Yeni Ay: Bekleyiş Sona Erdi!
:: Genel :: New Moon - Yeni Ay
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Ay: Bekleyiş Sona Erdi!
Alacakaranlık oyuncuları Alacakaranlık DVD’si için çağrı yaptıkları sırada, Yeni Ay için de kısa bir video hazırlamışlar…
Evet, her ne kadar henüz 20 küsür Gün olsa da, BEKLEYİŞ BİTTİ diyor oyuncular… Ama Robert daha bir güzel diyor sanki…
Ashley Greene: Ben Alacakaranlık Serisinden Ashley Greene. Yakında vizyona girecek olan Yeni Ay’ı izleyin.
Kellan Lutz: Ben Alacakaranlık Serisinden Kellan Lutz. Yakında vizyona girecek olan Yeni Ay’ı izleyin.
Kristen Stewart: Merhaba. Ben Alacakaranlık Serisinden Kristen Stewart. Bekleyiş sona erdi!
Rachelle Lefevre: Ben Alacakaranlık Serisinden Rachelle Lefevre. Yakında vizyona girecek olan Yeni Ay’ı izleyin.
Robert Pattinson: Ben Alacakaranlık Serisinden Robert Pattinson. Bekleyiş sona erdi!
Taylor Lautner: Ben Alacakaranlık Serisinden Taylor Lautner. Bekleyiş sona erdi!
Evet, her ne kadar henüz 20 küsür Gün olsa da, BEKLEYİŞ BİTTİ diyor oyuncular… Ama Robert daha bir güzel diyor sanki…
Ashley Greene: Ben Alacakaranlık Serisinden Ashley Greene. Yakında vizyona girecek olan Yeni Ay’ı izleyin.
Kellan Lutz: Ben Alacakaranlık Serisinden Kellan Lutz. Yakında vizyona girecek olan Yeni Ay’ı izleyin.
Kristen Stewart: Merhaba. Ben Alacakaranlık Serisinden Kristen Stewart. Bekleyiş sona erdi!
Rachelle Lefevre: Ben Alacakaranlık Serisinden Rachelle Lefevre. Yakında vizyona girecek olan Yeni Ay’ı izleyin.
Robert Pattinson: Ben Alacakaranlık Serisinden Robert Pattinson. Bekleyiş sona erdi!
Taylor Lautner: Ben Alacakaranlık Serisinden Taylor Lautner. Bekleyiş sona erdi!
haha971- Admin
Similar topics
» Eclipse çekimleri resmen sona erdi...
» Breaking Dawn Çekimleri Resmi Olarak Sona Erdi...
» Alacakaranlık Nasıl Sona Ermeliydi? - TR Altyazılı
» B.D Çekimlerinin Sona Ermesi Hakkında Oyunculardan Yorumlar
» Entertainment Weekly'nin Yeni Sayısından Önizlemelerin Yer Aldığı Yeni Video
» Breaking Dawn Çekimleri Resmi Olarak Sona Erdi...
» Alacakaranlık Nasıl Sona Ermeliydi? - TR Altyazılı
» B.D Çekimlerinin Sona Ermesi Hakkında Oyunculardan Yorumlar
» Entertainment Weekly'nin Yeni Sayısından Önizlemelerin Yer Aldığı Yeni Video
:: Genel :: New Moon - Yeni Ay
1 sayfadaki 1 sayfası