'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette

2 posters

'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette Empty 'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette

Mesaj tarafından nessie!! Cuma Haz. 24, 2011 2:51 pm

MUHTEŞEM BİR HABER GELİYOR HARRY POTTER FANLARI!! 'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette 509668

Tüm dünyada 450 milyon satışa ulaşan yedi Harry Potter romanı, ekim ayında elektronik kitap olarak satışa çıkacak.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İngiliz yazar J.K. Rowling, yeni açılacak interaktif [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresli internet sitesinde, serinin 7 kitabının, ekim ayında çok sayıda dilde sesli ve elektronik kitap olarak satışa sunulacağını açıkladı.

Sitede kullanıcıların, bilgisayar oyunu, sosyal ağ ve internet mağazası unsurlarını birleştirerek Harry Potter’ın dünyasını keşfe çıkabilecekleri belirtildi. İnternet sitesi, 31 Temmuz’da faaliyete geçecek.

'HİÇBİR ERKEK İÇİN BU KADAR AĞLAMAMIŞTIM'
Yedi Harry Potter romanı bugüne kadar 450 milyondan fazla satan Rowling dünyanın en zengin kadınlarından biri. Sekizinci kitap için bir plan yapmadığını söyleyen Rowling, Pottermore projesinin onu sevdiği bir karaktere ve evrene yeniden bağladığını belirtti. Rowling, “Tam olarak eski bir erkek arkadaş gibi. Harry’yi yazmayı bitirdiğimde, annemi kaybettiğim zaman ağladığım kadar ağlamıştım. Harry Potter için ağladığım kadar başka hiçbir erkek için ağlamadım” dedi.

Serinin son filmi “Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2”nin prömiyeri 7 Temmuz’da Londra’da gerçekleşecek. Film, Türkiye dahil birçok ülkede 13 Temmuz’da gösterime girecek.

Kaynak:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nessie!!
nessie!!
Nirvana

'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette Empty Geri: 'Harry Potter' Ekimde e-kitap Olarak İnternette

Mesaj tarafından the.cullens Ptsi Ağus. 15, 2011 3:29 pm

J.K. Rowling seni seviyorum! Ne müthiş bi yazar ama =)

teşekkürler
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

- Similar topics