Xavier Samuel, Kristen Hakkında Konuşuyor
Xavier Samuel, Kristen Hakkında Konuşuyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Kristen'ın Breaking Dawn Part 2'de vampir olması hakkında;
Xavier: ''Bütün bu seri boyunca onun lider olduğu an vampir dönüşümü. İnsanlar asla hayal kırıklığına uğramayacak bana güvenebilirsiniz. O iyi bir vampir olacak.''
- 'The Loved Ones' ve Snow White and the Huntsman'ın aynı gün vizyona girmesi hakkında;
Xavier: ''Ben rekabetten gerçekten emin değilim ama Kristen kariyerinde harika bir şekilde yükseldi. Umarım bu herkes için böyle olur. Snow White and the Huntsman'ı izlemek için gideceğim''
Xavier Samuel TR
- Kristen'ın Breaking Dawn Part 2'de vampir olması hakkında;
Xavier: ''Bütün bu seri boyunca onun lider olduğu an vampir dönüşümü. İnsanlar asla hayal kırıklığına uğramayacak bana güvenebilirsiniz. O iyi bir vampir olacak.''
- 'The Loved Ones' ve Snow White and the Huntsman'ın aynı gün vizyona girmesi hakkında;
Xavier: ''Ben rekabetten gerçekten emin değilim ama Kristen kariyerinde harika bir şekilde yükseldi. Umarım bu herkes için böyle olur. Snow White and the Huntsman'ı izlemek için gideceğim''
Xavier Samuel TR
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» Xavier Samuel Robert Pattinson'un Saçları Hakkında Konuşuyor
» Xavier Samuel Rob'un Şöhreti Hakkında Konuştu
» Kristen'ın Yeni Röportajından Ufak Bir Tanıtım+Robert Kristen Hakkında Konuşuyor
» Kristen Dakota Hakkında Konuşuyor
» Robert Kristen Hakkında Konuşuyor
» Xavier Samuel Rob'un Şöhreti Hakkında Konuştu
» Kristen'ın Yeni Röportajından Ufak Bir Tanıtım+Robert Kristen Hakkında Konuşuyor
» Kristen Dakota Hakkında Konuşuyor
» Robert Kristen Hakkında Konuşuyor