City Hunter | Şehir Avcısı | 2011
+4
sahra
antinotizia (Esila)
haha971
notizia
8 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
City Hunter | Şehir Avcısı | 2011
Gördüğüm kadarıyla City Hunter forumumuz tarafından çok sevilen bir dizi olmaya başladı. Başlıksız olmaz dedim...
Lee Min Ho'yu sevdiğim söylenemez. Tatlı da bulmuyorum kendisini ama Allah için bu dizide tarz olmuş. Beklemediğim bir şekilde...
Bilgilerin kaynağı korea-fans.com, Konu Özeti notizia...
City Hunter / 시티헌터 (2011)
Yönetmen: Jin Hyeok (진혁)
Senaristler: Choi Soo-jin (최수진), Hwang Eun-kyeong (황은경)
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihi: 2011/05/25
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Günü: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Oyuncular:
Lee Min-ho 이민호 as Lee Yoon Sung
Park Min-yeong 박민영 as Kim Na Na
Lee Jun Hyuk/이준혁 as Kim Young Joo
Kim Sang Joong/김상중
Kwang Soo (광수)
Goo Hara (구하라) as Choi Da Hye
Lee Hyo-jeong (이효정)
Cheon Ho Jin / 천호진
Hwang Seon-hee (황선희)
Kim Sang-ho (김상호)
Bu Hojo Skasi'nin karikatürü "City Hunter"'dan esinlenilerek yapılmış bir dramadır. Seoul'ün sorun gidericileri sadece güzel kızlardan kaynaklanan olayları teker teker çözer.
Konu Özeti:
Lee Yoon Sung'un babası Kuzey ve Güney Kore savaşında Kuzey'e gönderilen asker grubunda bir askerdir. Kendi ülkesinin (G.Kore) askerleri tarafından öldürülür ve bu katliamdan kaçan sadece bir asker vardır. Bu asker G.Kore'ye dönüp Lee Yoon Sung'u kaçırır ve onu babasının intikamını alması için yetiştirir. Yoon Sung Amerika ve Tayland'da aldığı eğitimlerden sonra ülkesine geri döner ve devletin başında olup babasını öldürten beş kişiyi bulmaya çalışır... Bu sırada farkında olmadan kendini aşkın içinde bulur oysaki aşık olmak ona yasaktır...
Lee Min Ho'yu sevdiğim söylenemez. Tatlı da bulmuyorum kendisini ama Allah için bu dizide tarz olmuş. Beklemediğim bir şekilde...
Bilgilerin kaynağı korea-fans.com, Konu Özeti notizia...
City Hunter / 시티헌터 (2011)
Yönetmen: Jin Hyeok (진혁)
Senaristler: Choi Soo-jin (최수진), Hwang Eun-kyeong (황은경)
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihi: 2011/05/25
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Günü: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Oyuncular:
Lee Min-ho 이민호 as Lee Yoon Sung
Park Min-yeong 박민영 as Kim Na Na
Lee Jun Hyuk/이준혁 as Kim Young Joo
Kim Sang Joong/김상중
Kwang Soo (광수)
Goo Hara (구하라) as Choi Da Hye
Lee Hyo-jeong (이효정)
Cheon Ho Jin / 천호진
Hwang Seon-hee (황선희)
Kim Sang-ho (김상호)
Bu Hojo Skasi'nin karikatürü "City Hunter"'dan esinlenilerek yapılmış bir dramadır. Seoul'ün sorun gidericileri sadece güzel kızlardan kaynaklanan olayları teker teker çözer.
Konu Özeti:
Lee Yoon Sung'un babası Kuzey ve Güney Kore savaşında Kuzey'e gönderilen asker grubunda bir askerdir. Kendi ülkesinin (G.Kore) askerleri tarafından öldürülür ve bu katliamdan kaçan sadece bir asker vardır. Bu asker G.Kore'ye dönüp Lee Yoon Sung'u kaçırır ve onu babasının intikamını alması için yetiştirir. Yoon Sung Amerika ve Tayland'da aldığı eğitimlerden sonra ülkesine geri döner ve devletin başında olup babasını öldürten beş kişiyi bulmaya çalışır... Bu sırada farkında olmadan kendini aşkın içinde bulur oysaki aşık olmak ona yasaktır...
