Simyacı-John Ward Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Simyacı-John Ward Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Simyacı-John Ward

2 posters

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

Simyacı-John Ward Empty Simyacı-John Ward

Mesaj tarafından KristyNesty C.tesi Eyl. 03, 2011 11:31 pm

Bir doğum günü hediyesi olarak gelen bu kitap, her kitap kurdunu mutlu ettiği gibi benide mutlu etmişti, heyecanlandırmıştı. Hele ki size gelen tek hediye ise ve o bir kitapsa! Tabii görünce bendeki ifade ilginç ağız şekilleri oldu. Elime aldığım gibi okumaya başlamam, heyecanla bitirmem ve kitabın sonrasında arkasını okumam aptal kahkahalara sebep oldu.

Arka yazıya inanmayın! Kesinlikle Türkiya ile uzaktan yakından alakası yok. Ya da ben kitabı ilginç okuyorum.

Neyse. Fantastik bir kitap. Sonu daha mükemmel olabilirdi. Çünküğ konusu çok ilgi çekiciydi. Vuhu falan yani, ehe. (:

Nese. Vakit geçiren bir kitap anlyacağınız Simyacı-John Ward 757762

###
Simyacı|Jhon Ward

Simyacı-John Ward 85168-Simyaci

Helen, bir sanat taciri olan babasının ona bir anahtar bırakarak, sakladığı gizli bir şeyi ele geçirmesini söylediği gizemli bir notu bulduğunda, kendisini müthiş bir ikilemin içinde bulur.Helen ve arkadaşı Jake, Floransa'dan başlayıp İstanbul Yerebatan Sarayı'na kadar uzanacak bu macerada nelerle karşılaşacaklar, hangi zorlukları atlatacakalr ve Helen'in babasının istediği şeyi bulabilecekler mi? İyi okumalar...

Arka kapaktan:

Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ölüme götürür. Sadece cesurlar dünyayı değiştirebilirler. Bu kitap cesurların kitabı.

"Eğer sıkı bir macera romanı okumak istiyorsanız, bu kitabı hemen alın. Nefes kesen bir hikayesi var."
New York Times

"Simyacı, kesinlikle mükemmel bir kitap."
Booklist

"Simyacı'nın bitmesini istemedim, teşekkürler John Ward."
-Susan Unger / Publisher Weekly

"Bir kitaptan daha fazla ne istenir ki, çok etkileyici. Elinizden bırakamayacaksınız."
-Marsha Mallery / Entertainment Weekly
KristyNesty
KristyNesty
Yenidoğan
Yenidoğan

http://www.twilightfan.forum-canada.com

Simyacı-John Ward Empty Geri: Simyacı-John Ward

Mesaj tarafından antinotizia (Esila) C.tesi Eyl. 17, 2011 7:13 pm

Ben yazara bakmadan doğruca Simyacı'yı görünce bir an Paulo Coelho'nun kitabı sandım. Simyacı-John Ward 757762 Yerebatan Sarnıcı falan? Ben okumadığım halde sanırım seninle aynı fikirdeyim, yoktur İstanbul ile Türkiye ile ilgisi, pek inandırıcı gelmedi. Simyacı-John Ward 757762 Paylaşım için teşekkürler.
antinotizia (Esila)
antinotizia (Esila)
Moderatör
Moderatör

http://supernatural.forumdizini.net/

Simyacı-John Ward Empty Geri: Simyacı-John Ward

Mesaj tarafından KristyNesty C.tesi Eyl. 17, 2011 8:42 pm

Aslında ben ablamdan onu istemiştim ama o gidip bunu almış. Yazara bakmadan. Simyacı-John Ward 757762
Yani Poulo olsa bi ihtimal verirdim Türkiyeyle bağlantı kurmasını. Ama, işteh. Simyacı-John Ward 757762
KristyNesty
KristyNesty
Yenidoğan
Yenidoğan

http://www.twilightfan.forum-canada.com

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap