Harper's Bazaar'ın Kapağı Hakkındaki Konuşma
Harper's Bazaar'ın Kapağı Hakkındaki Konuşma
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Önceki günlerde Amerikan Magazin Konferansı, Fairmont Hotel - Chicago'da yapıldı. David Carey, Amerikan Magazin Editörleri Derneği'nde "Yılın Kapağı" ödülünü kabul etti.
Bay Carey, Hearst's magazin bölümünün başkanı, kazanmasının sürpriz olmadığını söyledi. " Kazanmanın büyük bir şans olduğunu biliyordum çünkü geçen yıl için ya da bu yıl, 17 yaşındaki kızımın panosunun üzeri resimlerle doluydu. Kendisi büyük bir Robert Pattinson hayranı." diye anlattı kalabalığa.
Kapak, Mark Seliger tarafından, 2009 Aralık ayında,Harper's Bazaar için fotoğraflandı. Kazananları Amazon müşterileri oylayarak belirledi.
Önceki günlerde Amerikan Magazin Konferansı, Fairmont Hotel - Chicago'da yapıldı. David Carey, Amerikan Magazin Editörleri Derneği'nde "Yılın Kapağı" ödülünü kabul etti.
Bay Carey, Hearst's magazin bölümünün başkanı, kazanmasının sürpriz olmadığını söyledi. " Kazanmanın büyük bir şans olduğunu biliyordum çünkü geçen yıl için ya da bu yıl, 17 yaşındaki kızımın panosunun üzeri resimlerle doluydu. Kendisi büyük bir Robert Pattinson hayranı." diye anlattı kalabalığa.
Kapak, Mark Seliger tarafından, 2009 Aralık ayında,Harper's Bazaar için fotoğraflandı. Kazananları Amazon müşterileri oylayarak belirledi.
Çeviri: Elly
Elly- Admin
Similar topics
» Kristen: Ne Ben Ne de Robert Açıklayıcı Bir Konuşma Yapmadık
» Cannes'dan Robert ve Kristen'nın Kameralarla Konuşma Şekli
» New Moon Hakkındaki İlk Tepkiniz neydi?
» Kristen ve “Eclipse” hakkındaki düşünceleri
» Stephen Colbert'ın RobSten Hakkındaki Tweet'i
» Cannes'dan Robert ve Kristen'nın Kameralarla Konuşma Şekli
» New Moon Hakkındaki İlk Tepkiniz neydi?
» Kristen ve “Eclipse” hakkındaki düşünceleri
» Stephen Colbert'ın RobSten Hakkındaki Tweet'i