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: City Hunter | Şehir Avcısı | 2011
Bu diziye bayılıyoorum. Ama senin aksine Lee Min Ho yu önceden de seviyordum. :)
City Hunter beni müzikleriyle de büyülüyor. Yukarıdaki parçayı çok sevdim. 11. bölümün sonunda çalıyor. Diziyi izlemeyenler diziden sahnelerde görürler. :) İyi olur.
Sağ ol Büşra'm konu için.
haha971- Admin
Vallahi başlığı birinin açmasını bekliyordum sonunda senin kafana esti de açtın başlığı.
İzleyin diyorum başka bir şey demiyorum. =) Ah Büşra ah sen SoJi'ye de öyle dedin Cain and Abel'da vuruldun adama. Hep ıyyyy Merve diyorsun adamların izlediğin ikinci,üçüncü dizisinde bir hoş oluyorsun. Lee Min Ho BOF'dan beri eğlenerek izlediğim bir oyuncu. Hele şımarık Jun Pyo halinde Büşra ile karşılıklı ağız dalaşı az yapmadım değil. O Kim Hyun Jun tarafındaydı ben Lee Min Ho. =) Bu dizide iyi anlaşıyoruz şükür. Bu Koreli erkekler kız yüzlü oluyor ama işi saça kıyafete döküp biraz adama benzeyip karizma yapıyorlar. =)) Bu arada yanlış anlaşılmasın Lee Min Ho dünya ahiret bacım,gardaşım,eniştem. Benim şımarık,gıcık ve asi karakterlere karşı sempatim var.
Diziden Gif ekleyeyim. :))
İzleyin diyorum başka bir şey demiyorum. =) Ah Büşra ah sen SoJi'ye de öyle dedin Cain and Abel'da vuruldun adama. Hep ıyyyy Merve diyorsun adamların izlediğin ikinci,üçüncü dizisinde bir hoş oluyorsun. Lee Min Ho BOF'dan beri eğlenerek izlediğim bir oyuncu. Hele şımarık Jun Pyo halinde Büşra ile karşılıklı ağız dalaşı az yapmadım değil. O Kim Hyun Jun tarafındaydı ben Lee Min Ho. =) Bu dizide iyi anlaşıyoruz şükür. Bu Koreli erkekler kız yüzlü oluyor ama işi saça kıyafete döküp biraz adama benzeyip karizma yapıyorlar. =)) Bu arada yanlış anlaşılmasın Lee Min Ho dünya ahiret bacım,gardaşım,eniştem. Benim şımarık,gıcık ve asi karakterlere karşı sempatim var.
Diziden Gif ekleyeyim. :))
Hay Allah razı olsun. KaAç gündür kafamda kurup durmaktan başlığı açamamıştım. İyi olmuş, ellerine sağlık. Video ve gif içinde teşekkürler kızlar.
Ayy bu dizide kalbim gümbür gümbür gidiyor valla. Lee Min Ho için yorum yapamıyorum zaten. BOF ve Personal Taste'yi de izledim ama bu dizide ayrı bir havası oldu yahu. Kendisine duyduğum ilgi bu dizide tavan yaptı valla.
Na Na'yı oynayan kızımız da çok şeker. Yakışıyorlar birbirlerine. :)
Neyse. Yorumun ve City Hunter sevdamın sonu gelmez. Şimdilik benden bu kadar bu yüzden. Balşık için teşekkürler Büş'üm. :))
Ayy bu dizide kalbim gümbür gümbür gidiyor valla. Lee Min Ho için yorum yapamıyorum zaten. BOF ve Personal Taste'yi de izledim ama bu dizide ayrı bir havası oldu yahu. Kendisine duyduğum ilgi bu dizide tavan yaptı valla.
Na Na'yı oynayan kızımız da çok şeker. Yakışıyorlar birbirlerine. :)
Neyse. Yorumun ve City Hunter sevdamın sonu gelmez. Şimdilik benden bu kadar bu yüzden. Balşık için teşekkürler Büş'üm. :))
sahra- Admin
Geçen gün Justykolik yüzünden başladım Tutturmuş bi Min Ho
Aksiyonlu Kore dizilerini pek sevmem ama bu hoşuma gitti doğrusu Benden de bi iki gif gelsin o zaman
Aksiyonlu Kore dizilerini pek sevmem ama bu hoşuma gitti doğrusu Benden de bi iki gif gelsin o zaman
Dejavu.Bella- Cullen
Evet Hazal abla müzikleri de çok güzel dizinin. Demin indiriyordum müziklerini, Suddenly'nin 1 saniye kalmıştı inmesine elektrikler kesildi. Sinir oldum. :/ Bir daha indiriyorum.
