Ben geldim.
+2
Elly
irem13
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ben geldim.
Ben geldim.Aslında geri döndüm belki hatırlarsınız eski sitenin bayağı eski üyelerindendim.Ama yinede kendimi tanıtmakta fayda var. :)
Adım İrem 15 yaşındayım,Tekirdağda oturuyorum.Azıcık çatlağım aslında çok çatlağım ama belli etmemeye çalışıyorum Twilight'a gönülden bağlıyımdır.Oradan oraya atlamak gerekirse kendimi nasıl tanıtsam bilemedim.Hafif dengesiz,kafasına herşeyi takmayan,çok konuşan biriyimdir.Sevmeyebilirsiniz arada çok gıcık biri olurum.Evin küçük asi kızıyımdır :)Birine fazla küs asla kalamam kesinlikle barışırım.Müzik dinlemeye bayılırım,her dakika her yerde dinlerim.Keskin çizgilerle belli olmayan bir müzik zevkim vardır.Hoşuma giden şarkıları dinlerim ama Alternatif Rock şarkılar biraz daha baskın olanlarıdır.Gözlüklüyümdür.Kitap okumayı severim.Yarı hayal dünyasında yaşarım.Yeni insalarla tanışmaya arkadaşlık kurmayı çok severim.Sosyal biriyimdir.Şarkı söylemeyi severim.Şimdiden bir hatam olursa söyleyin alınma gibi bir huyum yoktur. Hakkımda daha ne yazabilirim hiç bilmiyorum.Bu kadar galiba
Herkese Merhaba!! -Sanırım bu başta olmalıydı neyse benimki sonda olsun -
Adım İrem 15 yaşındayım,Tekirdağda oturuyorum.Azıcık çatlağım aslında çok çatlağım ama belli etmemeye çalışıyorum Twilight'a gönülden bağlıyımdır.Oradan oraya atlamak gerekirse kendimi nasıl tanıtsam bilemedim.Hafif dengesiz,kafasına herşeyi takmayan,çok konuşan biriyimdir.Sevmeyebilirsiniz arada çok gıcık biri olurum.Evin küçük asi kızıyımdır :)Birine fazla küs asla kalamam kesinlikle barışırım.Müzik dinlemeye bayılırım,her dakika her yerde dinlerim.Keskin çizgilerle belli olmayan bir müzik zevkim vardır.Hoşuma giden şarkıları dinlerim ama Alternatif Rock şarkılar biraz daha baskın olanlarıdır.Gözlüklüyümdür.Kitap okumayı severim.Yarı hayal dünyasında yaşarım.Yeni insalarla tanışmaya arkadaşlık kurmayı çok severim.Sosyal biriyimdir.Şarkı söylemeyi severim.Şimdiden bir hatam olursa söyleyin alınma gibi bir huyum yoktur. Hakkımda daha ne yazabilirim hiç bilmiyorum.Bu kadar galiba
Herkese Merhaba!! -Sanırım bu başta olmalıydı neyse benimki sonda olsun -
irem13- Mesaj Sayısı : 7
Geri: Ben geldim.
İnanmıyorummmmmmmmm!!!!!!!!!!!! Ne oluyorrrrrr böyleeeeee!!! Eskiler geliyorrrr =)=)=)=) Hoşgeldinnn canımmm... Tuba ben hatırlamazsın belki :)
Elly- Admin
Nasıl hatırlamam Tuba Ablaa!! Hiçbirinizi unutmadım biraz geç oldu ama geldimm
İremcim, hoşgeldin kuzucum. Çok özledim seni ya. Hatırlayamayabilirsin belki beni, Ceren bende. Lise 1'e başlayacağım. 14 yaşındayım. Öpüyorum çok hayatım. :) Hoş geldin.
Bella_Ceren- KurtAdam
Hatırlamazmıyım canımm :) Bende hepinizi özledimmm <3 Hoşbuldumm =D
Hoşgeldin hayatımmmm!!!
Tuba ablanın da dediği gibi eskiler geliyor. =)))
Çok özlemiştik sizleri. =))))))
Tuba ablanın da dediği gibi eskiler geliyor. =)))
Çok özlemiştik sizleri. =))))))
Çifte bayram. Oh, ohhh... Eskilerin buram buram kokusu geliyor. :)
Ben de Aslı, unuttuysan. ;)
İyi forumlar canım. =)
Ben de Aslı, unuttuysan. ;)
İyi forumlar canım. =)
qizolum.- Moderatör
Hoşgeldin İrem!!! Bir şeyler olmuş buralara eskiler akını var. Ben de Merve idim bu arada. =) İyi forumlar.
Hoşbulduummm =))) eskiler akını dahada olur inşallah...Ay ne diyeceğimi bilemedim bu aralar biraz sorunluyumda cümle kurmakta
Similar topics
» ben geldim :D
» Ben de geldim (:
» Ben Geldim Ben Geldim Ben Ben Ben..
» Ben de geldim (:
» Ben geldim !!!
» Ben de geldim (:
» Ben Geldim Ben Geldim Ben Ben Ben..
» Ben de geldim (:
» Ben geldim !!!
1 sayfadaki 1 sayfası