Stephenie Meyer Vampir Bella ve Part-2 Hakkında Konuşuyor
Stephenie Meyer Vampir Bella ve Part-2 Hakkında Konuşuyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MTV: Fanlar nihayet Kristen'ın vampir Bella yorumunu görecekleri için çok sabırsız.
Stephenie Meyer: İnsan Bella ve vampir Bella arasında ince bir fark var ancak yine de inanılmaz görünüyor. Başkalarına zarar vermeme konusunda kendine oldukça hakim. O artık bambaşka bir karakter.
MTV: Kellan Lutz geçtiğimiz günlerde filmin sonundaki jenerikte özel bir ekstra sahne yer alacağını söyledi. Bununla ilgili ne söyleyebilirsin?
Meyer: Aslında bu doğru değil. Bahsettikleri şey DVD ekstralarında yer alabilir diye düşünüyorum ama son jenerikte öyle bir şey yok.
MTV: Fanlar nihayet Kristen'ın vampir Bella yorumunu görecekleri için çok sabırsız.
Stephenie Meyer: İnsan Bella ve vampir Bella arasında ince bir fark var ancak yine de inanılmaz görünüyor. Başkalarına zarar vermeme konusunda kendine oldukça hakim. O artık bambaşka bir karakter.
MTV: Kellan Lutz geçtiğimiz günlerde filmin sonundaki jenerikte özel bir ekstra sahne yer alacağını söyledi. Bununla ilgili ne söyleyebilirsin?
Meyer: Aslında bu doğru değil. Bahsettikleri şey DVD ekstralarında yer alabilir diye düşünüyorum ama son jenerikte öyle bir şey yok.
nessie!!- Nirvana
Similar topics
» Stephenie Meyer Kristen Hakkında Konuşuyor
» BD Part-2 Tanıtımından Stephenie Meyer ve Kristen Stewart
» Kellan Part-2 Hakkında Konuşuyor: Part-2'den Çok Fazla Etkilendim
» Part 2'den Vampir Bella Stili!
» Vampir Bella ve Edward-Part 2
» BD Part-2 Tanıtımından Stephenie Meyer ve Kristen Stewart
» Kellan Part-2 Hakkında Konuşuyor: Part-2'den Çok Fazla Etkilendim
» Part 2'den Vampir Bella Stili!
» Vampir Bella ve Edward-Part 2