Artık Robert ve Kristen de Bu Konuda Dalga Geçiyorlar! Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Artık Robert ve Kristen de Bu Konuda Dalga Geçiyorlar! Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Artık Robert ve Kristen de Bu Konuda Dalga Geçiyorlar!

:: Genel :: Haberler

Artık Robert ve Kristen de Bu Konuda Dalga Geçiyorlar! Empty Artık Robert ve Kristen de Bu Konuda Dalga Geçiyorlar!

Mesaj tarafından ember Paz Ara. 19, 2010 4:16 pm

Haklarında her hafta yayınlanan abuk subuk haberler yüzünden, sözde aralarında olan aşk ile ilgili sorular karşısında Kristen ve Robert basınla dalga geçmeye başladılar.

Stewart gerçek hayatta Pattinson ile yaşadıkları bir türlü sonu gelmeyen aşk dedikoduları ile ilgili soru karşısında birden ateşlendi. “Eğer insanlar bu konuyu bu kadar büyütmeselerdi, büyük ihtimal ile bu soruyu cevaplandırırdım,” dedi. “Ama bu canavarlara bir cevap vermeyeceğim."

Bu yüzleşmeden pek hoşlanmayan Pattinson, konuyu araya felsefik bir şekilde bir oyuncunun kendi kişiliğine bağlı kalma ihtiyacı konusunda bir şeyler söyleyerek geçiştiriyor. Ama Stewart onun sözünü kesiyor. “Bu konuyu çok düşündüm” diyor. “Ne söylersen söyle, söylediğine takacaklar, bundan kaçış yok. Herbir varsayımı düşün: “Evet, biz birlikteyiz. Hayır birlikte değiliz. Ben bir lezbiyenim.” “Eğer insanlar bana Taylor ile çıkıp çıkmadığımı sorsalar, Gidin işinize! derdim. Tam olarak bunu derdim.” Bir an geçmeden Pattinson Lautner’a bakıyor, ve şöyle diyor, “Ben de.”
ember
ember
Admin
Admin

- Similar topics

:: Genel :: Haberler