Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

+22
Thehost
Gece_
haziran
rens-peri
miley_cyrus
chamomile
notizia
Dejavu.Bella
'-Gιzєм •••
melisesmerim(Dilek)
' UnbaLanced ~(:
yasemin
thedream
RpAtTz_hbt
the.cullens
TutKu~
MeLody
ßiG ßaD AnGeL...!
Bella_Ceren
Persephone
tutuldum
...!İsTiKLaL!...
26 posters

2 sayfadaki 5 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 Empty Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından the.cullens Ptsi Ocak 10, 2011 5:25 pm

Bende FENERLİYİM havamı yapıyonuz Gsliyim diye Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 Empty Geri: Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Ptsi Ocak 10, 2011 11:14 pm

hoş geldin taner ben dilek Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
zaten tanıyosun ama yine tanıtayım 13 yaşındayım ,kütahyada oturuyorum ,
galatasaraylıyım sanırsam bu kadar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
tekrar tanıtığımıza memnun oldum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Salı Ocak 11, 2011 1:05 pm

RpAtTz_hbt demiş ki:yavv... Küsmüş mü ? küsme yav... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 654307
Bide güüyor, senden önce üye oldum diye allah allah Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 827282
Öff iki test çözsen kilo verecen sankim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552
Sarıyı düşünme lafın gelişine yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 241262
Ayrıca saçların siyah değil senin kumrala daha dönük Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 109589
Ayrıca bi kere daha belirtiyorum o şapkanın altında gerçekten iyi saçlar var eminim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 78329
İstersen Nilay'a soralım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 774826

Tamam Tamam Küsmedim :)
Kilo Vermek İsterdim Ama Fazla Kilolu Değilim :)
Evet Kumrala Dönük Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Soralımda Nerde BU Nilay Girmiyor En Son Hasta Olarak Biliyorum Onu Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 509668
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Salı Ocak 11, 2011 1:07 pm

' UnbaLanced ~(: demiş ki:MErha Taner.
Aleyna ben belki hatırlamıyorsundur :)
16 yaşındayım Lise 2'ye gidiyorum.
Gs'liyim, senin sevdiklerinin çoğunu nerdeyse hepsini yapmayı seviyorum (:
İyi forumlar (:

Merha Aleyna :) Yenimi Bu Selamlaşma Stili Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Evet Tanıyorum :)
Teşekkürler Sanada İyi Forumlaaaar :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Salı Ocak 11, 2011 1:08 pm

the.cullens demiş ki:Bende FENERLİYİM havamı yapıyonuz Gsliyim diye Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Yok Abla Abi Estağfurullah Sana Hava Yaparmıyız Hiç Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Sonra Mazallah Başımıza Gelmedik Kalmaz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Salı Ocak 11, 2011 1:10 pm

melisesmerim(Dilek) demiş ki:hoş geldin taner ben dilek Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
zaten tanıyosun ama yine tanıtayım 13 yaşındayım ,kütahyada oturuyorum ,
galatasaraylıyım sanırsam bu kadar Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
tekrar tanıtığımıza memnun oldum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Teşekkürler Hoş Buldum :) Merhaba Dilek .. Seni Tanıyorum :)Be
Bende Tanıştığımıza Memnun Oldum :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından '-Gιzєм ••• Salı Ocak 11, 2011 4:05 pm

Hoşgeldin Taner/Abi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Hangisini istersin? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Ben Gizem.
13 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum..
Müzik vazgeçilmezim,kitap okumayı,film izlemeyi,yüzmeyi çok severim. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Tanıştığıma memnun oldum sana iyi forumlar. (:
'-Gιzєм •••
'-Gιzєм •••
Yenidoğan
Yenidoğan

Nerden : Ben düşerken yükseklerden uçurumlara aşkın tuttu elimi ummadığım bir anda. |~

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Salı Ocak 11, 2011 7:19 pm

Kızı hasta mı ettin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 878494
Bu arada ben senin saçlarının rengini senden daha iyi biliyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 37601
Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 241262
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından the.cullens Salı Ocak 11, 2011 8:30 pm

