Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı?
+6
zeynep zeyno =)
sunny
melisesmerim(Dilek)
JustyKolik
robward krisella
Thehost
10 posters
Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı?
Alfabe
Bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: 'Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme cesaretini gösterdiği için.
--------------------------------------------------------------------------------
Annem!
'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor!
--------------------------------------------------------------------------------
Yaz Okulu
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şapka çıkartılır.
Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.
İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ...............' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
Hügo'lar Beşledi
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo'ya(Victor Hugo) 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin.
Havale
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor:
-'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?'
Teyzem cevap veriyor:
-'Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.'
Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu:
'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.'
Öğrencimizden gelen cevap:
'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'
ALINTIDIR
Bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: 'Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme cesaretini gösterdiği için.
Annem!
'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor!
Yaz Okulu
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şapka çıkartılır.
Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.
İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ...............' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
Hügo'lar Beşledi
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo'ya(Victor Hugo) 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin.
Havale
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor:
-'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?'
Teyzem cevap veriyor:
-'Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.'
Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu:
'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.'
Öğrencimizden gelen cevap:
'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'
ALINTIDIR
Geri: Sizce de Alkışı Haketmiyorlar mı?
Çok komikler teşekkürler:)
robward krisella- Vejeteryan
Nerden : Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz..
Çok komik ya
Teşekkürler.
Teşekkürler.
JustyKolik- KurtAdam
kop kop harbi alkışı hakediyor bunlar
paylaşım için teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
melisesmerim(Dilek)- Yenidoğan
Kesinlikle hepsine alkış
Teşekkürler canım:)
Teşekkürler canım:)
sunny- Vejeteryan
iyiymiş teşekkürler =)
zeynep zeyno =)- Vejeteryan
Çok komik ya!
Teşekkürler!
Gece_- Yeni Üye
Süper ya Koptum
Teşekkürler (=
Teşekkürler (=
Mikli4- Cullen
Gülmekten karnıma ağrılar girdi desem yeridir.
İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ...............' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum. En çok güldüğüm yer burasıydım
Teşekkürler:)
İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ...............' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum. En çok güldüğüm yer burasıydım
Teşekkürler:)
culkalen- Yeni Üye
Vallahi gülmekten yerlere yattım desem yeridir teşekkürler !
' UnbaLanced ~(:- Vejeteryan