Kutsal Meclis - Ted Dekker Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Kutsal Meclis - Ted Dekker Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kutsal Meclis - Ted Dekker

3 posters

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

Kutsal Meclis - Ted Dekker Empty Kutsal Meclis - Ted Dekker

Mesaj tarafından lincolngamze Çarş. Haz. 22, 2011 12:50 pm

Kutsal Meclis - Ted Dekker 94954

New York Times’ın en iyi satan yazarlar listesindeki Ted Dekker bu sürükleyici romanında, kurbanlarını bilinmeyen nedenlerle öldüren bir seri katili ve onu yakalamayı takıntı haline getirmiş bir psikoloğu anlatıyor.

FBI davranış uzmanı Daniel Clark dinin toplumun en büyük düşmanı olduğu konusunda yaptığı açıklamalarla ünlü olmuştur. Daniel’ın bilmediği şey, Havva olarak tanınan seri katilin peşinden gitme konusundaki takıntısının onun elinden ölüme gideceği gerçeğidir. Daniel öldükten yirmi dakika sonra tekrar hayata döndüğünde, yaşamındaki bu eksik yirmi dakika yakasını bırakmayacaktır artık.

Kısa süre sonra Havva’yı durdurmanın tek yolunun bu yirmi dakikayı geri almak olduğunu öğrenecektir. Bunun için tekrar ölmesi gerekmektedir ama hem kendi hem de Havva hakkındaki gerçekleri öğrenmek için kaç kez ölecektir?

Daniel, Havva’yı durdurmak için din konusundaki önyargıları ve modern dünyadaki şeytan takıntılarıyla yüzleşmek zorundadır.

Ted’in kelimeleri sayfaları yepyeni bir çarpıcı şiddet ve gerçeklikle atlıyor… Kutsal Meclis gerçekten de yazarın kariyerindeki en iyi roman.

*Eğer bu sene bir gerilim okuyacaksanız bu Kutsal Meclis olsun. Okuyucuları yerine zımbalayacak türden, iyi ile kötü arasındaki savaşın yüksek oktanlı gerilimi.

-The New York Times

*Çok sıkı ve sert çarpan bir hikaye… Dekker’in en iyi çalışması.

-Barnes and Noble

Kitap polisiye gerilim severler için önerebileceğim kitapların başındadır diyebilirim. Yan etkileri çok fazla :) İnsan kendini duvara toslamış gibi hissediyor... Çarpar. Kitabı elinize alın ve sessiz bir ortamda gerilimin tadını çıkarın. İlk sayfayı açın ve akışına bırakın. Kitap sizi sürükleyecektir zaten.

+cepboy fiyatları da gayet uygun. ;)
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

Kutsal Meclis - Ted Dekker Empty Geri: Kutsal Meclis - Ted Dekker

Mesaj tarafından soğuk_prenses Çarş. Haz. 22, 2011 12:58 pm

Vay canına ne zamandır gerilim okumamıştım =)
Sağol Gamze ablam Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Hemen okumalıyım bunu ;)
soğuk_prenses
soğuk_prenses
Vejeteryan

Mesaj tarafından haha971 Çarş. Haz. 22, 2011 2:08 pm

Gerildiğim için gerilim romanı okuyamıyorum. Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Gerilmeyi sevmiyorum. Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762
haha971
haha971
Admin
Admin

Mesaj tarafından lincolngamze Çarş. Haz. 22, 2011 4:25 pm

Hadi ya Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Polisiyenin yeri bi başkadır her daim :)
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

Mesaj tarafından haha971 Çarş. Haz. 22, 2011 4:55 pm

Bu kitap öyle değil de aniden kapı açılır, elinde testeresi olan bir adam üstüm geliyordur diyorsa ben yokum arkadaş. Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Korku tarzı okuyamıyorum demek daha doğru olacak Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Yoksa polisiye okuyorum. Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Hatta bende sevdiğim bir polisiyenin başlığını açıyım. Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762
haha971
haha971
Admin
Admin

Mesaj tarafından lincolngamze Çarş. Haz. 22, 2011 6:04 pm

Bu sana çok zıt kalıyo dediğin gibi çünkü psikolojikmen çöküyosun Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Yani ben öyle olmuştum. Araya dini şeylerde girince, ürperiyo insan :)
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

Mesaj tarafından haha971 Çarş. Haz. 22, 2011 8:37 pm

Romanların ötesinde şu hayatta ürperebileceğim o kadar çok şey var ki biraz daha kurgusal şeyler okuyorum. :) Ama meraklanmadım değil.

Garange kitaplarını okurken çok zor anlar yaşadım mesela. Hastalıklı bir psikolojiye sokuyor insanı. Bir set aldım. Polisiye kitaplar var. Bakış açımı değiştirebilirler gibi düşünüyorum ve şu anda fark ettim ki kendimle çelişen bir yazı olmuş Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762 Kutsal Meclis - Ted Dekker 757762
haha971
haha971
Admin
Admin

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap