Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu

3 posters

:: Genel :: Haberler

Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu Empty Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu

Mesaj tarafından qizolum. Çarş. Eyl. 21, 2011 5:04 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Lautner, rol arkadaşları Robert Pattinson ve Kristen Stewart parlak ışıkları altında çok daha rahatsız görünürken o gülümseyerek ve fanlara el sallayarak ‘Alacakaranlık’ tayfasının en kendine güvenen kişisi gibi görünüyor. Onlara gösterilen ilgi için “Herkes farklı bir şekilde üstesinden geliyor olayın,” diyor. Artı kendisinin her zaman o kadar da rahat olmadığını ekliyor. 2010’da Stewart’la birlikte o yılın Oscar töreninde sunum yaptıklarında gergin olan Lautner’ı rahatlatan rol arkadaşıymış.

Kristen gergin olduğunda utangaç ve sessiz bir hale bürünüyor ve ben bunu çok sevimli buluyorum. Ve sanırım ben de belli olduğu üzere gerginlik anlarımı gülümseyerek ve kahkaha atarak geçiriyorum.” diyor. “Oscar’da yaptığımız sunumla ilgili hatırladığım tek şey; sahnedeydik ve ben cidden nabzımı boynumda hissedebiliyordum. Kristen ise ‘Herşey iyi olacak, sadece nefes al.’ diyordu.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu Empty Geri: Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu

Mesaj tarafından nessie!! Çarş. Eyl. 21, 2011 5:43 pm

Oyy arkadaşlığınıza kurban siziiiiin Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu 367241 nasıl duygulandımmm

Teşekkürler yoldaş:)
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu Empty Geri: Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu

Mesaj tarafından rens-peri Perş. Eyl. 22, 2011 5:16 pm

Oy bende Melike Ablam senin gibi bunların arasında ki arkadaşlığa bayılıyorum cidden. Taylor Lautner Kristen Hakkında Konuştu 367241 :)

Teşekkürler. (:
rens-peri
rens-peri
Vejeteryan

- Similar topics

:: Genel :: Haberler