T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48)

+28
arlemcans
RpAtTz_hbt
Bella_Ceren
lincolngamze
thedream
MeLody
Sheilarp
' UnbaLanced ~(:
R.P.K.S
notizia
Elly
sahra
Persephone
TutKu~
ßiG ßaD AnGeL...!
zeynep zeyno =)
Mikli4
♥kristalkelebek♥
Robizittin!
Tamella54
tutuldum
-kelebek-
'-Gιzєм •••
Blue_Life
Büsra
Dejavu.Bella
JustyKolik
Thehost
32 posters

:: Eğlence :: Geyik

15 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Sonraki

T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 Empty Geri: T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48)

Mesaj tarafından Büsra Cuma Ocak 28, 2011 3:31 pm

Evet Merve senden bekliyoruz o zaman. :)
Büsra
Büsra
Cullen
Cullen

T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 Empty Geri: T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48)

Mesaj tarafından tutuldum Cuma Ocak 28, 2011 3:34 pm

Yazmaya başladım bile atacağım bu gün ,bu arada fazla sohpete kaçmayalım :)
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından zeynep zeyno =) Cuma Ocak 28, 2011 4:11 pm

nabersiniz ada sakinleri T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
zeynep zeyno =)
zeynep zeyno =)
Vejeteryan

Mesaj tarafından tutuldum Cuma Ocak 28, 2011 4:34 pm

Ada Maceraları -1-

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Gemi gezisinde bir adaya düşeli beş ay olmuştu ve herkes harika ötesi anlaşıyordu.
Tabi bazen çatlak, bazen sakin olan anları sizlere anlatmadan da geçmeyeceğiz…

Günlerden bir gün …
Sabahın altısı ve ada cap canlı fakat geceleri öylesine eğleniyor ki ada sakinleri –sakin falan değiller burası lafın gelişi – bir türlü uyanamadılar tabi.
Günün erken saatlerin de hayata her gün olduğu gibi gözlerini açan Merve önce etrafına bir göz gezdirdi. Yine çadırında kalmıştı belli ki.

Yanında neredeyse bütün forum uyuyordu …
Büşra (ortak) , Tuğba (cano) , Ceren (kızı) , Nilay ,Aleyna ,Serra ve Berna , Emine ve böyle devam eden 15 kişi daha !
Ve kendisi Seda Abla’nın omuzunda uyumuştu; Yine !
Yavaşça doğruldu ve çadırdan çıktı ,vücudunu esnetip ellerini yüzünü yıkadı. Ne kadar sabahın erken saatleri olsa da kafasında yine canice fikirler dönüyordu. Bu fikirleri uygulamak için uygun ortam ve zamandaydı.

1.Herkes –adminler dahil- uyuyordu !
2. Yapacaklarını yaptıktan sonra kaçacak bir yer bulurdu elbet sonuçta ada büyüktü.
3. Ve sanırım bir süre –akşama kadar- saklandığı yerden çıkamayacaktı.

Ormanın derinliklerine doğru koşa koşa gitti ,hem sabah koşusu hem de …
İstediği yere varınca elindeki kovaları su ile doldurdu. Burası adanın en sakin ve bulunması güç mekanıydı. Ormanın en derinliklerinde cennet gibiydi ; serin ,sakin ve saklanmaya uygun bir yer …
Soğuk gölden üç kova su aldı ve ikisini bir eline birini tek eline aldı. Koşa koşa –hızlı olmasa da- çadırların ve barınakların oraya vardı.
Önce adminlerden başlayacaktı çünkü onları en sona bırakınca bütün adanın çığlıkları sayesinde herkes uyanıyordu ve böylece onlara sıra gelmiyordu. Sessizce adanın ortasında adminlere ayrılan barınaklara gitti. Bütün minnak adminler neredeyse aynı yerde yatıyorlardı ve şimdi olacaklardan habersiz oldukça masum görünüyorlardı.

-Hadi bakalımmmmm diye fısıldadı Merve ve elindeki büyükkkk su tabancasını – ormanda doldurduğu kovalardaki su ile taşan tabancaları- Büşra ,Kübra ,Tuba Abla ve Sahra Abla devamında Hazal Abla ve bütün adminleri aynı oranda baştan aşağıya ıslattığında hem adminler uyanmış hem de çığlıklar başlamıştı.

