Vampirlerin Karizması Yerle Bir [Ömür Gedik] Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Vampirlerin Karizması Yerle Bir [Ömür Gedik] Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampirlerin Karizması Yerle Bir [Ömür Gedik]

Vampirlerin Karizması Yerle Bir [Ömür Gedik] Empty Vampirlerin Karizması Yerle Bir [Ömür Gedik]

Mesaj tarafından lincolngamze Cuma Ara. 17, 2010 7:43 pm

Geçen gün Alacakaranlık: Yeni Ay’dan yola çıkarak ‘Kurtadam Jacob mı, vampir Edward mı’ diye sormuştum.

Konu başka yerlere gitti.
Vampir filmi tutkunlarının Alacakaranlık serisiyle birlikte vampirlerden fena halde soğuduklarını öğrendim.
Anıl Ergin, “Asıl kutuplaşma korku filmi sevenler arasında oldu; vampir sevenler ve zombi sevenler” demiş ve romantik vampir filmi Alacakaranlık için ağır yazmış: “Vampir filmlerindeki sulu aşk zırvalıkları bizi zombi filmlerine itiyor. Saf korku ve şiddet artık zombi filmlerinde. Alacakaranlık’ın Umutsuz Ev Kadınları’ndan (Desperate Housewives) farkı yok.”
Diğer yanda soruma cevap verirken vampir Edward’ı yerden yere vuranlar da var. İrem Ergün “Edward Bey, Bella’ya olan aşkı/kaybetme korkusu ve Jacob’ı kıskanması nedeniyle pısırık oldu.
Ben, bir kadın olarak, Edward gibi attığı her adımdan korkan, sevdiğini koruyamayacak gibi hissettiğinde kaçan bir erkek yerine, Jacob gibi kuvvetli, cesur, lafının eri ve ‘uğruna dağları yakarım’ ruhunda bir erkeği yanımda görmek isterim” demiş.
Türkiye Jacob’ı tutarken yurtdışında takip ettiğim anketlerde kazanan hep vampir Edward oluyor. Hem de ezici oranlarla.
Buradan yola çıkıp, light vampirlerden hoşlanmayan Türkler maço erkek sever dersek ne olur?
Yerinde bir tespit olur sanırım.

Kaynak:Hürriyet-Ömür Gedik(26.11.2009)
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

- Similar topics