Çommal (gerçekten) ve çebal (lütfen) diye başlayan kısımları çok güzel!!! Ağlayasım geliyor. :/ :/
--*--
Baktım o kadar konuştuk, başlık açan olmadı ben açayım dedim Sahra abla. Teşekküre gerek yok.
--*--
Gifler için teşekkürler kızlar, video için teşekkürler Hazal abla.
Çommal (gerçekten) ve çebal (lütfen) diye başlayan kısımları çok güzel!!! Ağlayasım geliyor. :/ :/
--*--
Baktım o kadar konuştuk, başlık açan olmadı ben açayım dedim Sahra abla. Teşekküre gerek yok.
--*--
Gifler için teşekkürler kızlar, video için teşekkürler Hazal abla.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Kimse bu diziye benim demesin abi!
Full House gibi bu dizi de benimdir! Ciddi anlamda beğendiğim iki dizi bunlar. =)))
Eline emeğine sağlık Büşra'm. Teşekkürler başlık için. =)))
Ben de çalışmalarımı eklerim birazdan.
Full House gibi bu dizi de benimdir! Ciddi anlamda beğendiğim iki dizi bunlar. =)))
Eline emeğine sağlık Büşra'm. Teşekkürler başlık için. =)))
Ben de çalışmalarımı eklerim birazdan.
Bu dizileri altyazıları çıkmayınca tabii olarak alt yazısız izliyorum. Karakterlerin ne dediğini anlayamadığımdan kafamdan uyduruyorum. O çok hoş oluyor. Ama bu gidişle yaz sonuna kadar öğrenirim.
haha971- Admin
Aynı şeyi ben de You've Fallen For Me'nin (İmzamdaki dizi) fragmanları için yapmıştım Hazal abla. Dediklerim tutunca Kore aşkım depreşti.
notizia- Admin
Çoğuda tutuyor hani.. Boş boş izlemiyormuşuz. İngilizce altyazılı tekrar izleyince anladım.
haha971- Admin
Öyle ya... Sürekli aynı kelimeler dönüp dolaşıyor ondandır Hazal abla.
'Ka-ji-ma, ha-ji-ma, po-go-shi-po-yo, ya!, çı-ça, çom-ma-li-yo'' Bu altı kelime Kore dizilerinde en çok kullanılanlar sanırım. Özellikle benim izlediklerimde öyle.
'Ka-ji-ma, ha-ji-ma, po-go-shi-po-yo, ya!, çı-ça, çom-ma-li-yo'' Bu altı kelime Kore dizilerinde en çok kullanılanlar sanırım. Özellikle benim izlediklerimde öyle.
notizia- Admin
Belirli kelimeleri anlayınca konuşulan konunun ne olduğunu da anlıyorsun. Yüz ifadelerinden de çözümleme yapılabiliyor tabi.
City Hunter'ın 12. bölümünü izledim de.. Bir yere yorum yazmıştım ama nereye unuttum
Bizim oğlanda da ne baba varmış arkadaş. İyi ki 20 bölüm.. içim rahat o yüzden.
City Hunter'ın 12. bölümünü izledim de.. Bir yere yorum yazmıştım ama nereye unuttum
Bizim oğlanda da ne baba varmış arkadaş. İyi ki 20 bölüm.. içim rahat o yüzden.
haha971- Admin
12. bölümde ne yapıyor ki babası? Gerçi baba da denmez ya o adama, neyse.
notizia- Admin
- Spoiler:
- Bizimkiyle Na na alışverişe gitmişlerdi. Torbaları yırtılıyor. Na na domateslerin peşinden koşarken bizim eleman içeride Nana dışarıda kalıyor. Babası elektrikleri kesiyor. Sonra motorsiklet üzerinde Nana'nın üstüne geliyor ve orada bitiyor. Daha 8 bölüm var bitmesine bir şey olmaz diye umuyorum. İnşallah olmaz.
haha971- Admin
Eller tetikte 20. bölümü bekliyoruz genşler!
Acaba o zaman kadar neler olacak, çok merak ediyorum. :((( Ya bu psikopat babası kıza bir şey yaparsa rahat olun, orduyu toplar Seoul'e gider adamın icabına bakarız beyler.