-Aaa bu kadar da uyunmaz ki canım ,uyku unutkanlık yapıy- diyemeden adminler uyanmış ve ada çalkalanmaya başlamıştı.

-Merve bu sefer bittin sennnnnnn !!

-Merve seni elime geçireyim bir !!

-Bu defa ağaçtan baş aşağı sarkıtmakla kalmayacağım !!

-Merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!
Gibi çığlıkları duymaya çoktannn başlamıştı .
Adminler kızgınlıktan kıp kırmızı olmuşlardı , ada sakinlerinin ise öfkelerine diyecek yoktu !

-Bittim ben ama buna değer diye bağırarak kaçmaya başladı Merve ve arkasından koşan ada resmen kıtayı batıracak kadar yıkıyorlardı etrafı !
Merve sonunda bir ağacın en tepesinde tüneyince herkesi gözetlemeye başladı.

-Önce Kellan’ıma göz dikiyor – külliyen yalan dünya ahiret eniştem – sonra sabahları manyak gibi uyandırıyor diye çığırdı Tuba Abla. Haklıydı çünkü Merve de böyle uyandırılmaktan hiç hoşlanmıyordu ama bir kerelik manyaklıktan bir şey olmazdı.

- Ya ya ya ben varyaa bir elime geçireyimmm onuuu !! diye kelimeleri sinirinden dökmeye zorlanan Kübra küplere binmişti.

-Oooff sırıl sıklam oldum ya beni bu halde Tay görse yüzüme bakmaz diye sızlandı Büşra.
Ohh en azından Büşra kızmadı diye derin bir nefes aldı Merve fakat yarıda kaldı.

-Ahh Merve bir elime geçireyim seni bir geçireyimmmm diye tısladı Büşra.
Diğer adminler sinirlerini yatıştırmaya çalışırken üyeler felaket derecede bozgunlardı.

-Oof ortak ya nereden çıktı böyle uyandırma sistemi ya diye yakındı Büşra.

-Annem ya arada delirir böyle diye sırıttı Ceren. Tabi alışkındı Ceren ara sıra anası onu gıdıklayarak uyandırıyordu bu azdı bile onun
için.

- Off yaa ne güzel rüyamda Ian’ı görüyordum diye üzüldü Tuğba.

On- on beş dakika gülütü dinmek bilmedi ve saat neredeyse sekiz olmak üzereydi.
Yemek için herkes kollarını sıvadığında adminler ormandan geri döndüler ,üstleri başları çamur olmuştu ve sinirleri biraz olsun yatışmıştı.

Yemek için kolları sıvayan Kübra (h.k) ,Seda Abla (onun yemeklerinin üstüne yok !) ,Deja ,Özlem Abla masayı kurmaya başlamışlardı. Ve yine yemekte kuş sütü eksikti.
Bütün herkes masada yerini aldığında Merve korkudan tünediği ağaçtaki elmaları tüketmişti.

-Millet hala yok bu cadı ortada diye ortaya laf attı Nahide Abla.

-Sen daha iyi bilirsin Nahide Abla sence bu cadı nerededir , sonuçta laz aklıyla nerelere saklanmış olabilir ?

-Bence ağaçlara bakmalıyız dedi sinsice Nahide Abla.

-Bütün ada sakince ağaçları aramaya başladıklarında Merve ileriden gelen topluluğun hayra alemet olmadığını anladı ve ağaçtan indi.
Onlara doğru yürüyerek konuşmaya başladı :

-Tamam haklısınız ,bir daha yapmayacağım ve üzgünüm diye ellerini teslim olurmuş gibi havaya kaldırdı.

-Tamam dostum tutuklusun bu günün bulaşıkları senin işin diyerek görünmeyen bir kelepçe ile ellerini tuttu Kübra (polis olmak yakışır T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762)

Sakince yemekler yendi ve onca bulaşık yıkandı. Herkes kendi alemine döndü. Kimi sevdiğinin resmini yapmaya başladı ,kimi çoluğu çocuğu ile ilgilenmeye daldı. Kimisi yüzdü formda kaldı kimisi tekrar uyudu …
Akşam olunca tekrardan hayat başladı.

-Millet bu geceki plan denizin orada. Ateşi orada yakacağız ve yemekler orada olacak ,eğlencenin mekanı deniz bu gece diye duyuru yaptı Büşra.

