Lily Cole Kristen Ve Charlize İle Çalışmaktan Bahsediyor
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Lily Cole Kristen Ve Charlize İle Çalışmaktan Bahsediyor
[Resimleri sadece adminler görebilir.]
Elle UK: Kristen Stewart ve Charlize Theron ile çalışmak neye benziyordu ?
Lily : Harika, bu harika bir oyuncu seti. Kristen'ın Snow White olarak gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Özellikle ona uygun olan bir kıyı var çünkü filmin tonu oldukça karanlık. Ve Charlize, onunla daha önceden tanışmıştım. O gerçekten havalı, harika bir kadın ve favori aktörlerimden birtanesi. O gerçekten parlak bir aktör. Bu yüzden ona karşı yakından iş almak gerçekten iyi bir deneyimdi.
British Vogue :
Lily : '' Gücü sevdim, Kadın karakterler ve senaryo çok iyi '' dedi. Herkesin çok iyi bildiği birşey üzerinde çok karanlık bir yer alıyor. Yönetmen Rupert Sander ile çalışmaya çok istekliydim. O çok zeki ve yetenekli. Ve Charlize büyük bir çekimdi. Onun işinin büyük bir fanıyım. Ve Kristen'de birlikte çalışmak için harikaydı. Aslında filme başlamadan önce Twilight'ı izlememiştim. Hiçbir zaman '' Bu insanlardan nasıl birşeyler öğrenebilirim ? '' açısıyla yaklaşmadım ama belki de ince birşekilde yapıyorsunuz.
Kaynak: twilight-turkiye.com
Elle UK: Kristen Stewart ve Charlize Theron ile çalışmak neye benziyordu ?
Lily : Harika, bu harika bir oyuncu seti. Kristen'ın Snow White olarak gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Özellikle ona uygun olan bir kıyı var çünkü filmin tonu oldukça karanlık. Ve Charlize, onunla daha önceden tanışmıştım. O gerçekten havalı, harika bir kadın ve favori aktörlerimden birtanesi. O gerçekten parlak bir aktör. Bu yüzden ona karşı yakından iş almak gerçekten iyi bir deneyimdi.
British Vogue :
Lily : '' Gücü sevdim, Kadın karakterler ve senaryo çok iyi '' dedi. Herkesin çok iyi bildiği birşey üzerinde çok karanlık bir yer alıyor. Yönetmen Rupert Sander ile çalışmaya çok istekliydim. O çok zeki ve yetenekli. Ve Charlize büyük bir çekimdi. Onun işinin büyük bir fanıyım. Ve Kristen'de birlikte çalışmak için harikaydı. Aslında filme başlamadan önce Twilight'ı izlememiştim. Hiçbir zaman '' Bu insanlardan nasıl birşeyler öğrenebilirim ? '' açısıyla yaklaşmadım ama belki de ince birşekilde yapıyorsunuz.
Kaynak: twilight-turkiye.com
Bella_Ceren- KurtAdam
Geri: Lily Cole Kristen Ve Charlize İle Çalışmaktan Bahsediyor
Haber sadece Kristen ile ilgili olduğu için Kristen Stewart başlğında olmalı kuzu.
nessie!!- Nirvana
Similar topics
» Lily Collins Kristen'den Bahsediyor
» Julia Jones Rob ve Taylor İle Çalışmaktan Bahsediyor
» Robert ve Kristen Yeni Röportajlarında Birlikte Çalışmaktan Bahsediyorlar
» Max Thieriot Kristen'dan Bahsediyor
» Mackenzie Foy Kristen'dan Bahsediyor
» Julia Jones Rob ve Taylor İle Çalışmaktan Bahsediyor
» Robert ve Kristen Yeni Röportajlarında Birlikte Çalışmaktan Bahsediyorlar
» Max Thieriot Kristen'dan Bahsediyor
» Mackenzie Foy Kristen'dan Bahsediyor
1 sayfadaki 1 sayfası