Jackson Rathbone Bella'nın Hamileliği ve Düğün Sahnesi Hakkında Konuşuyor
1 sayfadaki 1 sayfası
Jackson Rathbone Bella'nın Hamileliği ve Düğün Sahnesi Hakkında Konuşuyor
[Resimleri sadece adminler görebilir.]
Alacakaranlık oyuncularından biri daha Bella'nın hamileliğinden etkilenenler kervanına katıldı. Neden, çünkü herşey çok gerçekçiydi...
Jackson Rathbone'un Teen Vogue ile yaptığı söyleşiden alıntılar.
''Bir gün sete geldiğimde Kristen'a makyaj yapılıyordu ve o... O çok yorgun görünüyordu. Çok kötü oldum ve 'Ona ne oldu? O iyi mi? ' diye sormaya başladım. Kristen da 'Sakin ol dostum, onlar sadece makyaj ' demişti. Harika çünkü gerçekten endişelenmeye başlamıştım. Tüm samimiyetimle Kristen Vegas'da üç haftasonu geçirmiş olmalı diye düşündüm.''
Düğün sahnesi içinse ''Kendimize bunun bir oyun olduğunu hatırlatmamız gerekiyordu. Bu ilişkiyi en başından beri izliyoruz ve günün sonunda yüzümüzdeki makyajı ve başımızdaki perukları çıkarsak da düğün sahnesine geldiğimiz zaman hepimiz başka türlü hissettik. Kristen önümüzden yürüdü ve çıt çıkmıyordu. Kalbiniz yerinden çıkacak gibiydi, hepimizin gözleri doldu.''
Kaynak:Kristen Stewart Türkiye
Alacakaranlık oyuncularından biri daha Bella'nın hamileliğinden etkilenenler kervanına katıldı. Neden, çünkü herşey çok gerçekçiydi...
Jackson Rathbone'un Teen Vogue ile yaptığı söyleşiden alıntılar.
''Bir gün sete geldiğimde Kristen'a makyaj yapılıyordu ve o... O çok yorgun görünüyordu. Çok kötü oldum ve 'Ona ne oldu? O iyi mi? ' diye sormaya başladım. Kristen da 'Sakin ol dostum, onlar sadece makyaj ' demişti. Harika çünkü gerçekten endişelenmeye başlamıştım. Tüm samimiyetimle Kristen Vegas'da üç haftasonu geçirmiş olmalı diye düşündüm.''
Düğün sahnesi içinse ''Kendimize bunun bir oyun olduğunu hatırlatmamız gerekiyordu. Bu ilişkiyi en başından beri izliyoruz ve günün sonunda yüzümüzdeki makyajı ve başımızdaki perukları çıkarsak da düğün sahnesine geldiğimiz zaman hepimiz başka türlü hissettik. Kristen önümüzden yürüdü ve çıt çıkmıyordu. Kalbiniz yerinden çıkacak gibiydi, hepimizin gözleri doldu.''
Kaynak:Kristen Stewart Türkiye
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» Ashley Greene Düğün Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Ashley Greene, Düğün Sahnesi Hakkında
» Oyuncular Düğün Hakkında Konuşuyor-yeni görüntüler var
» Kristen& Taylor Önemli Ayrılık Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Jackson Rathbone'e, Açlık Oyunları ve Twilight Karşılaştırılması Hakkında
» Ashley Greene, Düğün Sahnesi Hakkında
» Oyuncular Düğün Hakkında Konuşuyor-yeni görüntüler var
» Kristen& Taylor Önemli Ayrılık Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Jackson Rathbone'e, Açlık Oyunları ve Twilight Karşılaştırılması Hakkında