Herkes içine bikini dışına da daha sıcak tutacak bir şeyler giydi. Kendilerine göre yemekler hazırladılar ve denizin yolu tutuldu.
Büşra ,Kübra ve diğer adminler sakince voleybol oynuyorlardı. Topları karanlıkta görünecek kadar parlaktı.

Disko topuna benzeyen voleybol topu adanın en meşhur topuydu ve karanlıkta oyun oynamaya uygundu.
Birkaç üye yüzüyordu ve karanlıkta balık gibi gözüküyorlardı. Birkaç üye yemek yiyor ve sohbet ediyorlardı.
Diğer üyelerin bir kısmı kocaman kumdan “twilghtfan.forumdizin.net” yazmışlardı ,reklamdakilere taş çıkartırdı.
Merve ,Büşra ,Tuğba ,Ceren ,Serra ,Emine ise tek sıra halinde dizilmiş ,elleri havada vücutlarına çarpan sert dalgalar ile tuhaf bir oyun oynuyorlardı. Hissetme oyunu altında sıra sıra dizilen üyeler sert dalgalar kendilerine çarptıkça bütün kötü enerjiyi atıyorlardı. Bir tür ritüel gibiydi.
Gamze yine tuzlu su yutmuştu.

-Off ya tuzlu su yuttum deyince kızlar mayışmış bir halde kıkırdadılar. Neredeyse her gece Gamze su yutuyordu. Her halde rahatlayan vücudu ve zihni ağzını kapaması gerektiğini unutuyordu.

- Iyy ben de yuttum dedi Merve oda Gamzeye gülerken yutmuştu. Allah çarpıyor işte !

Nazlı ,Yaren ve Tuğba,Yasemin ellerine gitarlarını aldılar (oyunlardan baktım T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762) , Merve yan flütünü ve Gamze ve Büşra kemanlarını kaptılar ve üç piyanodan birine Merve ,diğerine Emine ,sonuncusuna da Ece geçti …
Burada geçirdikleri zamanda besteledikleri “ Zaman Dursa “ şarkısın çalıp ,söylemeye başladılar.

Zaman dursa şimdi …
Tam şu anda !
Herkes mutlu olduğunda hayat güzellll !!

Kimisi çıldırsa da ….
Kimisi öldürse de gülmekten …
Kimisi sinir etse de …
Zaman dursa şimdi …
Tam o anda !!

Adamız kalabalık …
Adminler zapt edemiyor !!
Kimisi durdurulamıyor !!
Nereden düştük bu adaya ?
Bu fikir nereden geldi aklına ?
Ah Kübraaaaa !!

Mutluyuz ne olursa olsun …
Küsmek ,dargınlık yok !
Bizi birleştirdi Alacakaranlık
Ayıramaz Yeni Ay bizi !
Tutulduk bir kere ,
Şafağa kadar değil
Ölüme kadar beraberiz !!
Zaman dursa şimdi …

Hep mutlu olsak ya keşke ,
Bu ada sakinse böyle
Çok bakma bu halimize
Sen sabah gör bunları
Atılan deli çığlıkları !!
Zaman dursa şimdi !!
Tam o anda ,tam o andaaaaa

Güçlü bir bağ var aramızda ,
Kırılamaz temeller attık
Hiç ayrılmadık
Bak adada bile beraberiz
Ne kadar mutluyuz
Zaman dursa şimdi !!
Tam bu anda ….

Gitarcılar pek bir hoş ,
Piyanonın sesleri yayılır tüm adaya
Sen nereden öğrendin bu flütü çalmayı ?
Bu güzel melodi
Unutulur mu şimdi ?
Allah ayırmasın bizi
Zaman dursa şuuuuuu annnndaaaaaaaaaaaaa !!

Bir alkış kıyamet kopar yine ,bu şarkı bütün foruma bestelendikten beri çalınır ve söylenir her akşam.
Herkes birbirine sıcak bakılar atıp ayrılmama yeminleri ederken ortamda yoğun bir duygu seli vardı.
Kimsenin ayıramayacağı bir forumdan adalara düşmüşlerdi ,onlar Alacakaranlık mucizesi idiler.
Kimisi sakin ,kimisi çatlak ,kimisi duygusal ,kimisi kırılgan ,kimisi sinirli ,kimisi cazgır ,kimisi sanatkar ,kimisi marifetli ….
Burası onların forumu her şey mümkün onlarda …
Mutlular ,her ne olursa olsun bir aradalar , aileden öteler onlar ….
Bütün sınırları aşarak geldiler bu noktaya kadar ….
Şarkının etkisinden çıkan üyeler ayaklandılar ve coşkulu bir müzik eşliğinde dans başladı.

