Simyacı-John Ward
2 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
Simyacı-John Ward
Bir doğum günü hediyesi olarak gelen bu kitap, her kitap kurdunu mutlu ettiği gibi benide mutlu etmişti, heyecanlandırmıştı. Hele ki size gelen tek hediye ise ve o bir kitapsa! Tabii görünce bendeki ifade ilginç ağız şekilleri oldu. Elime aldığım gibi okumaya başlamam, heyecanla bitirmem ve kitabın sonrasında arkasını okumam aptal kahkahalara sebep oldu.
Arka yazıya inanmayın! Kesinlikle Türkiya ile uzaktan yakından alakası yok. Ya da ben kitabı ilginç okuyorum.
Neyse. Fantastik bir kitap. Sonu daha mükemmel olabilirdi. Çünküğ konusu çok ilgi çekiciydi. Vuhu falan yani, ehe. (:
Nese. Vakit geçiren bir kitap anlyacağınız
###
Simyacı|Jhon Ward
Helen, bir sanat taciri olan babasının ona bir anahtar bırakarak, sakladığı gizli bir şeyi ele geçirmesini söylediği gizemli bir notu bulduğunda, kendisini müthiş bir ikilemin içinde bulur.Helen ve arkadaşı Jake, Floransa'dan başlayıp İstanbul Yerebatan Sarayı'na kadar uzanacak bu macerada nelerle karşılaşacaklar, hangi zorlukları atlatacakalr ve Helen'in babasının istediği şeyi bulabilecekler mi? İyi okumalar...
Arka kapaktan:
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ölüme götürür. Sadece cesurlar dünyayı değiştirebilirler. Bu kitap cesurların kitabı.
"Eğer sıkı bir macera romanı okumak istiyorsanız, bu kitabı hemen alın. Nefes kesen bir hikayesi var."
New York Times
"Simyacı, kesinlikle mükemmel bir kitap."
Booklist
"Simyacı'nın bitmesini istemedim, teşekkürler John Ward."
-Susan Unger / Publisher Weekly
"Bir kitaptan daha fazla ne istenir ki, çok etkileyici. Elinizden bırakamayacaksınız."
-Marsha Mallery / Entertainment Weekly
Arka yazıya inanmayın! Kesinlikle Türkiya ile uzaktan yakından alakası yok. Ya da ben kitabı ilginç okuyorum.
Neyse. Fantastik bir kitap. Sonu daha mükemmel olabilirdi. Çünküğ konusu çok ilgi çekiciydi. Vuhu falan yani, ehe. (:
Nese. Vakit geçiren bir kitap anlyacağınız
###
Simyacı|Jhon Ward
Helen, bir sanat taciri olan babasının ona bir anahtar bırakarak, sakladığı gizli bir şeyi ele geçirmesini söylediği gizemli bir notu bulduğunda, kendisini müthiş bir ikilemin içinde bulur.Helen ve arkadaşı Jake, Floransa'dan başlayıp İstanbul Yerebatan Sarayı'na kadar uzanacak bu macerada nelerle karşılaşacaklar, hangi zorlukları atlatacakalr ve Helen'in babasının istediği şeyi bulabilecekler mi? İyi okumalar...
Arka kapaktan:
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ölüme götürür. Sadece cesurlar dünyayı değiştirebilirler. Bu kitap cesurların kitabı.
"Eğer sıkı bir macera romanı okumak istiyorsanız, bu kitabı hemen alın. Nefes kesen bir hikayesi var."
New York Times
"Simyacı, kesinlikle mükemmel bir kitap."
Booklist
"Simyacı'nın bitmesini istemedim, teşekkürler John Ward."
-Susan Unger / Publisher Weekly
"Bir kitaptan daha fazla ne istenir ki, çok etkileyici. Elinizden bırakamayacaksınız."
-Marsha Mallery / Entertainment Weekly
Geri: Simyacı-John Ward
Ben yazara bakmadan doğruca Simyacı'yı görünce bir an Paulo Coelho'nun kitabı sandım. Yerebatan Sarnıcı falan? Ben okumadığım halde sanırım seninle aynı fikirdeyim, yoktur İstanbul ile Türkiye ile ilgisi, pek inandırıcı gelmedi. Paylaşım için teşekkürler.
Geri: Simyacı-John Ward
Aslında ben ablamdan onu istemiştim ama o gidip bunu almış. Yazara bakmadan.
Yani Poulo olsa bi ihtimal verirdim Türkiyeyle bağlantı kurmasını. Ama, işteh.
Yani Poulo olsa bi ihtimal verirdim Türkiyeyle bağlantı kurmasını. Ama, işteh.
Similar topics
» Dear John-Sevgili John
» Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon
» John Winchester's Journal (John Winchester'ın Günlüğü)
» Simpsons Tanıtım Videosu - Edmund(ward)!
» John'un Günlüğü
» Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon
» John Winchester's Journal (John Winchester'ın Günlüğü)
» Simpsons Tanıtım Videosu - Edmund(ward)!
» John'un Günlüğü
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası