Taylor Lautner Heat Magazin'e Kristen'i Anlattı Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Taylor Lautner Heat Magazin'e Kristen'i Anlattı Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Taylor Lautner Heat Magazin'e Kristen'i Anlattı

:: Genel :: Haberler

Taylor Lautner Heat Magazin'e Kristen'i Anlattı Empty Taylor Lautner Heat Magazin'e Kristen'i Anlattı

Mesaj tarafından nessie!! Paz Ekim 02, 2011 1:41 pm

Taylor Lautner Heat Magazin ile yaptığı söyleşide Rob ve Kristen hakkında konuştu.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Kristen demişken onun için mutsuz ve zavallı gözüküyor diye yazılıp çiziliyor. Sence bu adil mi?
Taylor Lautner: Bunu gerçekten anlamıyorum. Onu seviyorum ve onunla oturup konuşan herkes onu sever diye düşünüyorum. Son derece yetenekli çok tatlı bir kız. Hepimiz toplum önüne çıktığımız zaman geriliyoruz ve hepimiz bunu farklı şekillerde gösteriyoruz. Ben aşırı derecede heyecanlanıyorum ve Kris ve ben her zaman kulislerde kafayı yiyoruz. Taylor Lautner Heat Magazin'e Kristen'i Anlattı 367241

-Kristen Stewart ve Robert Pattinson ile yakın arkadaş oldunuz. Bu filmin setinde (Abduction) onları özledin mi?
Taylor Lautner: İlk başlarda farklıydı. Kesinlikle çok yakın arkadaşız ama bu filmi bitirdiğim an onlarla yedi ay sürecek olan çekimlerimiz olduğunu biliyordum. Onlardan yeteri dozda alacağımı biliyordum yani (Gülüyor). Bu filmde Lily ve diğer bahsettiğimiz kişilerle, yeni insanlarla çalışmak harikaydı.

kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nessie!!
nessie!!
Nirvana

- Similar topics

:: Genel :: Haberler