Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı?

4 posters

:: Eğlence :: Geyik

Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? Empty Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı?

Mesaj tarafından Thehost Perş. Ara. 30, 2010 9:37 pm

Alfabe
Bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: 'Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme cesaretini gösterdiği için.

--------------------------------------------------------------------------------

Annem!
'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor!

--------------------------------------------------------------------------------

Yaz Okulu
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şapka çıkartılır.

Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ...............' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.

Hügo'lar Beşledi
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo'ya(Victor Hugo) 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin.

Havale
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor:
-'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?'
Teyzem cevap veriyor:
-'Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.'

Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu:
'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.'
Öğrencimizden gelen cevap:
'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'

ALINTIDIR
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? Empty Geri: Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı?

Mesaj tarafından JustyKolik Salı Ocak 04, 2011 8:10 pm

Fazlasıyla hakediyorlar :)
Teşekkürler.
JustyKolik
JustyKolik
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından :) eCe (: Çarş. Ocak 05, 2011 5:08 pm

Gerçekten de hakediyorlar Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 399308

Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 682184

Paylaşım için teşekkürler (:
:) eCe (:
:) eCe (:
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından TutKu~ Çarş. Ocak 05, 2011 5:20 pm

Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

Gül gül öldüm Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 682184 Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 682184 Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 682184
Alkış Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 399308 Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 399308
Sağol Kübişim Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 757762 Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı? 641938
TutKu~
TutKu~
Vejeteryan

- Similar topics

:: Eğlence :: Geyik