13 EYLÜL'DE MTV'DE...ROB-KRİSTEN VE TAYLOR!!!VE YENİ FRAGMAN
13 EYLÜL'DE MTV'DE...ROB-KRİSTEN VE TAYLOR!!!VE YENİ FRAGMAN
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BİLİNDİĞİ ÜZERE NEW MOON İLK TRAİLER'I MTV 'FİLM' ÖDÜLLERİNDE İZLEMİŞTİK. MTV'DE VERİLEN BİR HABERE GÖRE BU YIL DÜZENLENECEK OLAN MTV 'MÜZİK' ÖDÜL TÖRENİNDE Robert Pattinson, Kristen Stewart VE Taylor Lautner ORADA OLACAKMIŞ!!! (YAYYY!!) “New Moon” soundtrack'İ İLK KEZ ORADA CANLI BİR PERFORMANSLA HAYRANLARA SUNULACAKMIŞ.. Death Cab for Cutie - Meet Me on the Equinox.
[size=99px]
VEEE SIKI DURUN.... YENİ BİR FRAGMANDA YAYINLANACAK!!![/size]
26. GELENEKSEL MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ 13 EYLÜL'DE... ANCAK TÜRKİYE'DEKİ MTV DE YAYINLANIR MI BİLEMİYORUM.. BEN BUNU YABANCI SİTEDEN ÇEVİRDİM...
BİLİNDİĞİ ÜZERE NEW MOON İLK TRAİLER'I MTV 'FİLM' ÖDÜLLERİNDE İZLEMİŞTİK. MTV'DE VERİLEN BİR HABERE GÖRE BU YIL DÜZENLENECEK OLAN MTV 'MÜZİK' ÖDÜL TÖRENİNDE Robert Pattinson, Kristen Stewart VE Taylor Lautner ORADA OLACAKMIŞ!!! (YAYYY!!) “New Moon” soundtrack'İ İLK KEZ ORADA CANLI BİR PERFORMANSLA HAYRANLARA SUNULACAKMIŞ.. Death Cab for Cutie - Meet Me on the Equinox.
[size=99px]
VEEE SIKI DURUN.... YENİ BİR FRAGMANDA YAYINLANACAK!!![/size]
26. GELENEKSEL MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ 13 EYLÜL'DE... ANCAK TÜRKİYE'DEKİ MTV DE YAYINLANIR MI BİLEMİYORUM.. BEN BUNU YABANCI SİTEDEN ÇEVİRDİM...
Elly- Admin
Similar topics
» Yeni/Eski Kristen ve Taylor Resimleri
» Taylor ve Kristen'dan Eski/Yeni Bir Kare
» Yeni Ay'ın Setinden Taylor,Kristen ve Ashley Sarılması
» Kristen, Robert ve Taylor'dan Yeni/Eski Fan Karesi
» Kristen ve Taylor ''A Better Life'' Filminin Prömiyerinde 3 (Daha Fazla Taylor Kareleri + Video)
» Taylor ve Kristen'dan Eski/Yeni Bir Kare
» Yeni Ay'ın Setinden Taylor,Kristen ve Ashley Sarılması
» Kristen, Robert ve Taylor'dan Yeni/Eski Fan Karesi
» Kristen ve Taylor ''A Better Life'' Filminin Prömiyerinde 3 (Daha Fazla Taylor Kareleri + Video)