Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj

Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj Empty Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj

Mesaj tarafından Thehost Salı Şub. 08, 2011 9:13 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Recognise dergisi Tom Felton ile röportajlarının bir kısmını daha yayınladı. Tom röportajda, Harry Potter'daki ilk yıllarında katılımdan ve Draco Malfoy rolü hakkında konuştu.

Büyük bir edebi fenomenin parçasısın. Üzerindeki ilgiyle nasıl başa çıkıyorsun?

Peki, "Harry Potter ve Felsefe Taşı" filmini yaptığımızda, devamının geleceğine dair hiçbir garanti yoktu. Şimdi olduğu kadar büyük değildi.

Ben şanslıyım çünkü sessiz bir ülke kasabasından geliyorum; Epsom (Surrey)'de doğdum ve Leatherhead'te yükselişe geçtim. Geçenlerde Dorking'e taşındım.

Hiçbir zaman farklı muamele görmedim. Benim için değerli olan ve benim gibi aktör olmak isteyen üç abim var. Benim ne yaptığımla ilgilenmeyen, ve ben de onların ne yaptığıyla ilgilenmediğim normal arkadaşlarım var. Ayıca harika ebeveynlere sahibim, insanlar saldırgan bir anneye sahip olduğumu düşündüler fakat öyle değil. Annem biraz karşıt, okulda kalmamı isteyen o.

Oyunculuğa nasıl başladın ve bu bir çocukluk hayali miydi?

Ben her zaman aynanın karşısına geçip Jim 'i taklit eden, üzgün çocuklardandım. Ben her zaman oldukça etkileyici olmuştum ve annem için en iyi şey beni okuldan sonra bir drama kulübüne koymaktı. “Bugsy Malone” ve “Carousel” gibi şovlar yaptık. Öğretmenim, annemin kolunu büküp bana bir acenta tutmalarını sağladı. İki hafta sonra televizyon reklâmı yapıyordum.

J.K Rowling seçimlere katılmışmıydı?

Hayır o seçimlerde değildi ama eminim ki bizi onaylamadan önce izlemiştir.

Harry Potter filmleri çıkmadan bile önce, Harry Potter kitapları uluslararası bir hayran ilgisine sahipti. Kitapları okuyan her çocuğun filmlerde olmak istediğini hayal edebiliyorum. Kaç kişi size Draco için karşı gelmiştir?

Saymadım fakat muhtemelen birkaç bin kişi. Aslında Draco'dan önce, ilk Harry'e dört defa ve ardından Ron'a başvurmuştum. Böylece toplamda sekiz kere seçimlere başvurdum.

Ayrıca Tom bu ayın başlarında Tokyo, Shizuoka, Ichihara, Chiba, Osaka, ve Gifu gibi Japonya'da bulunan birkaç şehri,hayran buluşmaları için ziyaret etti.

Tom kralsın, babasın ama iyi ki de Harry seçimlerini kazanamamışsın. Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj 757762 Tom Felton | Draco Malfoy Röportaj 367241
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

- Similar topics