Ashley Greene, Düğün Sahnesi Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
Ashley Greene, Düğün Sahnesi Hakkında
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
(Comic-Con 2011)
Ashley Greene: ''Düğün sahnesi çok garipti çünkü Kristen benim çok yakın arkadaşlarımdan biri ve bunun bir film olduğunu düşünemedim bir türlü,sanki gerçekmiş gibi hissediyorsunuz... Rol yapıyorsunuz ve tüm o duyguları hissediyorsunuz, ve o filmdeki en yakın arkadaşım bu yüzden en yakın arkadaşınızın mihraba yürüdüğünü görüyorsunuz ve bu kadar duygusal hissetmek çok acayip.. Ama tabii sadece bir film çekiyoruz yani.''
Q : K-stew'in gergin olduğunu düşünüyor musun bu sahnede?
Ash : Eğer ben onun yerinde o kadar insanın arasında mihraba yürüyor olsaydım gergin olurdum yani onunda gergin olduğuna eminim!''
(Comic-Con 2011)
Ashley Greene: ''Düğün sahnesi çok garipti çünkü Kristen benim çok yakın arkadaşlarımdan biri ve bunun bir film olduğunu düşünemedim bir türlü,sanki gerçekmiş gibi hissediyorsunuz... Rol yapıyorsunuz ve tüm o duyguları hissediyorsunuz, ve o filmdeki en yakın arkadaşım bu yüzden en yakın arkadaşınızın mihraba yürüdüğünü görüyorsunuz ve bu kadar duygusal hissetmek çok acayip.. Ama tabii sadece bir film çekiyoruz yani.''
Q : K-stew'in gergin olduğunu düşünüyor musun bu sahnede?
Ash : Eğer ben onun yerinde o kadar insanın arasında mihraba yürüyor olsaydım gergin olurdum yani onunda gergin olduğuna eminim!''
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» Ashley Greene Düğün Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Jackson Rathbone Bella'nın Hamileliği ve Düğün Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Ashley Greene Kristen Hakkında Konuşuyor
» Ashley Greene Robert ve Twilight Hakkında Konuştu
» Oyuncular Düğün Hakkında Konuşuyor-yeni görüntüler var
» Jackson Rathbone Bella'nın Hamileliği ve Düğün Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Ashley Greene Kristen Hakkında Konuşuyor
» Ashley Greene Robert ve Twilight Hakkında Konuştu
» Oyuncular Düğün Hakkında Konuşuyor-yeni görüntüler var
1 sayfadaki 1 sayfası