Twilight müziklerinden Perry Farrel’ın seslendirdiği Go All The Way şarkısı çaldı ,üyeler coştu …
Su savaşları yapıldı ve tıklım tıklım dolana kadar mideler doldu.
Ta ki kimsenin hali ,dayanacak mecali kalmayınca kafalar bi milyonu geçince eğlene durdu ve herkes nasıl yataklarına vardıklarını bilmeden kendilerini tatlı bir uykuda buldular ,kim bilir belki Edward ,belki Jacop ,belki Emment ,belki Jasper onları geceleri izliyorlardır …
Fakat bizim üyeler o kadar yorulurlar ki ister Ed gelsin ister Em gelsin istiyorsa Cumhurbaşkanı gelsin yine de kılların kıpırdatmazlar …
Zaman durur işte o anda …
Tam da rüyanın en tatlı anında ….

O kadar çok üyemiz var ki bazılarını katmaya çalıştıysam da başaramadım …
Umarım beğenirsiniz …
Yazan ve Düzenleyen : tutuldum (merve)
Büşra ısrarın üzerine hemencicik atıyorum T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından tutuldum Cuma Ocak 28, 2011 4:35 pm

Ada Maceraları -1- Geldi Milletttt !!
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Sheilarp Cuma Ocak 28, 2011 4:41 pm

Merve çok güzel yazmışsın ya çok eğlendim. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Hep yaz olur mu bende destekliyorum seni.. :)
Sheilarp
Sheilarp
Vejeteryan

Mesaj tarafından Büsra Cuma Ocak 28, 2011 4:48 pm

Harikasın ortak. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Süper olmuş bayıldım. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Ama eğer beni ıslatarak uyandırsan benim tepkim bu kadarla kalmazdı herhalde. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Çok eğlenceli bir macera yaa keşke orada olsak gerçekten de böyle coşardık herhalde. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Sabahın köründe çığlıklarla uyanmaya ya da ıslanarak uyanmaya bile razıyım ben hatta. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Bu arada bestene de bayıldım çok güzel. :) Zaman dursa şimdiiiii. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Bunun devamı da gelmeli ama bence bizim adada macera hemen biter mi? T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Bu arada ısrarım üzerine iyi ki hemencecik attın yani hemencecik atmasaydın ne olacaktı bilmiyorum. Az sonra dedin o çok sonra oldu. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Neyse ki okuyabildim sonunda. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Ee şimdi de devamı için ısrar etmeye başlasam mı? T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 831981 Neyse ortak ellerine sağlık çok güzel olmuş. :)
Büsra
Büsra
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından tutuldum Cuma Ocak 28, 2011 4:50 pm

Teşekkürler Gamze T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Teşekkürler Ortak T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Hemen msd sıkıştrımaya başladın ama Büşra T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Cuma Ocak 28, 2011 5:22 pm

Ellerine sağlık tatlım süper olmus T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından tutuldum Cuma Ocak 28, 2011 5:27 pm

Teşekkürler canım T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından R.P.K.S Cuma Ocak 28, 2011 6:28 pm

Merve'm yaa harika yazmışsın okurken çok eğlendim T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Normalde böyle kalabalık ortamlarda
Piyano filan çalamazdım ama bugün çalasımmı gelmiş nee T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 641938
(Sanki çalmaya biliyormuşum gibi neyse çaktırmayalım T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 641938 T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762)
Ellerine sağlık canım bende devamı için ısrar etsemmi diyorum ama
Sıkmayayım seni şimdiden ama beklediğimi bil T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184
R.P.K.S
R.P.K.S
Vejeteryan

Mesaj tarafından thedream C.tesi Ocak 29, 2011 1:46 pm

ya tam da Ian'ı görüyormuşum canom aşk olsun ya
çok kızdım bak şimdi sana
ama hadi şu kötü enerjiyi atma sistemiyle yırttın T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762

süperdin bitanesi ellerine sağlık
valla bir an orada kalkıp dans ettiğimi hissettim
Ada Maceralı-2 'yi en kısa zamanda bekliyorum canom haberin olsun T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 831981
thedream
thedream
Vejeteryan

http://genclikhavadisleri.forumup.com

Mesaj tarafından tutuldum C.tesi Ocak 29, 2011 1:47 pm

T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Teşekkürler canlar T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Mikli4 C.tesi Ocak 29, 2011 3:02 pm

