Secret Garden | Gizli Bahçe | 2010
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Secret Garden | Gizli Bahçe | 2010
SECRET GARDEN / GİZLİ BAHÇE
İsim: 시크릿 가든 / Sikeurit Gadeun
Diğer İsmi: Secret Garden
Türü: Melofantazi, Romantik
Yayın Tarihi: 13.11.2010
Yayınlandığı Kanal: SBS
Bölüm Sayısı: 20
Yönetmen: Sin Woo-cheol (신우철)
Senaryo: Kim Eun-sook (김은숙)
Oyuncular:
Ha Ji-won (하지원) – Gil Ra Im
Hyeon Bin (현빈) – Kim Joo Won
Yoon Sang-hyeon (윤상현) – Oscar
Kim Sa-rang (김사랑) – Yoon Seul
Lee Philip (이필립) – Im Jong Soo
Jang Seo-won (장서원)
Kang Chan-yang (강찬양)
Konu:
Kim Joo Won, harika görünüşlü fakat kibirli ve çocukça bir adamdır. Kuzeni ve aynı zamanda patronu olduğu sevilen ünlü bir şarkıcı olan Oscar'ın, çapkınlığı yüzünden başına açtığı bir sorunu temizlemeye gittiğinde Gil Ra Im ile karşılaşır. Gil Ra Im, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu ve güzelliği olan bir dublördür. Kim Joo Woo, onu sorunun kaynağı olan kadınla karıştırır ve kendisiyle beraber Oscar'la buluşmaya gitmesi için ikna eder. Çok sürmeden Gil Ra Im'in aradığı kişi olmadığı ortaya çıkar tabii.
Biri aksiyon dizilerinde dublörlük yapan, diğeri ise kavga etmeyi beceremeyen, birbirinin taban tabana zıttı karakterdeki bu iki karakterimizin tanışmalarının bu şekilde gerçekleşmesinin ardından olaylar gelişmeye başlar.
Kim Jo Woo daha gördüğü ilk anda etkilendiği bu kadını bir türlü kafasından çıkaramaz ve kendisini peşinde, hiç ummadığı bir aşkın içinde bulur.
DİZİ OST'leri
Dizinin müziklerini bilgisayarına da indirmek isteyenler buradan ulaşabilir.
- Spoiler:
Secret Garden OST Special
CD 1
01. 그 여자 – Baek Ji Young
02. 너는 나의 봄이다 – Sung Si Kyung
03. 이유 – Shin Yong Jae (4MEN)
04. Here I am – 4Men, Mi
05. 나타나 – Kim Bum Soo
06. 한 여자 – Bebe Mignon
07. 못해 – Mi
08. 상처만 – BOIS
09. 나타나 (ballade ver.) – Yoari
10. You are my everything – Jung Ha Yoon
11. Here I am (piano ver.) – Mi
12. 그 남자 – Baek Ji Young
CD 2
01. 그 남자 – Hyun Bin
02. 눈물자리 – Oscar
03. Liar – Oscar
04. 바라본다 – Yoon Sang Hyun
05. Here I am (drama ver.) – Yoon Sang Hyun
06. 가제 – Yiruma
07. Main Title
08. Lovely Oscar
09. Guardian Angel
10. Mystery Garden
11. Love Potion
12. My Darling Lime
13. Confusion
14. My Daddy
15. Virgin Love
16. Secret Garden
Ve birkaçı... :)
Kim Bum Soo - Appear ( Genelde bölüm sonlarında duyduğumuz şarkı)
Baek Ji Young - That Woman
^_^
Gördüğümden beri ve aklıma geldikçe gülmeden duramadığım iki video. :)
Secret Garden müzikleri, Türkçe altyazılı
Kim Bum Soo - Appear
Hyun Bin - That Man
BOIS - Scars
4MEN - Reason
Baek Ji Young - That Woman
En son sahra tarafından Perş. Haz. 30, 2011 7:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sahra- Admin
Geri: Secret Garden | Gizli Bahçe | 2010
Merak ettim şimdi. Ne izlesem diye düşünüyordum ben de
Sabaha kadar dizi film izlemekten gözlerim çıkacak ama uyuyamıyorum da
Sağol sahra abla
Paylaşım için teşekkürler - bunu yazmayalı uzun zaman oldu
Sabaha kadar dizi film izlemekten gözlerim çıkacak ama uyuyamıyorum da
Sağol sahra abla
Paylaşım için teşekkürler - bunu yazmayalı uzun zaman oldu
Dejavu.Bella- Cullen
Ben bu diziyi nedense sevememiştim. Konusu biraz saçma gelmişti belki de o yüzden. Büşra izlerken arada bakıyordum ama tek bölümünü bile tam olarak izlemedim. :)) Oska kısımlarını hatırlıyorum yalnız. Oska çorabı, Oska şuysu, Oska buysu. Paylaşım için teşekkürler.
İtiraf edeyim dizideki gözdelerim gay çocuk, Oska ve yönetmen...
