Robert Pattz Kristen Stewart'ın Asistanı mı? (Yok artık!)
Robert Pattz Kristen Stewart'ın Asistanı mı? (Yok artık!)
Kristen Stewart söylentilere göre erkek arkadaşı Robert Pattinson'a patronluk taslıyor ve onu bir köpekle karşılaştırıyor!
(Yok artık asılsız saçmalık!)
Twilight hayranlarından oluşan bir ordunun bunu duymaktan hoşlanacağını sanmıyoruz! Robert Pattinson
ve Kristen Stewart'ın ilişkileri Kanada'da öpüşürken görünteleyince tam olarak ortaya
çıkmıştı.Ama ilişkilerinin muhteşem olmadığı ile ilgili söyletileri şimdiden duymaya başladık.Heat'e göre Twilight
aktrisi sevgilisine kendi asistanı gibi davranıyormuş.Kaynak dergiye şöyle konuştu:
"Aynen şöyle söylüyor, 'Robert'ı seviyorum ama köpeklerimi de seviyorum.' Bazen ona kendi asistanı gibi davranıyor,
şarap ya da marketten bir şeyler alması için yolluyor."
Ama kaynak şöyle ekledi: "Kristen, o sete gelince Robert kadar heyecanlanmıyor. Robert'a özel bir insanmış gibi davranmıyor."
Bütün dünyanın aksine.
Bu arada, Bella Swan'ın doğum gününü kutlamak amacıyla 13 Eylül'de Tutulma tekrar vizyona giriyor. Amaçları doğum gününü
kutlamak mı emin değiliz. Ama kutlamak için başka bir yol bulabileceğinize inanıyoruz.
Kaynak: Cosmopolitan
Çeviri : sebra
sebra- Yenidoğan
Similar topics
» Artık Robert ve Kristen de Bu Konuda Dalga Geçiyorlar!
» Robert Kristen, Kristen Robert Olursa Fan Çalışması
» Robert & Kristen Ve Katy & Robert Ackroyd İle Birlikte Double Date Coachella'da
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» Kristen'ın Yeni Röportajından Ufak Bir Tanıtım+Robert Kristen Hakkında Konuşuyor
» Robert Kristen, Kristen Robert Olursa Fan Çalışması
» Robert & Kristen Ve Katy & Robert Ackroyd İle Birlikte Double Date Coachella'da
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» Kristen'ın Yeni Röportajından Ufak Bir Tanıtım+Robert Kristen Hakkında Konuşuyor