...!İsTiKLaL!... demiş ki:
the.cullens demiş ki:Bende FENERLİYİM havamı yapıyonuz Gsliyim diye Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Yok Abla Abi Estağfurullah Sana Hava Yaparmıyız Hiç Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Sonra Mazallah Başımıza Gelmedik Kalmaz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

ben naptımda bu kadar korkuyonuz yaa altı üstü nazi kamplarını ve çin işkencelerini seven sade bir Türk vatandaşıyım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Çarş. Ocak 12, 2011 12:35 am

RpAtTz_hbt demiş ki:Kızı hasta mı ettin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 878494
Bu arada ben senin saçlarının rengini senden daha iyi biliyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 37601
Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 241262

Ben Etmedim Ya Kendi Hasta Olmuş Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Hayır Bilemezsinki Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

ben naptımda bu kadar korkuyonuz yaa altı üstü nazi kamplarını ve çin işkencelerini seven sade bir Türk vatandaşıyım

vayyy be ne Sade Ama Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Daha Ne Yapman Gerekiyor Bilmiyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Ama Hafiften Bi Tırsma Var Yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 772255
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Dejavu.Bella Çarş. Ocak 12, 2011 12:50 am

Tanışmıyoruz Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Ben Elif oluyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Kısa olmasa da kısaca ''deja'' Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Öyle tanınıyorum abicim! Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
''yine mi sen?'' demedim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Vaktim olmadı Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Yalnız yeni iletilerde başlığını förüp de ''anaa yine o başlık'' demişimdir Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Her neyse tanıştığıma memnun oldum diyeyim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından ...!İsTiKLaL!... Çarş. Ocak 12, 2011 3:55 pm

Merhaba Elif :) Dejamı Demeliydim :)
Demiş Kadar Oldun Hatta Dedin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Hehehe Bİliyorum Uzun Ve Saçma Bir Başlık Herkez Öyle Diyodur Kesin :)
Bende Memnun Oldum İyi Forumlar :)
...!İsTiKLaL!...
...!İsTiKLaL!...
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Çarş. Ocak 12, 2011 4:37 pm

RpAtTz_hbt demiş ki:Kızı hasta mı ettin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 878494

Ben Etmedim Ya Kendi Hasta Olmuş Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Hayır Bilemezsinki Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

ben naptımda bu kadar korkuyonuz yaa altı üstü nazi kamplarını ve çin işkencelerini seven sade bir Türk vatandaşıyım

vayyy be ne Sade Ama Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Daha Ne Yapman Gerekiyor Bilmiyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Ama Hafiften Bi Tırsma Var Yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 772255

İnşllah öyledir....Nilay'a dokunma sakın Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 parçalarım seni Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 75963
Sen öyle san tamam mı Saçlarını iyi bilseydin asla siyah demezdin Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 589521 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 589521 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 589521
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından the.cullens Çarş. Ocak 12, 2011 4:58 pm

oha ya naptım ben böylede kötü ünvanlara sahip oldum tamam hafif bi psikopatlık varda Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 137711 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 706607 yani adam öldürmüyorum Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552

En son the.cullens tarafından Çarş. Ocak 12, 2011 10:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından notizia Çarş. Ocak 12, 2011 6:52 pm

Hoşgeldin Taner. Büşra ben de. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 95'liyim, hep neşeliyim. Tay'koliğim, çeneliyim, FB'liyim. Öyleyim böyleyim, şöyleyim. Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Ay tanışmav ve yardımlaşmaya yorum yazmayı özlemişim. Uzun zaman oldu.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
notizia
notizia
Admin
Admin

Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D

Mesaj tarafından chamomile Çarş. Ocak 12, 2011 7:12 pm

Merhaba Taner, bende Gamze. 15 yaşındayım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Fenerbahçeliyim, Team Edward'cıyım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Kitap okumaktan, müzik dinlemekten vs. hoşlanırım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Hoşgeldin bu arada Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 İyi forumlar! :)
chamomile
chamomile

