Yüreğe Söz Geçmiyor/Julia Quinn
3 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
Yüreğe Söz Geçmiyor/Julia Quinn
YÜREĞE SÖZ GEÇMİYOR
Kadere inanır mısınız? Peki ya kader bir gün yolunuzu aşkla keserse...
Tutkuyu ilişkilerinizde hissederken aşktan korkup her şeyden vazgeçmek zorunda kalırsınız... Bazen imkansızlıklar geçicidir, bazen ise imkansızlıklar hayallerle kesişir...
Julia Quinn, New York Times'in 'Çok Satanlar' listesine giren romanıyla okuyucularıyla buluşuyor. Quinn'in etkileyici üslubu karşısında duygulanacak, gerçek aşkın varlığına inanmaya başlayacaksınız. Bir yandan da gülümsemenizi sağlayacak bu içli aşk romanının her sayfasında kendinizden bir parça bulacaksınız...
Tutkuyu ilişkilerinizde hissederken aşktan korkup her şeyden vazgeçmek zorunda kalırsınız... Bazen imkansızlıklar geçicidir, bazen ise imkansızlıklar hayallerle kesişir...
Julia Quinn, New York Times'in 'Çok Satanlar' listesine giren romanıyla okuyucularıyla buluşuyor. Quinn'in etkileyici üslubu karşısında duygulanacak, gerçek aşkın varlığına inanmaya başlayacaksınız. Bir yandan da gülümsemenizi sağlayacak bu içli aşk romanının her sayfasında kendinizden bir parça bulacaksınız...
NOT:Ben şu an okuyorum kitabı 235. sayfalarındayım sanırım
Klasik romantik kitaplardan...
Romantik kitap seviyorsanız tavsiye edilir=)
soğuk_prenses- Vejeteryan
Geri: Yüreğe Söz Geçmiyor/Julia Quinn
Bu kadının Türkçe'ye çevrilmiş tüm kitaplarınıı okudum. Çerezlik dediğim kitaplardan oluyor. Çıtır çıtır yeniyor..
haha971- Admin
Quinn müthiş bir hatun! Bu kitabını da okudum tabii ki. Mükemmel. Tavsiye edilir.
Elly- Admin
Bende şimdi bitirdim kitabı
Romantik kitapların değişmeyen versiyonu mutlu sonu seviyorum :) Ama bu kitapta bir an gelmeyecek sandım.
Ve gerçekten çıtır çıtır yeniyor :) Hazal abla. Ben 1 günde bitirdim şahsen.
Romantik kitapların değişmeyen versiyonu mutlu sonu seviyorum :) Ama bu kitapta bir an gelmeyecek sandım.
Ve gerçekten çıtır çıtır yeniyor :) Hazal abla. Ben 1 günde bitirdim şahsen.
soğuk_prenses- Vejeteryan
Similar topics
» Son Söz Aşkın/ Julia Quinn
» Rüyalar Gerçek Olsa/Julia Quinn
» Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn
» Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü/ Julia Quinn
» Amanda Elkins'in Çekimi ile Judi Shekoni,Tracey Heggins ve Marisa Quinn(yeniler)
» Rüyalar Gerçek Olsa/Julia Quinn
» Bana Sevdiğini Söyle-Julia Quinn
» Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü/ Julia Quinn
» Amanda Elkins'in Çekimi ile Judi Shekoni,Tracey Heggins ve Marisa Quinn(yeniler)
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası