Lily Collins Kristen'den Bahsediyor
Lily Collins Kristen'den Bahsediyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lily Collins son verdiği Cineplex Dergisinin röportajında Kristen'dan bahsetmiş:
Aslında ben diğer senaryoyu (SWATH) okudum ve birbirinden tamamen farklı iki hikaye var. Ben Kristen adına gerçekten heyecanlıyım, onun kendi versiyonu için mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyorum.
O ve ben bu konuda şakalaşıyoruz, herkes aramızda büyük bir rekabet olduğunu zannediyor ama yanılıyor, biz arkadaşız ve birbirimiz için heyecanlıyız. Onun bu versiyonla inanılmaz bir iş çıkaracağını düşünüyorum ve onun o halini görmek için sabırsızlanıyorum ama bu (Mirror Mirror) benim için hikayenin her zaman kafamda canlandırdığım versiyonuydu.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lily Collins son verdiği Cineplex Dergisinin röportajında Kristen'dan bahsetmiş:
Aslında ben diğer senaryoyu (SWATH) okudum ve birbirinden tamamen farklı iki hikaye var. Ben Kristen adına gerçekten heyecanlıyım, onun kendi versiyonu için mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyorum.
O ve ben bu konuda şakalaşıyoruz, herkes aramızda büyük bir rekabet olduğunu zannediyor ama yanılıyor, biz arkadaşız ve birbirimiz için heyecanlıyız. Onun bu versiyonla inanılmaz bir iş çıkaracağını düşünüyorum ve onun o halini görmek için sabırsızlanıyorum ama bu (Mirror Mirror) benim için hikayenin her zaman kafamda canlandırdığım versiyonuydu.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nessie!!- Nirvana
Similar topics
» Lily Collins Stew ve Snow White Filmlerinden Bahsetmiş
» Lily Cole Kristen Ve Charlize İle Çalışmaktan Bahsediyor
» Yeraltı Günlükleri Serisi/Suzanne Collins
» Max Thieriot Kristen'dan Bahsediyor
» Hangi Pamuk Prenses'in Saçı Daha İyi Olmuş? Stewart mı? Collins mi?
» Lily Cole Kristen Ve Charlize İle Çalışmaktan Bahsediyor
» Yeraltı Günlükleri Serisi/Suzanne Collins
» Max Thieriot Kristen'dan Bahsediyor
» Hangi Pamuk Prenses'in Saçı Daha İyi Olmuş? Stewart mı? Collins mi?