Mesaj tarafından miley_cyrus Çarş. Ocak 12, 2011 7:52 pm

selam taner ben yeniyim adım hümay 18 yaşındayım cnm
miley_cyrus
miley_cyrus

Mesaj tarafından rens-peri Çarş. Ocak 12, 2011 8:11 pm

Of yine mi sen diyesim geldi tanışmasakta sen öyle diyince Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762

Sanırım Taner Abi diyeyeceğim sana çünkü ben 14 yaşındayım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 706607 İsmim Sena ama tanıyan bilen herkes Peri der kısaca Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 706607

Aramıza hoşgeldin Taner Abi Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 706607
rens-peri
rens-peri
Vejeteryan

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Perş. Ocak 13, 2011 6:40 pm

RpAtTz_hbt demiş ki:yavv... Küsmüş mü ? küsme yav... Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 654307
Bide güüyor, senden önce üye oldum diye allah allah Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 827282
Öff iki test çözsen kilo verecen sankim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552
Sarıyı düşünme lafın gelişine yani Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 241262
Ayrıca saçların siyah değil senin kumrala daha dönük Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 109589
Ayrıca bi kere daha belirtiyorum o şapkanın altında gerçekten iyi saçlar var eminim Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 78329
İstersen Nilay'a soralım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 774826

Yaa Allah'ım neyin tartışmasını yapıyonuz anlamadım ki manyakmısınız siz yaa uzatmaya gerek yok kıvırcığın teki işte..Şakpka taktığı zaman sakladığını sanıyor...Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 509668 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 682184
Biliyorum bunları yazdığım için beni geberticek en sevmediği iki laf ama kusura bakma ama kıvırcıksınız Taner Bey.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 682184
Yorumlarınızı okudumda sadece buna yorum yapıcam..Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 290137
Ve Hatice'm merak etme dokunamaz bana parçalarım valla.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından the.cullens Perş. Ocak 13, 2011 6:44 pm

Off koptum sohbetinize yaa ee devamı ne zaman Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Perş. Ocak 13, 2011 9:17 pm

ßiG ßaD AnGeL...! demiş ki:

Yaa Allah'ım neyin tartışmasını yapıyonuz anlamadım ki manyakmısınız siz yaa uzatmaya gerek yok kıvırcığın teki işte..Şakpka taktığı zaman sakladığını sanıyor...Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 509668 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 682184
Biliyorum bunları yazdığım için beni geberticek en sevmediği iki laf ama kusura bakma ama kıvırcıksınız Taner Bey.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 682184
Yorumlarınızı okudumda sadece buna yorum yapıcam..Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 290137
Ve Hatice'm merak etme dokunamaz bana parçalarım valla.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Bence de kıvırcık ama ben dalgalı diyorum sonra abicik alınır filan.Taner'e kıvırcık Koyun diyelim mi yav Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Afferim kızz benden bişeyler kapıyorsun parçala hassas noktayı biliyon (anladın sen ) Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 75963 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 398552 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 509668 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 682184
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Cuma Ocak 14, 2011 3:05 pm

Pelin delisin sen.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Ayrıca ben hep öyleydim kızıım ne dayaklar yedi benden dermişim falan.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
İkimizde birbirimizden yedik.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Yok aman kalsın kalsın kıvırcık koyun falan demiyelim sana birşey olmaz gelir tüm sinirini benden çıkarır.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
Ve bence sohbet olmasın.:)
Sohbette devam edebiliriz.Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından the.cullens Cuma Ocak 14, 2011 4:32 pm

OO Taner neler duyuyorum ben Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından Persephone Cuma Ocak 14, 2011 5:03 pm

Bende duydumm Pelinn Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Kıvırcık mıvırcık koyun moyun ne ayak ?? Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 682184
Persephone
Persephone
Vejeteryan

Mesaj tarafından the.cullens Cuma Ocak 14, 2011 5:26 pm

onu Taner'e sormak lazım Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762 Of Bu Salak'ta Heryerden Çıkıyo Ya Diyiceksiniz Ama Yine Ben(Taner) ..Yinemi Sen Şakasını Yapmayalım lütfen :D - Sayfa 2 757762
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

2 sayfadaki 5 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

- Similar topics