Kristen ve “Eclipse” hakkındaki düşünceleri
:: Genel :: Eclipse - Tutulma
1 sayfadaki 1 sayfası
Kristen ve “Eclipse” hakkındaki düşünceleri
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MTV.com Eclipse’in yıldız oyuncusu Kristen Stewart (aka Bella Swan) ile yeni bir röportaj yapmış.
Röportajda, Kristen, çoğunlukla Edward/Bella/Jacob aşk üçlemesinin üzerinde durulduğunu belirtmiş. Eclipse’de bu üçleme New Moon’dan daha büyük bir yer tutuyor.
“ Ben her zaman Bella’ya Edward’a olan nihai bağlılığı için destek oldum. Ve şimdi tereddüte düştüğünü görmek ilginç olacak.” Demiş Stewart.
Haziran şimdi daha uzak göründü. Ama Kasım ne kadar uzak görünüyordu değil mi? Ve şimdi çoğumuz New Moon’u çoktan gördük. Haziran da hemen köşede…
çeviri=elly
MTV.com Eclipse’in yıldız oyuncusu Kristen Stewart (aka Bella Swan) ile yeni bir röportaj yapmış.
Röportajda, Kristen, çoğunlukla Edward/Bella/Jacob aşk üçlemesinin üzerinde durulduğunu belirtmiş. Eclipse’de bu üçleme New Moon’dan daha büyük bir yer tutuyor.
“ Ben her zaman Bella’ya Edward’a olan nihai bağlılığı için destek oldum. Ve şimdi tereddüte düştüğünü görmek ilginç olacak.” Demiş Stewart.
Haziran şimdi daha uzak göründü. Ama Kasım ne kadar uzak görünüyordu değil mi? Ve şimdi çoğumuz New Moon’u çoktan gördük. Haziran da hemen köşede…
çeviri=elly
Elly- Admin
Similar topics
» Eclipse Prömiyerinden Fan Çekimi Robert & Kristen
» Eclipse Konferansı Kristen & Robert ||13 Haziran||
» Eclipse'ın Setinden Kristen,Taylor ve Gill
» Eclipse Prömiyeri - Taylor, Kristen & Robert
» Eclipse Prömiyerinde Giydikleri | Robert & Kristen |
» Eclipse Konferansı Kristen & Robert ||13 Haziran||
» Eclipse'ın Setinden Kristen,Taylor ve Gill
» Eclipse Prömiyeri - Taylor, Kristen & Robert