Harry Potter Bölümünün Kullanımı!
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Harry Potter Bölümünün Kullanımı!
Arkadaşlar sanırım bazı karışıklıklar oluyor.
Lütfen Karakterler bölümünde oyuncularla ilgili paylaşımlar yapmayın. Orası kitap karakterleri için ayrılmış bölümdür. Yani şöyle:
Emma Watson ile ilgili haberleri Haberler veya Fotoğraflar bölümünde paylaşacağız ancak Hermione Granger ile ilgili haberleri karakterler bölümüne açacağız.
Umarım anlatabilmişimdir. =) Yani orası oyuncuların dergi çekimi fotoğrafları için ayrılsaydı adı Karakterler değil Oyuncular olurdu. Bilerek Karakterler yapmıştım zaten.
Anlayışınız için teşekkürler şimdiden. =)
Videolar kısmında ise; Filmle veya oyuncularla ilgili fragman,reklam,ya da oyunculardan birinin yer aldığı başka bir filmin fragmanı türü Videolar paylaşabilirsiniz. =)
Lütfen Karakterler bölümünde oyuncularla ilgili paylaşımlar yapmayın. Orası kitap karakterleri için ayrılmış bölümdür. Yani şöyle:
Emma Watson ile ilgili haberleri Haberler veya Fotoğraflar bölümünde paylaşacağız ancak Hermione Granger ile ilgili haberleri karakterler bölümüne açacağız.
Umarım anlatabilmişimdir. =) Yani orası oyuncuların dergi çekimi fotoğrafları için ayrılsaydı adı Karakterler değil Oyuncular olurdu. Bilerek Karakterler yapmıştım zaten.
Anlayışınız için teşekkürler şimdiden. =)
Videolar kısmında ise; Filmle veya oyuncularla ilgili fragman,reklam,ya da oyunculardan birinin yer aldığı başka bir filmin fragmanı türü Videolar paylaşabilirsiniz. =)
En son thehost tarafından Cuma Ocak 14, 2011 5:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Harry Potter Bölümünün Kullanımı!
Ooopps! ben yanlış yapmışım o zaman :S
nessie!!- Nirvana
Geri: Harry Potter Bölümünün Kullanımı!
Düzenledim =)
nessie!!- Nirvana
Similar topics
» Harry Potter Güzel Bir Gif
» ~ Harry Potter Serisi ~
» Harry Potter Affedilmez Lanetler
» Çakma Harry Potter: Safkan Rezil!
» Komik Harry Potter Replikleri