Kutsal Meclis - Ted Dekker
3 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
Kutsal Meclis - Ted Dekker
New York Times’ın en iyi satan yazarlar listesindeki Ted Dekker bu sürükleyici romanında, kurbanlarını bilinmeyen nedenlerle öldüren bir seri katili ve onu yakalamayı takıntı haline getirmiş bir psikoloğu anlatıyor.
FBI davranış uzmanı Daniel Clark dinin toplumun en büyük düşmanı olduğu konusunda yaptığı açıklamalarla ünlü olmuştur. Daniel’ın bilmediği şey, Havva olarak tanınan seri katilin peşinden gitme konusundaki takıntısının onun elinden ölüme gideceği gerçeğidir. Daniel öldükten yirmi dakika sonra tekrar hayata döndüğünde, yaşamındaki bu eksik yirmi dakika yakasını bırakmayacaktır artık.
Kısa süre sonra Havva’yı durdurmanın tek yolunun bu yirmi dakikayı geri almak olduğunu öğrenecektir. Bunun için tekrar ölmesi gerekmektedir ama hem kendi hem de Havva hakkındaki gerçekleri öğrenmek için kaç kez ölecektir?
Daniel, Havva’yı durdurmak için din konusundaki önyargıları ve modern dünyadaki şeytan takıntılarıyla yüzleşmek zorundadır.
Ted’in kelimeleri sayfaları yepyeni bir çarpıcı şiddet ve gerçeklikle atlıyor… Kutsal Meclis gerçekten de yazarın kariyerindeki en iyi roman.
*Eğer bu sene bir gerilim okuyacaksanız bu Kutsal Meclis olsun. Okuyucuları yerine zımbalayacak türden, iyi ile kötü arasındaki savaşın yüksek oktanlı gerilimi.
-The New York Times
*Çok sıkı ve sert çarpan bir hikaye… Dekker’in en iyi çalışması.
-Barnes and Noble
Kitap polisiye gerilim severler için önerebileceğim kitapların başındadır diyebilirim. Yan etkileri çok fazla :) İnsan kendini duvara toslamış gibi hissediyor... Çarpar. Kitabı elinize alın ve sessiz bir ortamda gerilimin tadını çıkarın. İlk sayfayı açın ve akışına bırakın. Kitap sizi sürükleyecektir zaten.
+cepboy fiyatları da gayet uygun. ;)
lincolngamze- Admin
Geri: Kutsal Meclis - Ted Dekker
Vay canına ne zamandır gerilim okumamıştım =)
Sağol Gamze ablam Hemen okumalıyım bunu ;)
Sağol Gamze ablam Hemen okumalıyım bunu ;)
soğuk_prenses- Vejeteryan
Gerildiğim için gerilim romanı okuyamıyorum. Gerilmeyi sevmiyorum.
haha971- Admin
Hadi ya Polisiyenin yeri bi başkadır her daim :)
lincolngamze- Admin
Bu kitap öyle değil de aniden kapı açılır, elinde testeresi olan bir adam üstüm geliyordur diyorsa ben yokum arkadaş. Korku tarzı okuyamıyorum demek daha doğru olacak Yoksa polisiye okuyorum. Hatta bende sevdiğim bir polisiyenin başlığını açıyım.
haha971- Admin
Bu sana çok zıt kalıyo dediğin gibi çünkü psikolojikmen çöküyosun Yani ben öyle olmuştum. Araya dini şeylerde girince, ürperiyo insan :)
lincolngamze- Admin
Romanların ötesinde şu hayatta ürperebileceğim o kadar çok şey var ki biraz daha kurgusal şeyler okuyorum. :) Ama meraklanmadım değil.
Garange kitaplarını okurken çok zor anlar yaşadım mesela. Hastalıklı bir psikolojiye sokuyor insanı. Bir set aldım. Polisiye kitaplar var. Bakış açımı değiştirebilirler gibi düşünüyorum ve şu anda fark ettim ki kendimle çelişen bir yazı olmuş
Garange kitaplarını okurken çok zor anlar yaşadım mesela. Hastalıklı bir psikolojiye sokuyor insanı. Bir set aldım. Polisiye kitaplar var. Bakış açımı değiştirebilirler gibi düşünüyorum ve şu anda fark ettim ki kendimle çelişen bir yazı olmuş
haha971- Admin
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası