Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı

3 posters

Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı Empty Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı

Mesaj tarafından Elly Paz Ağus. 07, 2011 6:44 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Vampir Akademisi'nin yan serisinin ilk kitabı Bloodlines’ın kapağı belli oldu. 6 Aralık'ta çıkacak olan kitabın kapağında Adrian (yada Ian) ve Sydney bulunmakta. Kitabın konusu kısaca şöyle;

Sydney hem bir insan hem de bir simyacıdır. Küçüklüğünden beri bir aile işi olarak vampirleri ve insanların dünyasını birbirinden ayırmakta ve deyim yerinde ise pislikleri temizlemektedir. Hikaye California'daki bir lisede başlamakta, Sydney'in özel hayatı, işi ve aşkı hakkında bilgiler öğrenirken Rose – Dimitri ve Adrian konusunda da ipuçları toplayacağız.

KAYNAK:

Çeviri ve Düzenleme – OnreadTakım (Buket)
Elly
Elly
Admin
Admin

Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı Empty Geri: Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı

Mesaj tarafından qizolum. Paz Ağus. 07, 2011 7:10 pm

Bu kitap nasıl olacak merak ediyorum. Ama hiçbir şey Rose'un dilinden okumak gibi olamaz. O hırçın kızı özleyeceğim. /: Ve Dimitri'yi elbette! Aralarda bahsetmek yetmez. :(

Sydney'in Abe ile geçmişini merak ediyorum ama. Adrian da Rose'suz kime kapılacak kim bilir. Jill daha büyük olsaydı o derdim...

Gel Aralık... :))

Teşekkürler. :)
qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı Empty Geri: Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı

Mesaj tarafından nessie!! Paz Ağus. 07, 2011 9:47 pm

Gel Aralık gel amaaa Rose olmadan ımm neyse bakalım.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Teşekkürler ablam:)
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Mesaj tarafından qizolum. Perş. Eyl. 29, 2011 9:58 pm

3 Ekim de çeviri teslimi olacakmış. :)
qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nessie!! C.tesi Ekim 01, 2011 11:33 am

qizolum. demiş ki:3 Ekim de çeviri teslimi olacakmış. :)

Yaniiii kitaba kavuşmamıza az kaldı :).SF bittikten sonra dayanamadım ön okumaların hepsini okudum :/ Offf ben Rose olmadan Dimitri olmadan Ozera olmadan ne yaparım kiii :/ Adrian'a tutunacağız artık.
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Mesaj tarafından qizolum. Ptsi Ekim 10, 2011 5:41 pm

Artemis, kitabın orijinal kapağını aldığını ve fuarda kitabın yayınlanacağını duyurdu! Poster ve ayraç da olacakmış. (:
qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nessie!! Ptsi Ekim 10, 2011 6:54 pm

qizolum. demiş ki:Artemis, kitabın orijinal kapağını aldığını ve fuarda kitabın yayınlanacağını duyurdu! Poster ve ayraç da olacakmış. (:
Mesajını okumamla buraya damladım yoldaş,heyecandan ellerim titriyooooooooor! Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı 509668
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Mesaj tarafından qizolum. Ptsi Ekim 10, 2011 7:29 pm

Sıcak sıcak yeni geldi... Türkiye 'KanBağı' kapağı. :) VA serisinden sonra Kanbağı serisi demeye dilim alışmalı artık. (:

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nessie!! Ptsi Ekim 10, 2011 7:31 pm

Yuhhhhhhh! Süper süper! Değiştirmemişler! Neden acaba?! Adriaaaaaan! Off çok heyecanlandım Vampir Akademisi Yan Serisi Bloodlines Kapağı 509668
nessie!!
nessie!!
Nirvana

- Similar topics