemanmı Vaaay Çok Severim Kemanı Ben Sürekli Farid Farjad'ı Dinliyorum (Kemanı Ağlatan Adam) Tebrikler Bu Arada Keman Çalmak Kolay Olmasa Gerek :)
Aaaaah Film İzlemek Ne Güzel Şey Ya :)
Hmm Demek Cana Yakın Ve Arkadaş Canlısısın İyi Ozaman Güzel Anlaşıcaz Demekki
...!İsTiKLaL!... demiş ki:
Yok Hayır Espri Kaldırabilen İnsanlardanım Ama Eşek Şakası Olmassa İyi Olur :)
Merhaba Tutku....
Bende Müzik Dinlemeyi Severim Ama Kitap Okumayı Biraz Severim
Bizde Kuzenle Neler Neler Yaptık Sonunda Kötü Birşeyler Olucağını Bildiğimiz Halde Tehlikeye Girdik
Kemanmı Vaaay Çok Severim Kemanı Ben Sürekli Farid Farjad'ı Dinliyorum (Kemanı Ağlatan Adam) Tebrikler Bu Arada Keman Çalmak Kolay Olmasa Gerek :)
Aaaaah Film İzlemek Ne Güzel Şey Ya :)
Hmm Demek Cana Yakın Ve Arkadaş Canlısısın İyi Ozaman Güzel Anlaşıcaz Demekki
5 senedir keman çalıyorum.Konservatuara gittim ama bu sınav sistemi gelince herşeyim aksadı bıraktım
Evet film izlemek ççoooooook güzel bişey
TutKu~- Vejeteryan
the.cullens demiş ki:Beni önceki forumdan tanıyorsundur ama tanımıyorsanda ben tanıtıyım kendimi
YİNE Mİ SEN ???
Evet Tanıyorum :)
Merhaba Pelin :) Sanırım Beni Korkutmaya Başladın Benlede Uğraşılmaz Kafam Bozukken
Çılgınsın Sen
-----------------------------------------------------------------
Hoş geldin Taner
Merhaba Tuğba :)
Teşekkürler Hoşbuldum ;)
--------------------------------------------------------------
RpAtTz_hbt demiş ki:Amaaan bu da başka bi lüzumsuz işte :P sen yine benden önce üüye olmuşsun evet bu abicik hiç ders çalışmıyorr :( kaç kere rica ettim ama nafile bide saçlarıma isyan ettim diyo da kız saçı gibi lepiska saçları var inanmayın siz buna
Bana Luzumsuzmu Dedin Küstüm Sana Beaa
Evet Senden Önce Üye Oldum Çalışmıyorum Tabi Hiç Bi Güç Beni Ders Çalıştırmaz Lepiska ??? Benim Saçlarım Siyah Ve Dalgalı Sarı Ve Düz Değil Lepiskada Nerden Çıktı
yavv... Küsmüş mü ? küsme yav...
Bide güüyor, senden önce üye oldum diye allah allah
Öff iki test çözsen kilo verecen sankim
Sarıyı düşünme lafın gelişine yani
Ayrıca saçların siyah değil senin kumrala daha dönük
Ayrıca bi kere daha belirtiyorum o şapkanın altında gerçekten iyi saçlar var eminim
İstersen Nilay'a soralım
Bide güüyor, senden önce üye oldum diye allah allah
Öff iki test çözsen kilo verecen sankim
Sarıyı düşünme lafın gelişine yani
Ayrıca saçların siyah değil senin kumrala daha dönük
Ayrıca bi kere daha belirtiyorum o şapkanın altında gerçekten iyi saçlar var eminim
İstersen Nilay'a soralım
RpAtTz_hbt- KurtAdam
MErha Taner.
Aleyna ben belki hatırlamıyorsundur :)
16 yaşındayım Lise 2'ye gidiyorum.
Gs'liyim, senin sevdiklerinin çoğunu nerdeyse hepsini yapmayı seviyorum (:
İyi forumlar (:
Aleyna ben belki hatırlamıyorsundur :)
16 yaşındayım Lise 2'ye gidiyorum.
Gs'liyim, senin sevdiklerinin çoğunu nerdeyse hepsini yapmayı seviyorum (:
İyi forumlar (:
' UnbaLanced ~(:- Vejeteryan
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Lütfen bir bakar mısınız..:)
» Amatör (Arebesk Rap) Lütfen bir bakın..
» Ian, lütfen saçlarını böyle yapma
» Lütfen Bakarsanız Sevinirim..!!.Defne Joy Foster ölmüş..!!
» Yine been :D
» Amatör (Arebesk Rap) Lütfen bir bakın..
» Ian, lütfen saçlarını böyle yapma
» Lütfen Bakarsanız Sevinirim..!!.Defne Joy Foster ölmüş..!!
» Yine been :D
1 sayfadaki 5 sayfası