Gay çocuğu başka bir dizide görürüm diye bekledim. Umarım görürüm.
Oska... Rolünün komik olmasının yanı sıra gerçekte de komik biri. Özel bölüm şahidim. My Fairy Lady'de de çılgın bir karakteri canlandırıyordu. Yakışırrr!
Yönetmen... Abi o kadar seviyordu Ra Im'i bir kere itiraf etseydi ya. :( Elleri boş kaldığı için üzülmüştüm ama Joo Won'un kardeşinin gelmesi iyi geldi. :)
Güzel diziydi ya. Komikti.
Gay çocuğu başka bir dizide görürüm diye bekledim. Umarım görürüm.
Oska... Rolünün komik olmasının yanı sıra gerçekte de komik biri. Özel bölüm şahidim. My Fairy Lady'de de çılgın bir karakteri canlandırıyordu. Yakışırrr!
Yönetmen... Abi o kadar seviyordu Ra Im'i bir kere itiraf etseydi ya. :( Elleri boş kaldığı için üzülmüştüm ama Joo Won'un kardeşinin gelmesi iyi geldi. :)
Güzel diziydi ya. Komikti.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Ben çok sevmiştim bu diziyi. Saçmaydı ama güzeldi. Hyun Bin için güzeldi. NG leri çok komikti yalnız. Özel bölümü izleyenler bilir.
Not: Döşemişsin hemşirem konuyu.. sağ olasın.
Not: Döşemişsin hemşirem konuyu.. sağ olasın.
haha971- Admin
Dejam, izle, beğenirsin bence. :))
Rica ederim canım. Benim içinde uzun zamandan sonra başlık açmak baya bir değişiklik oldu.
*
Merve'm... Bilmem ki ben baya sevdim. Oska karakterine ise bayıldım, hala aklımdan çıkmıyor. :))
*
Büşra'm, yönetmen olaylar gözünün önünde gelişmesine rağemn çok ağırdan aldı. Elini çabuk tutacaktı ne yapalım.
Oska (kendilerine zaten bayıldım) ile gay çocuk baya hoş karakterlerdi. Özellikle gay çocuğun kıskançlıktan Oska'nın sevgilisine "teyze" deyip durması süperdi. Görürsen bana da haber ver.
*
Sorma hemşirem ya. Güya bir başlık ama paylaşımları kaynaklardan bulup düzenleyip atana kadar kaç saat sürdü. Başlık bittiğinde bende bittim gibi bir şey olmuştu.
Valla ben baya hoşlandım. Özellikle dizinin OST lerini çok sevdim. Ve bazı birkaç sahnesi...
Bence hoş dizi. Belki içindeki fantastik kısmı yüzünden biraz saçma gelmiş olabilir. Ama yine de sonuna kadar götürerek izlediğinizde pişmanlık duymayacağınız bir dizi :))
Rica ederim canım. Benim içinde uzun zamandan sonra başlık açmak baya bir değişiklik oldu.
*
Merve'm... Bilmem ki ben baya sevdim. Oska karakterine ise bayıldım, hala aklımdan çıkmıyor. :))
*
Büşra'm, yönetmen olaylar gözünün önünde gelişmesine rağemn çok ağırdan aldı. Elini çabuk tutacaktı ne yapalım.
Oska (kendilerine zaten bayıldım) ile gay çocuk baya hoş karakterlerdi. Özellikle gay çocuğun kıskançlıktan Oska'nın sevgilisine "teyze" deyip durması süperdi. Görürsen bana da haber ver.
*
Sorma hemşirem ya. Güya bir başlık ama paylaşımları kaynaklardan bulup düzenleyip atana kadar kaç saat sürdü. Başlık bittiğinde bende bittim gibi bir şey olmuştu.
Valla ben baya hoşlandım. Özellikle dizinin OST lerini çok sevdim. Ve bazı birkaç sahnesi...
- Spoiler:
- Hyeon Bin'in çığlıkları süperdi. Adam mimiklerini de çok iyi kullanıyor zaten. Gil Ra Im için kendini feda ederek bedenlerini değiştirmesi ve sonrasında araçta Gil Ra Im'e veda edip gözyaşı dökerken bende neredeyse başlıyordum zırlamaya.
Bence hoş dizi. Belki içindeki fantastik kısmı yüzünden biraz saçma gelmiş olabilir. Ama yine de sonuna kadar götürerek izlediğinizde pişmanlık duymayacağınız bir dizi :))
sahra- Admin
Similar topics
» Secret Garden OST
» Twi' Bella&Edward-Bahçe Sahnesi
» 'Twi' Bella&Edward-Bahçe Sahnesi
» Bir Genç Kızın Gizli Defteri
» Mimar Sinan'ın Gizli Aşkı
» Twi' Bella&Edward-Bahçe Sahnesi
» 'Twi' Bella&Edward-Bahçe Sahnesi
» Bir Genç Kızın Gizli Defteri
» Mimar Sinan'ın Gizli Aşkı
1 sayfadaki 1 sayfası