Vayy o nasıl bir sondu ya! Duygulandım yemin ederim T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Ellerine sağlım Merve ablam =) Çok güzeldi.Hayret sen benden de erken kalkmışsın ya da ben öğlene kadar adanın ıssız bölgelerinde saçma salak dolaşıp olayları kaçırıyorum T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Ellerine sağlık harikaydı T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından tutuldum C.tesi Ocak 29, 2011 3:09 pm

Ağaçların arasında saklanıyordun dimi T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Teşekkürler Karyacım ,eee artık sizden bekliyorum herkes yazsın ,kitap yapalım T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Mikli4 C.tesi Ocak 29, 2011 3:13 pm

T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Güzelim ada sayfasını hikayemle kirletmiyeyim ben T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 deneyimli yazarlarımıza bırakıyorum sahayı T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından Thehost C.tesi Ocak 29, 2011 5:03 pm

Çok güzeldi Merve'm. Yorum yapacak vaktim yok program kuruyorum ama süperdi. Eline emeğine sağlık.
Ve bizlere de yer verdiğin için teşekkürler. =)
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Mesaj tarafından lincolngamze C.tesi Ocak 29, 2011 5:24 pm

Çok çok tatlıydı yahu. Özellikle sonu. Ellerine sağlık fıstık :) Eğlenceliydi :)
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

Mesaj tarafından Bella_Ceren C.tesi Ocak 29, 2011 5:47 pm

Ay Merve gül gül öldüm. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Çok güzel olmuş cancan. E tabi alışkınım ben. Gıdıklayarak, bir anda "Cereeeeeeeen!" diye bağırarak, korkutarak, üzerimden çikolata sosu döküp beni hayal dünyasına yollayarak en güzel uyku stillerini bütünleştirdin. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Bak bunlar aklıma geldi, gelecek yazılarında kullanabilirsin. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Bende yazacağım bir ara ve yollayacağım. Bakalım bu sefer ben seni nasıl uyandıracağım. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 682184 Ay hele o elmaları yiyişin gülmekten öldürdü beni. Ellerine sağlık annem. T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından MeLody C.tesi Ocak 29, 2011 5:55 pm

Harikaydı Merve'm! T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Yeni maceraları bekliyoruz! T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
MeLody
MeLody
Vejeteryan

Mesaj tarafından tutuldum C.tesi Ocak 29, 2011 5:58 pm

Teşekkürler cannişkolarım T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762 Ama ama ama şimdi siz böyle baya baya bekliyorsunuz T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Aklıma komik maceralar geldikçe adanın her türlü halini yansıtmaya çalışacağım T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! Ptsi Ocak 31, 2011 6:53 pm

Ben daha 1'i yeni okudum Allah'tan geç kalmadım ikiye yetişmeyi başardım.T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Bebeğim harika yazmışsın.T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Çok güzeldi..T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Ama ama o su dökme fikri gece olmalıydı.T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Yinede harikaydı süper.T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Teşekkürler canım.:)
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından tutuldum Ptsi Ocak 31, 2011 9:40 pm

Beğenmene sevindim Nilay'ım ...
Gece de yaparız ,zamanımız bol ,adada hapsolduk T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından JustyKolik Ptsi Ocak 31, 2011 9:55 pm

Eveet ada sakinleeeeriii.Adada kaybolmuştum ama artık geri döndüüm T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
Nasılsınız bakalım ? Özlendim mi ? T.F. Survivor! ADA MACERASI: CEREN'İN YARDIRAN MACERASI! (Syf: 48) - Sayfa 15 757762
JustyKolik
JustyKolik
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Büsra Ptsi Ocak 31, 2011 10:05 pm

Canıııııım özlenmez olur musun hiç? Oyy yorumlarını görmeyi nasıl özlemişim hoşgeldin ya bir daha gitmeden önce haber verirsen çok sevinirim aklımdan neler geçti var ya.
Büsra
Büsra
Cullen
Cullen

15 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Sonraki

- Similar topics

:: Eğlence :: Geyik