Acaba o zaman kadar neler olacak, çok merak ediyorum. :((( Ya bu psikopat babası kıza bir şey yaparsa rahat olun, orduyu toplar Seoul'e gider adamın icabına bakarız beyler.
Ay bu diziye bayılıyoruuuuuuum. Min Ho Çok sempatik ya. Bu Kore erkekleri hep mi yakışıklı olur abi yaaaaa. Kızları da çok güzel kıskanıyorum yemin ederim. Bu arada giflerin hepsine bayıldıııım
Teşekkürler
Teşekkürler
JustyKolik- KurtAdam
Daha bugün başladım diziye, yarısındayım ve takıldı şimdi dolmasını bekliyorum
Gzüel gidiyor ya
Gzüel gidiyor ya
Bellalice- Mesaj Sayısı : 29
CH kurtarir kizi onun icin pek endiselenmiyorum. (daha dogrusu endiselenmek istemiyorum. :/ )
Kub hangi beylere seslendigini anlamadim.
*
Onemli degil Bus'um. :)
*
Bellalice ortalara gelince sabirsizlanabilirsin benden soylemesi.
Thehost demiş ki:Eller tetikte 20. bölümü bekliyoruz genşler!
Kub hangi beylere seslendigini anlamadim.
*
Onemli degil Bus'um. :)
*
Bellalice ortalara gelince sabirsizlanabilirsin benden soylemesi.
notizia- Admin
Şu anda 4 diziyi birden izlediğim için her gün 1'er bölüm izleyebiliyorum zaten :)
Yavaş yavaş gitmek de güzel, tadını alabiliyorum
Yavaş yavaş gitmek de güzel, tadını alabiliyorum
Bellalice- Mesaj Sayısı : 29
:) Biz oturup iki günde tüm bölümleri taradığımız için beklemeye gelmiyor. :) Dizi - film canavarı gibi olduk. :))
Ah gerçekten öyle olduk.
haha971- Admin
Büş'üm Face'den alışkanlık olmuş. Her türlü topluluğa beyler diye hitap ediyorum artık. kız, erkek, hayvan farketmiyor.
Kız, erkek, hayvan... Sevdim bunu.
Bu ara Japon dizilerine sardım ben. Baktım Kore dizi bölümlerim gelmiyor, Japonya'yı halledeyim dedim. Hem kültür öğrenirim, coğrafyada Japonya'yı işlerken birkaç şey bilmiş olurum az çok. (gerçi orada Japon dizilerinden çok jeolojik ve tarihi yönden işlenir Japonya ama. )
Neysem konuya dönüyorum. 13. bölümün sonu güzeldi. Son anda tutamadı, savcının bakışlar... kesin CH'yi tutuklar cinstendi. Yavrum ya insanlık var adamda, insafsız değil. Ölmesini isterken kurtarmaya da çalıştı. :( Başarısız oldu o ayrı. 14'e bakacağım birazdan.
Bu ara Japon dizilerine sardım ben. Baktım Kore dizi bölümlerim gelmiyor, Japonya'yı halledeyim dedim. Hem kültür öğrenirim, coğrafyada Japonya'yı işlerken birkaç şey bilmiş olurum az çok. (gerçi orada Japon dizilerinden çok jeolojik ve tarihi yönden işlenir Japonya ama. )
Neysem konuya dönüyorum. 13. bölümün sonu güzeldi. Son anda tutamadı, savcının bakışlar... kesin CH'yi tutuklar cinstendi. Yavrum ya insanlık var adamda, insafsız değil. Ölmesini isterken kurtarmaya da çalıştı. :( Başarısız oldu o ayrı. 14'e bakacağım birazdan.
notizia- Admin
Japon dizilerinden nefret ediyorum. Bu kadar mı saçma olur Allah'ım yaa? İlk bölümle son bölümü izliyorum o dizilerde hepsini anlamış oluyorum. =)))
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» City Hunter | Şehir Avcısı Dizi Müzikleri
» Uçurtma Avcısı
» İsim - Şehir - Hayvan - Bitki - Eşya - Artist - Renk
» Gece Avcısı Serisi ~ Jeaniene Frost
» Tent City Fan Ziyaretinden BD Kadrosu!
» Uçurtma Avcısı
» İsim - Şehir - Hayvan - Bitki - Eşya - Artist - Renk
» Gece Avcısı Serisi ~ Jeaniene Frost
» Tent City Fan Ziyaretinden BD Kadrosu!
1 sayfadaki 2 sayfası