ANNE Kimdir? BABA Kimdir?
+5
JustyKolik
antinotizia (Esila)
gusan_elif
Mikli4
Thehost
9 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge
1 sayfadaki 1 sayfası
ANNE Kimdir? BABA Kimdir?
> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; masaya iki tane tabak koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; masaya iki tane tabak koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
Geri: ANNE Kimdir? BABA Kimdir?
Annenin yazdığı belli Taraflı bir yorum ama doğru sayılır
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Mikli4- Cullen
Annem bunları görse mest olur valla Nese görmesinde şımarmasın
teşekkürler=)
teşekkürler=)
gusan_elif- Mesaj Sayısı : 33
Tamamiyle doğru, taraflı yazıldı diyelim ama yine de doğru. :) Paylaşım için teşekkürler.
Gerçekten doğru. Aslında taraflı yazıldı ama objektif bakılırsa da böyle :)
Teşekkürler.
Teşekkürler.
JustyKolik- KurtAdam
Bizim evde tam tersi valla :)
Biraz taraflı olsa da doğruya doğru yani
Bizim evde tam tersi valla :)
Biraz taraflı olsa da doğruya doğru yani
Bellalice- Mesaj Sayısı : 29
Aynen,taraflı bir yazı.
Fakat çoğuna da katılıyorum.
Özellikle de ;
Kısmına..
Annemin Elif sofrayı kur. cümlesini duymadığımda,müzik dinlerken veya TV izlerken babam kalkıp masaya 4 tabak 4 çatal 4 kaşık koyup Al, kurdum sofrayı. Zormuymuş ?
demesi yok mu ?
Komik.
Fakat çoğuna da katılıyorum.
Özellikle de ;
Kısmına..
Annemin Elif sofrayı kur. cümlesini duymadığımda,müzik dinlerken veya TV izlerken babam kalkıp masaya 4 tabak 4 çatal 4 kaşık koyup Al, kurdum sofrayı. Zormuymuş ?
demesi yok mu ?
Komik.
Dejavu.Bella- Cullen
Taraflı ve tarafsız aslında Dünya gerçeği bir durum bu. Her yerde aynı; Türkiye'de de Amerika'da da Çin'de de... Altında yatan koskocam bir gerçek var. Kadın evlendikten sonra kendisini ailesine adar. Ama erkek halen evlenmeden önceki umursamazlığı bencilliği vardır.
BKZ(Yukarıdan bir örnek):
Bu da bir gerçek değil mi aslında? Ya da ben mi çok kötümserim arkadaşlar??
Bizim babalarımız değil böyle ama şu 10 yıl içinde evlenen erkekler böyle değil mi?
BKZ(Yukarıdan bir örnek):
Bu da bir gerçek değil mi aslında? Ya da ben mi çok kötümserim arkadaşlar??
Bizim babalarımız değil böyle ama şu 10 yıl içinde evlenen erkekler böyle değil mi?
soğuk_prenses- Vejeteryan
Taraflı yada tarafsız bunlar hayatın gerçekleri... Ki 'Anne' olan kişi bir de çalışıyorsa daha zor bir durum var ortada... Anneler çocuklarını büyütmekle meşgulken babalar sadece sevmekle meşgul olur. Maddi desteğini ve sevgisini eksik etmese de anne kadar çocuğuyla ilgili olmaz. Yani genel olarak... Çocuklarına eşinin verdiğinden daha çok değer veren babaları da unutmamak gerek. :)
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Similar topics
» Yeni Bir Fotoğraf Anne ve Baba Cullen
» Baba-Kız Kucaklaşmasından Gif
» BD Fan Yapımı-Baba&Kız
» Anne...
» Selam Vermede Baba-Kız Benzerliği♥
» Baba-Kız Kucaklaşmasından Gif
» BD Fan Yapımı-Baba&Kız
» Anne...
» Selam Vermede Baba-Kız Benzerliği♥
:: Eğlence :: Serbest Bölge
1 sayfadaki 1 sayfası