George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/ Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/ Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/

3 posters

George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/ Empty George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/

Mesaj tarafından the.cullens Çarş. Ağus. 17, 2011 2:43 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sevgili Fred,

Annem bu mektubu yazmamı önerdi, daha iyi hissetireceğini söyledi. Bunun nasıl olacağını anlamıyorum, çünkü bunu göremiyorsun ve ben de senin buna tepkini göremeyeceğim, ama kaybedecek bir şeyim yok, neyse işte buradayız..

Ölümünden bu yana bir yıl oldu. Her şey değişti ama henüz her şey aynı.. şaka dükkanı hala güçlü.(başarılı, satışları yüksek) Ron bana yardım ediyor. Sensiz aynı olmamasına rağmen.. Benim şakalarımı senin kadar takdir etmiyor.

Seni çok özledim. Hep, sana hiç hoşçakal ve seni seviyorum diyemediğimi düşünüyorum.. Seni seviyorum. Bunu hiçbir zaman yeteri kadar söylemememize rağmen bildiğini umuyorum.

Mücadele ediyorum Fred. Yalan söylemeye devam edemem. İyiymişim gibi davranıyorum, şaka yapıyorum, gülüyorum, ama kalbim yaralı. Sana dokunmak, sarılmak, gülüşünü tekrar duymak istiyorum. Mutlu olman için dua ediyorum, Tonks'la eğlenmen için, Lupin'e rahatlatmak için cesaret vermen için..(Kurtadam olmasıyla ilgili) ve tabii ki Dumbledore'la birliktesin. O etraftayken her zaman parti olur.

Beni özledin mi? Hiç beni düşünüyor musun? Hala burada benimle olmayı diler miydin? Paylaştığımız güzel zamanları hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum. Her gün..

Şimdi yazmayı bırakıyorum. Sadece bilmeni istedim, seni seviyorum.

Suç ortağın,

George.
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/ Empty Geri: George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/

Mesaj tarafından nessie!! Çarş. Ağus. 17, 2011 3:01 pm

Anaaaam arkadan da verdim müziği,gözlerim buğulandı hemen.Lanet olasılar her ne kadar filmde Fred'in ölümünü yansıtmamış olsalar da kitabını okuyan biri olarak o sahnedeki duygu akımını çok iyi almıştım.Şimdi de aynı şeyi yaşıyorum doğrusu George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/ 832695

Teşekkürler,canım.
nessie!!
nessie!!
Nirvana

George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/ Empty Geri: George'dan Fred'e Mektup(Ağlatabilir, duygu patlaması yaşatabilir) :'/

Mesaj tarafından the.cullens Çarş. Ağus. 17, 2011 5:33 pm

Rica ederim canım
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

Mesaj tarafından KristyNesty Salı Eyl. 20, 2011 6:40 pm

Çok pis ağlatıyodu kiii ablam çeri dalınca tüm duygu yok oldu .s

müükemmel.
KristyNesty
KristyNesty
Yenidoğan
Yenidoğan

http://www.twilightfan.forum-canada.com

- Similar topics