Bir Yıldız Kaydı
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir Yıldız Kaydı
[Resimleri sadece adminler görebilir.]
•• Bir Yıldız Kaydı ••
Bir anda değişirmiş insanın yaşamı.Bilirdim ama inanmazdım.Uzağımdaydı zaferler uzatsam da elimi tutamazdım.
Edward.
Güneşin pırıltımı içine çekmesini beklerken pırıltım gözlerime yükseldi.Kalbim şahlandı,duygularım,düşüncelerim firari.Neredeler ki şimdi ?
Bella.
Tükenirdi gözlerimin önünde tutamazdım ellerinden.Bir kurtarıcı gerekti ,belki de gelmesi rotar yapmış bir mucize !
Alice.
Uzatma artık elini bana ,tutamam ki sevgili…Vazgeç benden, ben vazgeçtim bile aldığım her senli nefesten !
Alexandra.
Kırılır bazen kalemin ,tutulur ya dilin, heh! sen işte tam o zaman aklımda oluyorsun…Bazen bir kalp çarpıntısı kadar yakın ,bazen ise bir bebek sesi kadar uzak…
Kevin.
Onların hikayesi herkes sustuğunda başladı.Güçler,sihirler,sırlar,anlaşmalar bittiğinde yazıldı kaderleri.
Ve der ki yaşam yıldızı” Sevmeli,savaşmalı,yaşanmalı ve ölünmeli.Onların kaderi bu.Kaderi değiştirmek çok cana mal olacak ! Hazır durun pırıltılar ! Hiçbir şeyin sustuğu yok,asıl gürültü yeni başlıyor ! “
Olağanüstü ve normal ! Romantik ve aksiyonlu ! Zor ve basit !
Her şey ayrıntıda gizlidir unutmayın !
Şeytanda dahil...
Giriş Bölümü
Sarsak bir şekilde uyandı yine.En son hangi akşam içmeden yattığını ve dinç kalktığını dahi hatırlamıyordu artık.Zaten hatırlamak istediğini kim söylemişti kii ?
Unutmak istediklerini unutabiliyor muydu ? Hayır ! Peki ya bu lanet olasıca şeyleri nasıl unutabiliyordu ?! Belki haberi yoktu fakat o böyle içmeye devam ettikçe her şey silikleşecek bir tek acıları ve nedeni kalacaktı etrafında.Belki farkındaydı ama umursar gibi bir hali de yoktu.Canı yanıyordu ve şuanda bundan öte düşünecek bir şeyi de yok gibiydi.
Etrafına gözlerini kısarak bakındı ,güneş gözlerini yakıyordu.Burasının neresi olduğuna dair hiçbir fikri yoktu.Tek bildiği birazdan Alice ve Emmet’ın onu burada bulup eve taşıyacağı idi.Onlardan iyi bir ekip oluşturdum diye tembelce gülümsedi.Biliyordu ki söz konusu kendisi olmasa o ikisi kedi ve köpekten farksızdı.Ama ikisini de severdi.Hala seviyor muydu bilmiyordu.Şu anda bedeninde tek hissettiği duygu acı ve bulantıydı.Alex ten sonra kendine bir duvar örmüş ve ateşle sıvamıştı sanki.Kimseyi ne kalbine nede yakınına kabul ediyordu artık.Bir kaybedişi daha kaldıramayacak kadar güçsüzdü.Ama bilmiyordu ki en kötü durumda gelirdi umut…
Admininimiz o korku dolu müthiş hikayesinden sonra benim ki baya bir sade kalacak ama umarım beğenirsiniz İyi okumalar !
En son Persephone tarafından Ptsi Tem. 11, 2011 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Persephone- Vejeteryan
Geri: Bir Yıldız Kaydı
Bence gayet yumuşaktı o hikaye ama. :] Ben Alacakaranlık karakterlerinin olduğu hikayeleri pek sevemiyorum, hikayenin konusu da kafamfa netleşti desem yalan olur ama düzgün yazmışsın. :] Başlıktaki şekilleri silsen, noktadan sonra yeni bir cümleye başlamadan boşluk bıraksan bir de 'de' bağlacını ayrı yazsan mükemmel olacak. Eline sağlık.
Umm abla hikayeye başlamış.Konusunu biliyorum sanırım. =) --esmer-- olduğu zamanlarda yayınlamıştı
Bekliyorum =)
Bekliyorum =)
Mikli4- Cullen
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
*ecem*- Mesaj Sayısı : 2
1 sayfadaki 1 sayfası